Dodaj do ulubionych

Victoria Beckham

IP: *.cable.ubr01.wolv.blueyonder.co.uk 23.09.06, 22:29
Wiktoria jest niewatpliwie krolowa brytyjskich brukowcow Czy jest w ciazy,
czy nie, chudnie czy tyje, (a ostatnio tylko chudnie), z mezem czy bez,
nalepiej sprzeda kazdy tytul, od Hello, OK po Grazie Pytanie dlaczego
Brytyjczycy tak sa nia zafascynowani?
moze znacie odpowiedz...

www.anglia.miecio.pl/chcielibysmy-zarobic-super-gitary,1158234637,21.html
Obserwuj wątek
    • korkix78 Re: Victoria Beckham 23.09.06, 22:38
      Hmm.. Analiza tego zjawiska wyamagalaby stosunkowo doglebnej analizy z
      wyszczegolnieniem szerokiego spektrum potencjalnych czynnikow mogacych wplywac
      na ten fenomen, aczkolwiek smiem domniemywac, ze chodzi o to, ze po prostu to
      lala z ex-Spicegirls, sam Beckham ja posuwa, a ponadto ma pare fajnych nog i
      niezla dupe.
      • Gość: dziewczyna Re: Victoria Beckham IP: *.cable.ubr01.wolv.blueyonder.co.uk 24.09.06, 10:05
        widzisz korkix, problem polega na tym, ze ona wlasnie tylka nie ma...
        ;-)

www.anglia.miecio.pl/chcielibysmy-zarobic-super-gitary,1158234637,21.html
      • korkix78 Celebryci 24.09.06, 12:05
        Hmm..

images.google.pl/imgres?
        imgurl=alag3.mfa.kfki.hu/dcsabas/movie/c_z_j/tombr/va/lc_va16.jpg&imgrefu
        rl=alag3.mfa.kfki.hu/dcsabas/movie/c_z_j/tombr/lc_va.htm&h=200&w=145&sz=7
        &hl=pl&start=522&tbnid=jVv1rDSDwziMTM:&tbnh=104&tbnw=75&prev=/images%3Fq%
        3Dvictoria%2Bbeckham%26start%3D504%26ndsp%3D18%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%
        26sa%3DN

Kurczowo tego jej tylka trzymal sie nie bede (hehe) ale reszta... calkiem
        calkiem. To jak jeszcze nie byla Beckham.

Swoja droga tabloidy (i nie tylko) maja mnostwo swoich bohaterow wlaczajac w
        tym ludzi ktorzy sa 'famous for being famous', czego nigdy nie rozumialem i nie
        rozumiem nadal, ale wlasnie niedawno czytalem artykul o tym (w Polityce na
        95%,chyba zeszlotygodniowa) , jak w Polsce tez ten chlamowy przemysl sie
        rozwija... Na okladce mocarny napis "Celebryci" i jakies mniej lby bardziej
        slynne ryje zagladaja i prosza wzrokiem, zeby przeczytac sensacyjne informacje
        o ich nowej diecie, w ktora strone maluja sie szminka albo o tym jak bardzo nie
        chca byc 'osobami publicznymi' (samozwanczymi heh)

Pod tym wzgledem Polska goni GB naprawde szybko, niestety.
        • Gość: dziewczyna Re: Celebryci IP: *.cable.ubr01.wolv.blueyonder.co.uk 24.09.06, 12:25
          Korkix nie otwieraja sie te twoje linki :-(
          Co do tylka Beckhamowej w wywiadzie zalila sie, ze nie ma tylka, ona wiec
          powinna nalepiej wiedziec :-)a ostatnio byla glosna sprawa z reklamowka perfum
          jej meza, ze graficy powiekszyli jej photoshopem tyleczek, bo wychudla
          strasznie ,a ten w reklamie byl dosc okazaly...
          Ja Viki lubie i bardzo ja podziwiam, ona i Madonna to Brytyjczycy na ktorych
          chetnie bym wpadla na ulicy ;-)

nie przepadam natomiast za uczestnikami ostatniej edycji BB, mam wrazenie ze to
          osoby juz zupelnie z marginesu

www.anglia.miecio.pl/nienawidze-swojej-pracy,1158940210,25.html
          • korkix78 Re: Celebryci 24.09.06, 12:33

No, fakt cos z tym linkiem nie tego.

