IP: *.range86-147.btcentralplus.com 30.05.07, 22:55
mam problem jestem w uk prawie ro i tyle samo pracuje w tesco mam NIN i tax
kod i nadal place br co zrobic aby odzyskac tzx a przedstawilam w tesco list
od IR!?
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: tax IP: *.popl.cable.ntl.com 31.05.07, 10:12
      o k****
      ale cie zrobili
      br powinni sami zmienic po 2 tygodniach :) ja tak mialem
      ale jaja
      ale za to powinienes dostac olbrzymi zrwot...
      ja to bym dziennie chodzil zeby to zrobili o dzwonil do ir
    • Gość: Justin Re: tax IP: 194.150.177.* 31.05.07, 10:48
      No to masz sie niezle! Ja pracuje ponad dwa miechy i wlasnie mi zmienili z BR
      na 522L (taki maja wszyscy polacy pracujacy ze mna w tesco). A o zwrot musisz
      sie starac majac w reku P60 ktory sie dostaje co roku w maju. Jak go nie masz
      to sie upominaj!!! I jak juz go masz to musisz albo wyslac kopie P60 z prosba o
      rozliczenie zwrotu podatku do tax office, albo osobiscie sie wybrac do
      najblizszego oddzialu! Doradzam ta druga forme bo jest pewniejsza !!! Pozdro
      • Gość: k Re: tax IP: *.popl.cable.ntl.com 01.06.07, 08:02
        oryginal
        jak ja wyslalem kopie to poprosili mnie o oryginal bo inaczej by nie rozliczyli
        • Gość: Luzman Re: tax IP: *.cable.ubr13.live.blueyonder.co.uk 01.06.07, 18:52
          sprawa z tax codem wyglada tak
          tesco zalatwia to od 1 do 9 miesiecy zalezy jak bardzo wejdziesz im na glowe.
          tak czy tak zwroca Ci sporo.(ty chyba jestes rekordzista 12miechow)
          najlepiej idz do ir i powiedz ze masz zly kod to oni sie tym zajma i dotra do
          Tesco. moja kolezanka tak to zalatwila i miala to miesiac wczesniej niz ja, a
          moim zajmowalo sie tesco. ja czekalem 4 miechy a ostatni miesiac naciskalem
          bardzo.
          • Gość: omas Re: tax IP: *.range217-43.btcentralplus.com 15.06.07, 22:41
            ja mialem br od sierpnia i teraz przyszedl mi ladny zwrot na Ł1,5k, wiec nie masz co sie bac... idz do tax office i pozawrcaj im dupe to sami sie tym zajma.
            • Gość: B-in-F Re: tax IP: *.range81-153.btcentralplus.com 26.06.07, 16:59
              a mi tesco zwrocilo podatek w lutym za ubiegly rok podatkowy (do konca marca) a
              teraz mi zwroca jak ich opuszcze :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka