loke2 19.01.07, 09:20 Witam. Kto ma termin wyjazdu na 04.03 do Worcester? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: penny lane Re: Kto do Worcester? IP: 213.199.192.* 19.01.07, 14:34 loke z iloma osobami lecisz (jeśli już coś wiesz)? Mi kobieta powiedziala że jestem dosztukowany w miejsce jakiegoś gostka i lecę sam. Lecę w okolice Birmingham a dokładnie Gloucester. Odpowiedz Link Zgłoś
loke2 Re: Kto do Worcester? 20.01.07, 13:03 Z tego co mi na razie wiadomo to lecę sam. Miałem lecieć do Ludlow, ale udało mi się zmienić destination point i ląduje w Worcester. Wynegocjowałem to w czasie rozmowy z konsultantką. Kazał chwilę poczekać, poszperała w jakichś papierach i po chwili mówi że mają jeszcze jeden wakat w Worcester. Wydaje mi się jednak, że polecimy razem, bo musimy się dostać do Birmingham w ten sam dzień. Gloucester jest trochę dalej od Birmingham niż Worcester. A kiedy masz spotkanie organizacyjne? Ja mam 29 stycznia Odpowiedz Link Zgłoś
harrisongs Re: Kto do Worcester? 20.01.07, 13:13 loke2 ja mam spotkanie w ten poniedziałek a lecę 04 luty także nie sądzę że polecimy razem;/ prawdopodobnie mam się sam dostać z lotniska do Gloucester ale umowa mówi co innego. A jak jest z Twoim transportem z lotniska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Kto do Worcester? IP: *.ipt.aol.com 19.01.07, 17:50 hey loke2 ja pracuje w tesco w worcester - czy wiesz do którego sklepu trafisz i ile osób z tobą przyjeżdza - jeżeli potrzebujesz informacji to mozesz napisac na pczyzak@interia.pl - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emgi Re: Kto do Worcester? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:29 pytanie do Piotra z tesco worcester:możesz podać kilka info co to za miasto,jak z mieszkaniami,pokojami.ja trafię do Warndorn.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
loke2 Re: Kto do Worcester? 25.01.07, 20:32 Emgi jesteś jeszcze? Kiedy masz spotkanie organizacyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emgi Re: Kto do Worcester? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:35 jestem jestem.w najbliższy poniedziałek,pogadamy? Odpowiedz Link Zgłoś
loke2 Re: Kto do Worcester? 25.01.07, 20:36 Jasne. To widzimy się w poniedziałek w Krakowie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emgi Re: Kto do Worcester? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:37 miałeś już badania? Odpowiedz Link Zgłoś
loke2 Re: Kto do Worcester? 26.01.07, 01:06 Miałem już badania 2 dni temu. Cały piątek za mną dzwonili z Krakowa (zapomniałem komóry, a cały dzień byłem poza domem) i w końcu im się udało. Babka podała mi nr telefonu i adres placówki Promedis do której mam się udać na badania. Zadzwoniłem i umówiłem się na wtorek. Badania miałem w Promedis w Katowicach. Podaj mi swój email to podeślę Ci to co mi napisał Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emgi Re: Kto do Worcester? IP: *.gizycko.mm.pl 27.01.07, 08:19 Cześ Loke2 .Piotr przesłał mi to samo co Tobie,więc już coś wiem.podaję email: emgi9@o2.pl Jeszcze pewnie nie raz Wam podziękuję za wszelkie info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Kto do Worcester? IP: *.ipt.aol.com 25.01.07, 21:09 sorki za pusty post - hey emgi wysłałem już trochę informacji do lokiego. Hey loki jak masz jeszcze moje maile to czy mozesz wesłac je do emgi bo ja ich nie zapisywałem albo wklej je w wątku. Miasto generalnie jest ok, praca w miarę, jak na początek w sam raz potem można się gdzies odbic - kasa jest większa niz za pracę w większości biur lub banków (najlepiej mieć tydzień pracy z niedzielą bo wtedy wypłata większa) - jak potrzebujecie jeszcze jakiś info to piszcie maile z pytaniami na pczyzak@interia.pl. Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
milman Re: Kto do Worcester? 02.02.07, 18:17 Czesc! Pracuje w Tesco Worcester Wardon. Moj e-mail: muriela@op.pl, GG 2146277. Odpowiedz Link Zgłoś