Tu jest jej pelno, nawet najbardziej zagorzalemu fanowi taka ilosc zdjec
            wyjdzie bokiem.

www.vbsf.oneuk.com/
            i galeria

> Co do tylka Beckhamowej w wywiadzie zalila sie, ze nie ma tylka, ona wiec
            > powinna nalepiej wiedziec :-)a ostatnio byla glosna sprawa z reklamowka perfum
            >
            > jej meza, ze graficy powiekszyli jej photoshopem tyleczek, bo wychudla
            > strasznie ,a ten w reklamie byl dosc okazaly...

Wiesz, nie bardzo mnie to obchodzi. OK jak juz leci w TV jakis tam wywiad a ja
            akurat wygodnie sie przed TV rozloze to chcac nie chcac cos tam ogladam
            (dlatego w ogole wiem kto ona jest) ale generalnie naprawde jak mam sie
            wczytywac w sensacyjne informacje o ktorej godzinie ktora gwiazda pierdla, tak
            jakby istotnosc tej ionformacji byla co najmniej na rowni z info o awarii w
            elektrowni atomowej.
            Naprawde wole w tym czasie poczytac np o sytuacji w Somalii albo Senegalu i np
            kilkakrotnie wiekszej ilosci tonacych niedoszlych emigrantow probujacych w
            czolnach dotrzec na Teneryfe, albo np w ostatnich meisiacach zapoznawac sie z
            teoria oilpeak.
            Ale jak to ktos powiedzial, jeden wolni pomarancze, a drugiemu skarpetki
            smierdza.
          • Gość: someone Re: Celebryci IP: *.server.ntli.net 24.09.06, 12:38
            Madonna Brytyjką? Aż się posikałam ze śmiechu. To że ktoś ma posiadłość w
            Wielkiej Brytanii nie robi go obywatelem tego kraju.
            • Gość: dziewczyna Re: Celebryci IP: *.cable.ubr01.wolv.blueyonder.co.uk 24.09.06, 12:52
              fakt jest z pochodzenia Wloszka, ale medialnie jest Brytyjka, przynajmniej na
              taka sie kreuje, dzieki mediom w swiadomosci ludzi jest jednak Brytyjka

www.anglia.miecio.pl/nienawidze-swojej-pracy,1158940210,25.html

• izabelski Re: Celebryci 24.09.06, 13:40
                tia, Brytyjkom ....
                a jej corka jako dom ma na mysli US i syn mowi z amerykanskim akcentem ....
        • Gość: Xena Re: Celebryci IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.09.06, 15:24
          > ...ale wlasnie niedawno czytalem artykul o tym (w Polityce na
          > 95%,chyba zeszlotygodniowa) , jak w Polsce tez ten chlamowy przemysl sie
          > rozwija... Na okladce mocarny napis "Celebryci" i jakies mniej lby bardziej
          > slynne ryje...

