Dodaj do ulubionych

P45 Bardzo Proszę o POMOC

IP: *.mtnet.com.pl 04.02.07, 20:13
Proszę mi pomóc, jestem cała w nerwach,chodzi o mój dokument P45, dostałam go
jak kończyłam pracę z ostatnim payslipem, nigdy wcześniej nie wiedziałam jak
wygląda ten dokument więc myślałam że wszystko ok, aż do dzisiaj, szukałam
informacji o podatkach w Wielkij Brytani i był tam link aby zobaczyć jak
wygląda dokument P45 zapisany w pdf, i okazało się że ja mam jedną stronę
mniej, Bo ten dokument składa się z 4 stron a mi prakuje tej pierwszej P45
Part 1, i jestem raczej pewna że poproastu jej nie dostałam, czy to
możliwe ,że pracodawca mi jej nie dał? czy to znaczy że ktoś może za mnie
starać się o zwrot podatku, bo to chyba tą część skłąda się do IR jeżeli chce
się rozliczyć, co ja teraz mogę zrobić , barzdo proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Mwaruwari Re: P45 Bardzo Proszę o POMOC IP: *.autocom.pl 04.02.07, 20:44
      Nie składa się z czterech lecz z trzech. "Dwie" pierwsze, bodajże 1 i 1a, tworza
      razem fizyczna stronę numer jeden, tak więc wszystko jest ok.
      • Gość: kiem Re: P45 Bardzo Proszę o POMOC IP: *.mtnet.com.pl 04.02.07, 20:53
        już sama nie wiem, ja mam na pierwszej stronie od razu Part 1A i nie mam
        nigdzie samej 1 , pozatym na stronie www.cuf.com.pl/pd.html jest dokument P45
        zapisany w pdf, no i tam jest te 4 strony, ja nie mam tej pierwszej
        • Gość: Mwaruwari Re: P45 Bardzo Proszę o POMOC IP: *.autocom.pl 04.02.07, 21:18
          Wszystko jest na 200% ok.
        • Gość: vitek Re: P45 Bardzo Proszę o POMOC IP: *.leed.cable.ntl.com 04.02.07, 23:07
          Boże jak czytam jakie wy ludzie macie problemy to nie wiem śmiać czy płakać...
          nie masz jakiejś strony 1a jakiegoś świstka i robisz z tego problem nie wiem
          jaki idź od razu się utop! A to że na świecie ludzie się zabijają h+j wie po
          co, umierają z głodu i chorób, tym się nie przejmujesz??? Bardzo proszę o
          POMOC? Jak niby mam ci pomóc, dorysuję ci tę stronę czy co?
        • ukejka Re: P45 Bardzo Proszę o POMOC 05.02.07, 01:04
          ta "sama 1" wyladowala w hmrc i ma sie dobrze. tutaj nikt nie kradnie takich swistkow LOL, a nawet jakby Ci czegos brakowalo to nie jest to koniec swiata...
    • Gość: Drogowskaz Odpowiedź tu znajdziesz >>> IP: *.aster.pl 05.02.07, 01:26
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=810&w=56729335
      • Gość: arkadio Re: Odpowiedź tu znajdziesz >>> IP: *.ampionet.pl 06.02.07, 17:28
        Jakie te polki glupie, idz sie kloc najlepiej o ta 1 strone. Jeszcze polskei
        przyzwyczajenia zostaly.........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka