Dodaj do ulubionych

Tesco w Milton Keynes

IP: *.lns.access.uk.tiscali.com 03.01.07, 09:41
Czesc, czy moze ktos z teskowiczow jest w/w miasteczku? Jezeli tak to
napiszcie prosze jak Wam tam sie pracuje. Dzieki za odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: e-vil Re: Tesco w Milton Keynes IP: 89.241.186.* 03.01.07, 10:26
      w MK są własciwie dwa sklepy TESCO,
      a to "miasteczko" to ma 220 tys mieszkańców ;)
      • Gość: mianle Re: Tesco w Milton Keynes IP: *.ipt.aol.com 03.01.07, 10:40
        ja jestem i znam troche ludzi ktorzy pracuja z jednym z 3 sklepow i w magazynie
        tesco ktory tez jest z Milton. Napisz o co chodzi?
        • Gość: Hazel Close Re: Tesco w Milton Keynes IP: *.lond-hex.dynamic.dial.as9105.com 03.01.07, 20:59
          Jak tam jest? Czyli jacy sa managerowie, nocna zmiana, czy duzo ciapatow, czy
          maja wolne etaty na nocke?
          • Gość: mianel Re: Tesco w Milton Keynes IP: *.ipt.aol.com 04.01.07, 10:24
            Jak raz tej nocy przyszedl nasz [mam na mysli polakow] kolega i pytal o prace
            dla jakiejs znajomej Polki i menedzer powiedzial ze jesli ja dobrze znamy i
            wiemy ze bedzie dobrze pracowac to ja przyjmie od jutra :) ale jako ze jej nie
            znamy to... tu gdzie ja pracuje menedrzerowie sa bardzo oki ale odrazu mowie
            ze praca nie jest lekka bo trzeba sie nie zle uzapierdzielac.

Jak ci zalezy na wiecej info to pisz na meila... polendUSUNTO@gazeta.pl
            • Gość: Hazel Close Re: Tesco w Milton Keynes IP: *.lond-hex.dynamic.dial.as9105.com 05.01.07, 12:26
              Pracuje na sekcji Produce, wiec wiem ze nie jest lekko
              • Gość: mianle Re: Tesco w Milton Keynes IP: *.ipt.aol.com 05.01.07, 14:56
                dziwnie wyszlo ale ja tez na Produce :) napisz w ktorym tesco - ja przez
                pierwszy miesiac nie moglem spac tak mnie kregosłup napier... i spadlem na wadze
                parwie 10kg :) serio - ale najważniejsze to nie pokazac za wiele - bo to nie
                ferr ze murzyn na tym samym dziale somi jak leniwiec} a ty zapier...
                • Gość: Hazel Close Re: Tesco w Milton Keynes IP: 80.47.12.* 06.01.07, 18:55
                  Brent Cross w Londynie, prawie 4 miesiace. Nie ma czegos takiego jak bol na
                  Produce:)))) Pracuja ze mna sami ciapaci na tej sekcji. Oprocz team leadera
                  reszta jest spoko. Choc pewno jak wiekszosc juz zauwazyla czesc ciapatow i
                  murzynkow sie leni w kazdym tesco:)
                  • Gość: mianle Re: Tesco w Milton Keynes IP: *.ipt.aol.com 07.01.07, 12:48
                    Milton Keynes :) a moj team leader jest polakiem :) i nie mam do niego nic...
                    • Gość: przemo apple Re: Tesco w Milton Keynes IP: *.range81-153.btcentralplus.com 11.01.07, 23:44
                      fajnie czyta sie ze macie prace:) a swoja droga ja potrafie zap... jesli trzeba
                      ale moja nieznajomosc jezyka ogranicza sie niestety do szukania prac u
                      "polaczkow".Bylbym niezmiernie wdzieczny jesli ktos bylby w stanie pomoc mi
                      znalesc prace w TESCO:)Nie jestem tu solo ale z zona i dwojka dzieci wiec prace
                      traktuje dosc powaznie!Moze jakas inna prace? prosze jesli mozecie w jakikolwiek
                      mi pomoc:)moj mail....przemo9933@interia.pl lub gg 1229875.dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka