Dodaj do ulubionych

Zapytanie o niekaralność

IP: *.icpnet.pl 25.03.07, 15:09
Mam zapytanie o niekaralność z grudnia 2005r. Czy na tego typu dokument jest jakiś termin "przydatności do spożycia"? Czy muszę się starać o następne? Drugie moje pytanie dotyczy jego tłumaczenia. Jest ono przetłumaczone przez moją koleżankę. Koleżanka posługuje się angielskim równie biegle jak polskim, jednak nie ma jakichś pieczątek, czy tytułów biegłego tłumacza. Czy taki przekład będzie honorowany w Wlk. Brytanii?
Dziękuję z góry za odpowiedzi i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Awanti Re: Zapytanie o niekaralność IP: *.cable.ubr04.azte.blueyonder.co.uk 25.03.07, 15:18
      Lepiej wyrob sobie swiezszy, pracodawcy moga go nie uznac
      A tlumaczenie musi byc przysiegle - bo skad Angol ma wiedziec, czy zostalo
      przetlumaczone zgodnie z prawda
      • Gość: vitek Re: Zapytanie o niekaralność IP: *.leed.cable.ntl.com 25.03.07, 18:15
        Do niczego nie jest ci tu potrzebne, obojętnie przetłumaczone czy nie
        • Gość: awanti Re: Zapytanie o niekaralność IP: *.cable.ubr04.azte.blueyonder.co.uk 25.03.07, 18:56
          co ty witek za pierdoly wciskasz? w miejednej robocie chca zaswiadczenia,
    • Gość: ja Re: Zapytanie o niekaralność IP: *.ipt.aol.com 25.03.07, 19:26
      Jeśli pracodawca będzie potrzebował zaświadczenia o niekaralności to wystąpi o
      to do CRB w UK. Polskie zaświadczenia nie są dla nich wystarczające.
      • Gość: Infolinia Re: Zapytanie o niekaralność IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 26.03.07, 10:15
        > Jeśli pracodawca będzie potrzebował zaświadczenia o niekaralności to wystąpi o
        > to do CRB w UK.

Centralny Rejestr Bandytów? ;-)

MSPANC
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka