zuza1212 23.11.06, 14:13 Lecę w odwiedziny do rodziny mieszkajacej w Irlandii, czy mogę mieć tylko stary dowód osobisty? Bardzo proszę o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: borat Re: Dokumenty IP: *.westlb.co.uk 23.11.06, 17:15 zdaje mi sie, ze mozesz. na pewno mozesz wjechac do uk na ksiazeczkowym dowodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1212 Re: Dokumenty 24.11.06, 12:04 Dzięki za odpowiedz, a może ktoś leciał di Irlandii? Odpowiedz Link Zgłoś
cdlxxvi Re: Dokumenty 24.11.06, 12:06 Zdziwilbym się, gdyby bylo inaczej. Unia to Unia, dowód tożsamości to dowód tożsamości - niezależnie, czy jakiś kraj wydaje je na plastiku, w książeczce czy wyryte na kamiennej tablicy. Odpowiedz Link Zgłoś
worm83 Re: Dokumenty 24.11.06, 13:14 cdlxxvi napisał: > Zdziwilbym się, gdyby bylo inaczej. Unia to Unia, dowód tożsamości to dowód > tożsamości - niezależnie, czy jakiś kraj wydaje je na plastiku, w książeczce cz > y > wyryte na kamiennej tablicy. > Ogolnie masz racje, ale sam bylem swiadkiem 'mini' problemow kolesia ze starym dowodem na granicy. Z calego zapchanego autobusu rodakow poproszono go o odejscie na bok i czekanie. nie wiem co i jak, ale na prom wsiadl, na wsypy dotarl. Odpowiedz Link Zgłoś
cdlxxvi Re: Dokumenty 24.11.06, 13:23 > Ogolnie masz racje, ale sam bylem swiadkiem 'mini' problemow kolesia ze starym > dowodem na granicy. Sierżant Burak i kapral Prosiak nie lubią starych dowodów, bo muszą ręcznie wklepywać dane do komputera, zamiast przeciągnąć dokument przez czytnik - stąd ich próby zniechęcania do używania starych dowodów. Na szczęście prawo jest po naszej stronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffds Re: Dokumenty IP: 80.50.29.* 24.11.06, 13:19 Paszport Polsatu i Cie nawet do USA wpuszcza Odpowiedz Link Zgłoś