31.03.07, 19:08
Mam pytanko Do tej pory nie wiedziałam,że są bezpośrednie loty z Warszawy do
Birmingham, może ktoś latał tą linią i może mi coś na ten temat powiedzieć?
Obserwuj wątek
    • Gość: profes79 Re: Norwegian IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 31.03.07, 20:20
      Opinie jakie slyszalem na ich temat sa ok - zarowno w kwestii lotu jak i
      customer service. Sam jeszcze nie probowalem, acz zamierzam przy nastepnej
      okazji, bo dojazdy do Stansted juz mnie znudzily :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=390&w=58956534&v=2&s=0
      • jola306 Re: Norwegian 31.03.07, 21:52
        to dobre wieści, następnym razem napewno polecę. teraz niestety do Luton, a z
        tamtąd jeszcze kawałek do Birmingham. Tak na marginesie bardzo się boję to mój
        pierwszy lot , lecę sama do męża i nie mam pojęcia jak sobie poradzę ale muszę..
        • profes79 Re: Norwegian 31.03.07, 22:58
          Jak ja sie nie zgubilem na Stansted to Ty sie nie zgubisz na Luton :)
          Powodzenia i milej podrozy
          • kicior99 Re: Norwegian 01.04.07, 22:09
            na Luton sie nie mozna zgubic. Proste jak konstrukcja cepa.
    • aldix Re: Norwegian 01.04.07, 21:55
      Bezposrednie loty Wawa-Birmingham beda od polowy kwietnia
    • Gość: Kasia Re: Norwegian IP: *.cable.ubr04.dudl.blueyonder.co.uk 02.04.07, 20:39
      Nie dostalam potwierdzenia zakupu biletu w net na mojego e-mail.Zapisalam tylko
      nr rezerwacji, nr lotu,dane jakie byly mozliwe.Spodziewalam sie takiego obrotu
      sprawy. Kupilam pierwszy raz bilet i nie wiem czego oczekiwac w Norwegian.W net
      rezerwacji nie mozna sprawdzic,bo nie widze tej mozliwosci na ich stronie.Czy z
      Warszawy wyleci sie do BHM majac tylko zapisany nr rezewacji?
      • Gość: profes79 Re: Norwegian IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 03.04.07, 04:33
        W Ryanie jest to samo (jesli chodzi o przysylanie na maila). Sproboje sie
        czegos dowiedziec jak to wyglada w Norwegian.
      • Gość: Kasia Re: Norwegian IP: *.cable.ubr04.dudl.blueyonder.co.uk 03.04.07, 11:33

Doszlo potwierdzenie kupna biletu w Norwegian po 8 godzinach .
        • profes79 Re: Norwegian 03.04.07, 17:44
          "hm.. ja dostałam potwierdzenie rezerwacji mailem - i co mnie zdziwilo - nawet
          cztery - znaczy: każa osoba i każdy lot - osobno. w osobnym mailu. Central czy
          ryan przysyla jedno. Przyszły jako załącznik w pdf do maili o treści w języku
          norweskim - może ktoś nie zuważyl i potraktował jak spam?
          :)

Niemniej: spokojnie w dowolnym momencie można sprawdzić przez net na stronie
          norwegiana swoje rezerwacje oraz pobrac je w formacie pdf. Zero problemu."

Powyzej odpowiedz z innego forum :) Dobrze ze juz niepotrzebna.
          I tak masz dobrze - z Ryana jeszcze w zyciu nie dostalem maila z potwierdzeniem
          rezerwacji (moze onet traktuje je jako spam? Czort wie, nie byl to jeden
          przypadek a w sumie 4 do tej pory...)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna