Dodaj do ulubionych

Kto do Worcester?

19.01.07, 09:20
Witam. Kto ma termin wyjazdu na 04.03 do Worcester?
Obserwuj wątek
    • Gość: penny lane Re: Kto do Worcester? IP: 213.199.192.* 19.01.07, 14:34
      loke z iloma osobami lecisz (jeśli już coś wiesz)? Mi kobieta powiedziala że jestem dosztukowany w miejsce jakiegoś gostka i lecę sam. Lecę w okolice Birmingham a dokładnie Gloucester.
      • loke2 Re: Kto do Worcester? 20.01.07, 13:03
        Z tego co mi na razie wiadomo to lecę sam. Miałem lecieć do Ludlow, ale udało
        mi się zmienić destination point i ląduje w Worcester. Wynegocjowałem to w
        czasie rozmowy z konsultantką. Kazał chwilę poczekać, poszperała w jakichś
        papierach i po chwili mówi że mają jeszcze jeden wakat w Worcester. Wydaje mi
        się jednak, że polecimy razem, bo musimy się dostać do Birmingham w ten sam
        dzień. Gloucester jest trochę dalej od Birmingham niż Worcester. A kiedy masz
        spotkanie organizacyjne? Ja mam 29 stycznia
        • harrisongs Re: Kto do Worcester? 20.01.07, 13:13
          loke2 ja mam spotkanie w ten poniedziałek a lecę 04 luty także nie sądzę że polecimy razem;/ prawdopodobnie mam się sam dostać z lotniska do Gloucester ale umowa mówi co innego. A jak jest z Twoim transportem z lotniska?
    • Gość: piotr Re: Kto do Worcester? IP: *.ipt.aol.com 19.01.07, 17:50
      hey loke2 ja pracuje w tesco w worcester - czy wiesz do którego sklepu trafisz i
      ile osób z tobą przyjeżdza - jeżeli potrzebujesz informacji to mozesz napisac na
      pczyzak@interia.pl - pozdrawiam
      • Gość: emgi Re: Kto do Worcester? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:29
        pytanie do Piotra z tesco worcester:możesz podać kilka info co to za miasto,jak
        z mieszkaniami,pokojami.ja trafię do Warndorn.pozdrawiam
        • loke2 Re: Kto do Worcester? 25.01.07, 20:32
          Emgi jesteś jeszcze? Kiedy masz spotkanie organizacyjne?
          • Gość: emgi Re: Kto do Worcester? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:35
            jestem jestem.w najbliższy poniedziałek,pogadamy?
            • loke2 Re: Kto do Worcester? 25.01.07, 20:36
              Jasne. To widzimy się w poniedziałek w Krakowie. Pozdrawiam
              • Gość: emgi Re: Kto do Worcester? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:37
                miałeś już badania?
                • loke2 Re: Kto do Worcester? 26.01.07, 01:06
                  Miałem już badania 2 dni temu. Cały piątek za mną dzwonili z Krakowa
                  (zapomniałem komóry, a cały dzień byłem poza domem) i w końcu im się udało.
                  Babka podała mi nr telefonu i adres placówki Promedis do której mam się udać na
                  badania. Zadzwoniłem i umówiłem się na wtorek. Badania miałem w Promedis w
                  Katowicach. Podaj mi swój email to podeślę Ci to co mi napisał Piotr
                  • Gość: emgi Re: Kto do Worcester? IP: *.gizycko.mm.pl 27.01.07, 08:19
                    Cześ Loke2 .Piotr przesłał mi to samo co Tobie,więc już coś wiem.podaję email:
                    emgi9@o2.pl
                    Jeszcze pewnie nie raz Wam podziękuję za wszelkie info
        • Gość: piotr Re: Kto do Worcester? IP: *.ipt.aol.com 25.01.07, 21:02
          • Gość: piotr Re: Kto do Worcester? IP: *.ipt.aol.com 25.01.07, 21:09
            sorki za pusty post - hey emgi wysłałem już trochę informacji do lokiego. Hey
            loki jak masz jeszcze
            moje maile to czy mozesz wesłac je do emgi bo ja ich nie zapisywałem albo wklej
            je w wątku. Miasto generalnie jest ok, praca w miarę, jak na początek w sam raz
            potem można się gdzies odbic - kasa jest większa niz za pracę w większości biur
            lub banków (najlepiej mieć tydzień pracy z niedzielą bo wtedy wypłata większa) -
            jak potrzebujecie jeszcze jakiś info to piszcie maile z pytaniami na
            pczyzak@interia.pl. Pozdrawiam i powodzenia.
    • milman Re: Kto do Worcester? 02.02.07, 18:17
      Czesc! Pracuje w Tesco Worcester Wardon. Moj e-mail: muriela@op.pl, GG 2146277.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka