jola306 31.03.07, 19:08 Mam pytanko Do tej pory nie wiedziałam,że są bezpośrednie loty z Warszawy do Birmingham, może ktoś latał tą linią i może mi coś na ten temat powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: profes79 Re: Norwegian IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 31.03.07, 20:20 Opinie jakie slyszalem na ich temat sa ok - zarowno w kwestii lotu jak i customer service. Sam jeszcze nie probowalem, acz zamierzam przy nastepnej okazji, bo dojazdy do Stansted juz mnie znudzily :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=390&w=58956534&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
jola306 Re: Norwegian 31.03.07, 21:52 to dobre wieści, następnym razem napewno polecę. teraz niestety do Luton, a z tamtąd jeszcze kawałek do Birmingham. Tak na marginesie bardzo się boję to mój pierwszy lot , lecę sama do męża i nie mam pojęcia jak sobie poradzę ale muszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Norwegian 31.03.07, 22:58 Jak ja sie nie zgubilem na Stansted to Ty sie nie zgubisz na Luton :) Powodzenia i milej podrozy Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Norwegian 01.04.07, 22:09 na Luton sie nie mozna zgubic. Proste jak konstrukcja cepa. Odpowiedz Link Zgłoś
aldix Re: Norwegian 01.04.07, 21:55 Bezposrednie loty Wawa-Birmingham beda od polowy kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Norwegian IP: *.cable.ubr04.dudl.blueyonder.co.uk 02.04.07, 20:39 Nie dostalam potwierdzenia zakupu biletu w net na mojego e-mail.Zapisalam tylko nr rezerwacji, nr lotu,dane jakie byly mozliwe.Spodziewalam sie takiego obrotu sprawy. Kupilam pierwszy raz bilet i nie wiem czego oczekiwac w Norwegian.W net rezerwacji nie mozna sprawdzic,bo nie widze tej mozliwosci na ich stronie.Czy z Warszawy wyleci sie do BHM majac tylko zapisany nr rezewacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profes79 Re: Norwegian IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 03.04.07, 04:33 W Ryanie jest to samo (jesli chodzi o przysylanie na maila). Sproboje sie czegos dowiedziec jak to wyglada w Norwegian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Norwegian IP: *.cable.ubr04.dudl.blueyonder.co.uk 03.04.07, 11:33 Doszlo potwierdzenie kupna biletu w Norwegian po 8 godzinach . Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Norwegian 03.04.07, 17:44 "hm.. ja dostałam potwierdzenie rezerwacji mailem - i co mnie zdziwilo - nawet cztery - znaczy: każa osoba i każdy lot - osobno. w osobnym mailu. Central czy ryan przysyla jedno. Przyszły jako załącznik w pdf do maili o treści w języku norweskim - może ktoś nie zuważyl i potraktował jak spam? :) Niemniej: spokojnie w dowolnym momencie można sprawdzić przez net na stronie norwegiana swoje rezerwacje oraz pobrac je w formacie pdf. Zero problemu." Powyzej odpowiedz z innego forum :) Dobrze ze juz niepotrzebna. I tak masz dobrze - z Ryana jeszcze w zyciu nie dostalem maila z potwierdzeniem rezerwacji (moze onet traktuje je jako spam? Czort wie, nie byl to jeden przypadek a w sumie 4 do tej pory...) Odpowiedz Link Zgłoś