annie_pl 11.01.07, 20:04 Maju, wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen, osiagniecia celow...no wiesz...naj naj naj...:)))) Usciski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozka24 Re: Maja - STO LAT 12.01.07, 15:52 Ja też dołączam się do życzeń. Sto lat w zdrowiu i pokoju ducha, Maju. Pozdrawiam Bożka Odpowiedz Link Zgłoś
zapytajnick Re: Maja - STO LAT 13.01.07, 08:20 o mamy urodzinki! Super! Maju oby sie dzialo Tobie jak najlepiej i w zyciu zawodowym i prywatnym. Duze usciski i slodkie calusy! Napisz jak swietowalas swoj dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Maja - STO LAT 15.01.07, 12:05 Dziewczyny - wielkie dzieki!!! No to nareszcie dojrzala kobieta jestem;-))) Ach z tym swietowaniem to w tym roku bylo tak podluznie;-)) Mialam egzaminy w piatek i sobote, wiec wszystko trzeba bylo przesunac na niedziele, a to to juz nie to;-)))))) W czwartek bylam tak nerwowa przed egzamnami, ze na wszystkich warczalam, wiec stwierdzili, ze bez noza do mnie sie nie zblizaja w ten dzien ;-)))) Dostalam swiecznik z tych takich gotyckich - dlugi prawie jak ja;-)))) Gosia wiesz jaka "dluga" jestem, wiec o cos co jest mojego wzrostu to nie trudno sie postarac;-))))) Cos moj Pan Maz w tym roku sie nie wysilil z prezentem, no ale zaskoczyl mnie z tortem. Nie podejrzewalam u Niego nawet malych zdolnosci organizatorskich;-))) Najlepszy prezent to chyba dostalam od Michael'a O'Leary - Ryanair oglosil, ze od maja otwiera bezposredni lot Dublin - Bydgoszcz. Jeszcze sie ciesze;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: Maja - STO LAT 16.01.07, 19:56 Maju spóźnione ale szczere :) Zyczę Ci wszystkiego naj, naj, naj i jeszcze więcej! Czego tylko sobie zażyczysz. Odpowiedz Link Zgłoś