simonsik 22.10.06, 02:44 witam, właśnie mija mój pierwszy dzień w UK, powiem wam że jest ciężko, mam doła, mam nadzieje że szybko to minie, uciekłem z tego syfu w Polandii i mam nadzieje że nie powrócę szybko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 999 Re: też wyjechałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 09:53 to jak wyjechales z tzw syfu to czemu zle sie czujesz?czyzby tam nie bylo zlotych gor? zawsze tak jest ze jak sie jedzie do tzw raju to czlowiek sie czuje dobrze a nie zle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazy_Frog Re: też wyjechałem IP: *.range86-140.btcentralplus.com 22.10.06, 11:17 Juz po pierwszym dniu masz dola ? Hmm. Odpowiedz Link Zgłoś
nieszka2006 No to ci wspolczuje, jesli od razu zaliczyles dola 22.10.06, 12:03 Powinienes myslec pozytywnie, tak sie najlepiej zaczyna. Jesli zaczynasz od dola to ja ci tylko moge powiedziec ze nie wrozy to nic dobrego. Nie wiem czy masz prace czy masz gdzie normalnie mieszkac bo to tez moze byc jedna z przyczyn. Ale trzymam kciuki za ciebie.......mam nadzieje ze ci sie uda.......Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: też wyjechałem IP: *.chello.pl 22.10.06, 12:19 Jeżeli masz pracę to nie masz powodów do zmartwienia. Jeżeli jej nie masz to skoncentruj się na poszukiwaniu a napewno się uda. Głowa do góry - będzie dobrze. Sam fakt, że wyjechałeś świadczy o tym, że próbujesz zmieni swoje życie na lepsze, pomyśl tylko z jakiego bagna się wyrwałeś, jaka przyszłośc czekałaby Cięw POlsce. Na początku nigdy nie jest łatwo, ale z czasem będzie coraz lepiej, wiem cos o tym... Głowa do góry,napewno będzie dobrze Pozdrawiam Jolka Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Re: też wyjechałem 22.10.06, 13:00 Masz dola w I dzien ?? Przyznam, ze tego nie rozumiem. W JAKIMKOLWIEK miejscu jesli bylem po raz pierwszy przed kilka dni spalem po 4- 5 godzin i wstawalem podjarany ze znow nadchodzi ciekawy, inny od dotychczasowych dzien. Skoncentruj sie tym co inne, nowe (czyli prawie na wszystkim)- okolica, rozmowy ludzi, ruch lewostronny, praca (jej szukanie?) + co sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palejo Re: też wyjechałem IP: *.server.ntli.net 22.10.06, 14:19 A moze chlopie tego dola z Polski przyciagnales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palejo Re: też wyjechałem IP: *.server.ntli.net 22.10.06, 14:26 100% racji ghrom. No wiec, co nas nie zabije to nas wzmocni! Trzymamy za chlopaczka kciuki pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: też wyjechałem 22.10.06, 16:27 Huh, jeszcze troche to pamietam... Najbardziej stresujace 2 tygodnie mojego zycia - te po przyjezdzie do Lądka w ciemno. Ale warto bylo, ooooj warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: też wyjechałem IP: *.CNet2.Gawex.PL 23.10.06, 09:21 ja tez jestem w UK,od 5 miesiecy-poczatki byly ciezkie,2 tyg.siedzialam w domu-ale gotowe CV,chodzenie w poszukiwaniu pracy...przyniosly rezultaty...jesli szukasz pracy to ja znajdziesz,nie polegaj tylko na kumplach...ale w tobie sila:)pozdrowionka i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
noteb no i... ? 24.10.06, 09:54 simonsik napisał: > witam, właśnie mija mój pierwszy dzień w UK, powiem wam że jest ciężko, znaczy się, że co ? mama nie zrobiła obiadu, a w dodatku na ulicy trzeba mówić po angielsku ? > mam > doła, mam nadzieje że szybko to minie, uciekłem z tego syfu w Polandii i mam > nadzieje że nie powrócę szybko. przyznam, że nie rozumiem ani trochę skoro UCIEKŁEŚ Z SYFU, to powinieneś być szczęśliwy a nie wręcz przeciwnie - mieć doła przecież to sprzeczne, co piszesz coś mi tu, kolego, ściemą pachnie na kilometr... Odpowiedz Link Zgłoś