Niestety, to prawda! Celebrities powstaja i w Polsce jak grzyby po deszczu.
          Jedna z machin, kreujacych ostatnio takie "gwiazdy" jest Taniec z Gwiazdami -
          odpowiednik brytyjskiego "strictly come dancing". Ledwie ludzie zatancza w
          jednej edycji, a juz sa uznawani za "GWIAZDY", w gazetach sie roi od wywiadow z
          nimi, wywiady w tv, radio - slowem lodowki nie mozna otworzyc, zeby nie
          wyskoczyla z niej "nowa gwiazda". Do tego typu celebrities pretenduje rowniez
          Agnieszka Frykowska vel frytka, ktora jest w trakcie zalatwiania spadku po
          dziadku Frykowskim - chodzi o kilka milionow dolarow! Pokazywali ja niedawno w
          tv i naprawde, choc jej nigdy specjalnie nie lubilam, ale tez i uwazam ze jest
          nieglupia - odwalilo dziewczynie na maxa! Teraz juz nie mozna mowic o niej
          frytka tylko "freeca" lub Agnieszka Frykowska. Stwierdzila, ze "tamto" (BB)
          zycie ma juz za soba, odcina sie od tego, i teraz bedzie druga Paris Hilton,
          tyle ze w wydaniu polskim! Stwierdzila, ze tyle sie juz w zyciu nacierpiala, bo
          stracila ojca, dziadka etc, ze nareszcie sie jej cos od zycia nalezy (ma na
          mysli grube miliony i slawe, za ktora sobie ja kupi) - tyle tylko, ze niedawno
          jeszcze sama mowila o niecheci do ojca, ktory poza nazwiskiem ktore jej dal -
          jej nie uznal, nie widywali sie prawie wcale! Teraz najwyrazniej zmienila
          zdanie - o zgrozo sama wyjawila, ze jej menager od wizerunku nakazal jej byc
          prorodzinna i powowlywac sie na wiezy krwi, bo to pomaga sie wykreowac (jest
          jednak gluosza niz myslalam, ze o tym wrecz mowi), wiec nagle frytka sie
          zakochala we wlasnej rodzince i "rozpacza" po utracie ojca i trudnym
          dziecinstwie bez niego. Ma nadzieje, ze pieniadze, ktore otrzyma, pozwola jej
          zaistniec, bo jak sama mowi - tv potrzebuje takich charyzmatyczncyh osob jak
          ona. Coz, zycie jeszcze raz pokazuje, ze glupim los sprzyja. Co gorsza - tego
          typu celebrities bedzie coraz wiecej - to co zle, szybko sie niestety
          przyjmuje....wszedzie.
    • jagienkaa Re: Victoria Beckham 24.09.06, 10:14
      mnie w ogóle zadzwia tutaj całe to zainteresowanie wszystkimi celebrities:) to
      mówiłam ja, cotygodniowa czytelniczka heat;)
      PS kiedyś stałam w kolejce za Victorią w M&S i w rzeczywistości jest
      ładniejsza. Mnie osobiście w ogóle się nie podoba. Ale jej mąż już bardziej;)
      • northe Re: Victoria Beckham 24.09.06, 12:39
        Hmmm
        kto lepszy
        pan Beckham czy pani Beckham?
        musiałbym porównać oba tyłki...
        :D
        PS
        Sława to w sumie przykra rzecz
        • maczores Re: Victoria Beckham 24.09.06, 12:47
          Teraz Paris Hilton zdetronizowala pania Posh z pierwszych stron brukowcow.
          • Gość: dziewczyna Re: Victoria Beckham IP: *.cable.ubr01.wolv.blueyonder.co.uk 24.09.06, 13:02
            hmm i tak dyskusja siegnela...tylka
            a co do pracy kolorowej -
            wg mnie kazdy brytyski tabloid to kronika towarzyska relacjonujaca wpadki
            nastepuacych: moss, jolie, pit, pete burns, holmes i cruise, nikki, pete,
            chantel, posh, becks, jordan, katona i kliku inych. w kazdej gazecie nie tylko
            identeczne teksty ale i zdjecia W PL chyba jeszcze tak nie ma

www.anglia.miecio.pl/porady-eksperta.html
            • northe Re: Victoria Beckham 24.09.06, 13:07
              > nastepuacych: moss, jolie, pit, pete burns, holmes i cruise, nikki, pete,

Sherlock Holmes??? :D
              PS
              Sorry ma dziś humor generalnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka