Gość: Hazel Close IP: *.lns.access.uk.tiscali.com 03.01.07, 09:41 Czesc, czy moze ktos z teskowiczow jest w/w miasteczku? Jezeli tak to napiszcie prosze jak Wam tam sie pracuje. Dzieki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e-vil Re: Tesco w Milton Keynes IP: 89.241.186.* 03.01.07, 10:26 w MK są własciwie dwa sklepy TESCO, a to "miasteczko" to ma 220 tys mieszkańców ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mianle Re: Tesco w Milton Keynes IP: *.ipt.aol.com 03.01.07, 10:40 ja jestem i znam troche ludzi ktorzy pracuja z jednym z 3 sklepow i w magazynie tesco ktory tez jest z Milton. Napisz o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hazel Close Re: Tesco w Milton Keynes IP: *.lond-hex.dynamic.dial.as9105.com 03.01.07, 20:59 Jak tam jest? Czyli jacy sa managerowie, nocna zmiana, czy duzo ciapatow, czy maja wolne etaty na nocke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mianel Re: Tesco w Milton Keynes IP: *.ipt.aol.com 04.01.07, 10:24 Jak raz tej nocy przyszedl nasz [mam na mysli polakow] kolega i pytal o prace dla jakiejs znajomej Polki i menedzer powiedzial ze jesli ja dobrze znamy i wiemy ze bedzie dobrze pracowac to ja przyjmie od jutra :) ale jako ze jej nie znamy to... tu gdzie ja pracuje menedrzerowie sa bardzo oki ale odrazu mowie ze praca nie jest lekka bo trzeba sie nie zle uzapierdzielac. Jak ci zalezy na wiecej info to pisz na meila... polendUSUNTO@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hazel Close Re: Tesco w Milton Keynes IP: *.lond-hex.dynamic.dial.as9105.com 05.01.07, 12:26 Pracuje na sekcji Produce, wiec wiem ze nie jest lekko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mianle Re: Tesco w Milton Keynes IP: *.ipt.aol.com 05.01.07, 14:56 dziwnie wyszlo ale ja tez na Produce :) napisz w ktorym tesco - ja przez pierwszy miesiac nie moglem spac tak mnie kregosłup napier... i spadlem na wadze parwie 10kg :) serio - ale najważniejsze to nie pokazac za wiele - bo to nie ferr ze murzyn na tym samym dziale somi jak leniwiec} a ty zapier... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hazel Close Re: Tesco w Milton Keynes IP: 80.47.12.* 06.01.07, 18:55 Brent Cross w Londynie, prawie 4 miesiace. Nie ma czegos takiego jak bol na Produce:)))) Pracuja ze mna sami ciapaci na tej sekcji. Oprocz team leadera reszta jest spoko. Choc pewno jak wiekszosc juz zauwazyla czesc ciapatow i murzynkow sie leni w kazdym tesco:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mianle Re: Tesco w Milton Keynes IP: *.ipt.aol.com 07.01.07, 12:48 Milton Keynes :) a moj team leader jest polakiem :) i nie mam do niego nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo apple Re: Tesco w Milton Keynes IP: *.range81-153.btcentralplus.com 11.01.07, 23:44 fajnie czyta sie ze macie prace:) a swoja droga ja potrafie zap... jesli trzeba ale moja nieznajomosc jezyka ogranicza sie niestety do szukania prac u "polaczkow".Bylbym niezmiernie wdzieczny jesli ktos bylby w stanie pomoc mi znalesc prace w TESCO:)Nie jestem tu solo ale z zona i dwojka dzieci wiec prace traktuje dosc powaznie!Moze jakas inna prace? prosze jesli mozecie w jakikolwiek mi pomoc:)moj mail....przemo9933@interia.pl lub gg 1229875.dzieki Odpowiedz Link Zgłoś