Gość: bl IP: *.lom.vectranet.pl 31.01.07, 12:08 mam takie pytanie czy nie bedzie problemow z dowodem osobistym i z paszportem w UK,gdyz zamierzam wymeldowac sie w Polsce z miejsca zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maya Re: wymeldowanie IP: *.cable.ubr07.gill.blueyonder.co.uk 31.01.07, 12:26 Mozesz sie wmeldowac i wymeldowac 5 razy dziennie.W Angli twoj meldunek a Polsce nikogo nie bedzie obchodzil bo takie cos nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
eliss2 Re: wymeldowanie 31.01.07, 20:00 W zasadzie nie bedzie problemu tylko jak paszport straci waznosc to bedziesz musial kombinowac w konsulacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitek Re: wymeldowanie IP: *.leed.cable.ntl.com 01.02.07, 01:06 Nie kombinować a złożyć wniosek paszportowy. Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: wymeldowanie 02.02.07, 12:34 Meldunek polski nie ma nic do znaczenia. Skladasz wniosek o nowy paszport w konsulacie i podajesz adresy: obecny na Wyspach i Twoj ostatni zameldowania w Polsce. W deklaracji piszesz, ze przebywasz na stale na Wyspach i konsulat zalatwia Ci paszport. Ja mam polski paszport wystawiony przez konsulat w Dublinie w 2000. Nie mam meldunku w Polsce od 9 lat. Pozdrowienia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.emigranci.com. Re: wymeldowanie IP: *.lns3-c8.dsl.pol.co.uk 31.01.07, 21:41 Nie będzie. Jestem wymeldowany od dawna i nie mam z tego powodu problemów. Zapraszam na www.emigranci.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: wymeldowanie IP: *.lom.vectranet.pl 31.01.07, 22:24 wlasnie zastanawiam sie jak pozniej z paszportem bo mam wazny tylko do konca 2008 roku.przeciez jakis adres zameldowania w paszporcie bede musial podac jak bede nowy wyrabial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: wymeldowanie IP: 158.180.192.* 02.02.07, 13:32 a dlaczego bedziesz musial? podajesz tam gdzie mieszkasz - w Londynie, na Uralu albo w Sudanie. Odpowiedz Link Zgłoś
eliss2 Re: wymeldowanie 31.01.07, 22:32 ja nie pisze, ze bedzie mial klopoty z tego powodu absolutnie. Odpowiedz Link Zgłoś