Dodaj do ulubionych

pakowanie proszku

22.06.07, 12:56
czy ktoś ma może jakieś inf na temat ogłoszenia o pracy przy lini produkcyjnej przy pakowaniu proszku do prania, płynow itd. Kobieta z którą rozmawiałam wydaje się ok niby podaje inf ale mam też pewne obawy co do niej.
Jezeli ktos cos wie albo sie wybiera to będę wdzięczna za inf.
Obserwuj wątek
    • wrodarczyk.witold Re: pakowanie proszku 22.06.07, 13:23
      Szanowni Państwo - coraz częściej pojawiają się tego rodzaju zapytania. Nie
      jesteśmy w stanie na nie odpowiedzieć, tym bardzo że bardzo często są one
      bardzo enigmatycznie opisane... obawiam się że inne osoby odwiedzające forum
      będą miały problem z ich zidentyfikowaniem "praca przy pakowaniu" "praca przy
      kanapkach" - obawiam się że może dojść do nieporozumień...

Polceam artykuł:

a href="www.jobland.pl/aktualnosci/akt.php?id=283" target="_blank">Jak
      bezpiecznie wyjechać do pracy za granicę</a>
    • patti_k Re: pakowanie proszku 22.06.07, 21:29
      Hej.Chodzi Ci może o takie ogłoszenie:Anglia praca. Zatrudnimy pracowników do
      obsługi lini produkcyjnej przy produkcji proszku do prania, płynów itp.
      Gwarantujemy bezpłatną pomoc w załatwieniu wszystkich formalności.
      Zakwaterowanie gwarantowane. Tel. 00 44 78 64 77 63 82, 00 44 78 64 78 76 70.Ono
      było zamieszczone w GW 11.06.07.Dzwoniliśmy z chłopakiem pod ten pierwszy numer
      i w niektórych momentach faktycznie ta pani,co odbiera telefon wydaje się być
      podejrzana.Jesteśmy zapisani na wyjazd do Kigston upon thame do fabryki
      Unilever,ale mamy coraz więcej podejrzeń.Dzisiaj np.próbowałam wyciągnąć od tej
      pani informacje, jak mogę sprawdzić czy jest wiarygodna no i co raz coś nas
      rozłączało i wydaje mi się,że to ona się rozłączała.Próbowałam wyciągnąć od niej
      jak się nazywa i jakiś numer do firmy,ale ponownie nam przerwało,a potem przez
      kilka godzin włączała się poczta lub nikt nie odbierał,no i nic się nie
      dowiedziałam.Wiem sporo na temat Kingston i na temat fabryki proszku,tutaj
      wszystko się zgadza,tylko jak sprawdzić powiązanie tej pani z
      fabryką?Dzwoniliśmy dzisiaj do ambasady Wlk.Brytanii w Polsce i do Unilever
      Polska,pani z tej ostatniej jest gotowa dowiedzieć się wszystkiego na temat tej
      oferty pracy,tylko musimy podać nazwisko tej pośredniczki,a tu jest największy
      problem,bo ona nie chce się przedstawić.Wiesz może jak ona się nazywa??To by
      bardzo nam pomogło.Pozdrawiam.Patrycja
      P.S.Proszę o kontakt: patti_k@poczta.onet.pl,gg:874250 lub tel.694783567
      • swojak14 Re: pakowanie proszku 23.06.07, 16:48
        Mój syn też wyjechał z takiego ogłoszenia. Obecnie szuka p[racy chodzi od
        zakładu do zakładu . Dobrze ze umie dobrze język to coś znajdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka