Dodaj do ulubionych

Maja - STO LAT

11.01.07, 20:04
Maju,

wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen, osiagniecia celow...no wiesz...naj naj naj...:))))

Usciski
Obserwuj wątek
    • bozka24 Re: Maja - STO LAT 12.01.07, 15:52
      Ja też dołączam się do życzeń.
      Sto lat w zdrowiu i pokoju ducha, Maju.
      Pozdrawiam
      Bożka
      • zapytajnick Re: Maja - STO LAT 13.01.07, 08:20
        o mamy urodzinki! Super!
        Maju oby sie dzialo Tobie jak najlepiej i w zyciu zawodowym i prywatnym. Duze
        usciski i slodkie calusy!
        Napisz jak swietowalas swoj dzien.
        • maja92 Re: Maja - STO LAT 15.01.07, 12:05
          Dziewczyny - wielkie dzieki!!!
          No to nareszcie dojrzala kobieta jestem;-)))

Ach z tym swietowaniem to w tym roku bylo tak podluznie;-)) Mialam egzaminy w
          piatek i sobote, wiec wszystko trzeba bylo przesunac na niedziele, a to to juz
          nie to;-)))))) W czwartek bylam tak nerwowa przed egzamnami, ze na wszystkich
          warczalam, wiec stwierdzili, ze bez noza do mnie sie nie zblizaja w ten dzien
          ;-))))
          Dostalam swiecznik z tych takich gotyckich - dlugi prawie jak ja;-)))) Gosia
          wiesz jaka "dluga" jestem, wiec o cos co jest mojego wzrostu to nie trudno sie
          postarac;-))))) Cos moj Pan Maz w tym roku sie nie wysilil z prezentem, no ale
          zaskoczyl mnie z tortem. Nie podejrzewalam u Niego nawet malych zdolnosci
          organizatorskich;-)))

Najlepszy prezent to chyba dostalam od Michael'a O'Leary - Ryanair oglosil, ze
          od maja otwiera bezposredni lot Dublin - Bydgoszcz. Jeszcze sie ciesze;-))))
        • monika_irl Re: Maja - STO LAT 16.01.07, 19:56
          Maju spóźnione ale szczere :)
          Zyczę Ci wszystkiego naj, naj, naj i jeszcze więcej!
          Czego tylko sobie zażyczysz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka