Dodaj do ulubionych

sasiadki prostytut

IP: *.ipt.aol.com 22.07.07, 00:12
mamy z mezem 2 czeskie prostytutki!!!!
od ponad 6 miesiecy musze przypatrywac sie ich klientom. ochyda, ciagle
jacys " kolorowi" podjezdzaja zaje... furami. Te laski sa calkiem niezle ,
mlode szczawice, wszyscy sasiedzi wiedza o co chodzi( nawet ostatnio ich
sasiadka-visa-vi) pojela temat ich" pracy" na spotkaniu przedblokowym:),
wkurza mnie ze moj chlop tez to widzi i jestem czasami cholernie zazdrosna,
nie ma na to jakiegos rozwiazania, tzn. zeby je wykurzyc :)

Obserwuj wątek
    • Gość: kolozka Re: sasiadki prostytut IP: *.cable.ubr04.azte.blueyonder.co.uk 22.07.07, 00:13
      a po co je wykurzac, moze tez bys sobie dorobila?
      • Gość: aniunia Re: sasiadki prostytut IP: *.ipt.aol.com 22.07.07, 00:14
        no widze ze polska kolezanka po fachu sie odzywa.............. milcze
        • izi_lajf Re: sasiadki prostytut 22.07.07, 00:24
          Jak Cię kocha to nie zdradzi ;)
    • Gość: Aguirre Re: sasiadki prostytut IP: *.proxy.aol.com 22.07.07, 00:29
      Holky moze tylko poszalec przyjechaly, a jak im sie znudzi, pojada gdzies
      indziej. Kiedys pracowalismy w Rotterdamie, malowalismy mieszkanie. Ciezko
      pracujace dziewczyny z sasiedztwa przychodzily z pretensjami, ze radio gra zbyt
      glosno, a one musza sie wyspac, bo pracuja w nocy i grozily wezwaniem policji.
      Grzecznie przyciszalismy :).
    • Gość: zzz Re: sasiadki prostytut IP: *.ipt.aol.com 22.07.07, 01:24
      to fajnego masz meza jak musisz byc zazdrosna...
      • Gość: Pogromca doozo tego gowna wszeendziee ... IP: *.gliwice.msk.pl 22.07.07, 02:19
        divki loobiom misie ... misie lubioom divki ...
        to noormalne ... a moze jooz zrobil checka ... hrhr ...
        dziwie sie, ze nikt nie zglosil ... przyjadoom z lomem i divki wykorzom ... moze
        jakis paralizator gun looboo dubu i divki padajoom na murawe hehe ...
      • Gość: andrej Re: sasiadki prostytut IP: *.lei3.cable.ntl.com 22.07.07, 03:06
        podaj adres i ile biora za godzine!!!Mozna sprawdzic czy oplacaja"abonament"
        • Gość: bynio Re: sasiadki prostytut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 18:02
          Czeszki to sie szanują, i cenią... Polki niestety chodzą z kolorowymi za darmo
          • ha-jo Re: sasiadki prostytut 22.07.07, 19:15

jestem czasami cholernie zazdrosna, nie ma na to jakiegos rozwiazania, tzn. zeby
            je wykurzyc :)

- jest, nic tak nie wkurza jak pobliska konkurencja. kup se wiec extra ciuszki,
            i wyjdz przed domek. tylko...pewnie do urody czeszek ci troche brakuje, stad i
            zazdrosc o meza.
            • Gość: Aguirre Re: sasiadki prostytut IP: *.proxy.aol.com 23.07.07, 00:26
              ha-jo napisał:

>
              > jestem czasami cholernie zazdrosna, nie ma na to jakiegos rozwiazania, tzn.
              zeb
              > y
              > je wykurzyc :)
              >
              > - jest, nic tak nie wkurza jak pobliska konkurencja. kup se wiec extra
              ciuszki,
              > i wyjdz przed domek. tylko...pewnie do urody czeszek ci troche brakuje, stad i
              > zazdrosc o meza.

Sorry ha-jo. Ale z ciebie niewiarygodnie bezinteresownie wredna kutasina! Skad
              sie tacy biora?
            • Gość: aniunia Re: sasiadki prostytut IP: *.ipt.aol.com 23.07.07, 00:28
              urody nie brakuje ale tandety i chemi w sobie to napewno mi brakuje, a na
              ciebie ha- jo nawet bym za free nie spojrzala]
              • robak.rawback kolorowi 23.07.07, 00:46
                po cholere tu przyjechaliscie jak tak cierpicie; wracajcie do polski.

ja nie wiem jak wy w tej anglii wytrzymujecie; wszedzie pelno kolorowych i
                kluje w slipia hahaha.

zylka pierdzaca wam niedlugo peknie.

dla brytoli tez jestescie kolorowi, tylko troche jasniejsi hahahaha
                • barbakana Re: kolorowi 23.07.07, 01:25
                  ty to chyba masz problemy hormonalne albo niedawno przeszedłeś jakiś ciężki
                  zabieg. jestem pewien, że niedługo będziesz widział myszki. oczywiście białe.
                  • robak.rawback Re: kolorowi 23.07.07, 01:29
                    widze polskie aryjskie biale myszki! wszedzie! juz teraz! na ulicach londynu!
                    dresiarskie, na pirwszy rzut oka rozpoznawalne czystokrwiste! wohoho
                    • Gość: aniunia Re: kolorowi IP: *.ipt.aol.com 24.07.07, 02:13
                      wstretny "kolorowy" robal. udajesz ze motylem jestes i tak ci tu wspaniale, nie
                      zycze zle , ale..... zebys trafil kiedys na sasiadow nieprzestrzegajacych
                      zadnych zasad -" kolorowych" oczywiscie, milego zycia
                      • Gość: Hombre color/colour/kolor ... a co to te to ... IP: *.gliwice.msk.pl 24.07.07, 06:42
                        wlasnie do domku wroocilem po nocy nie przespaneej hehe ...
                        a nie lepiej nie przypatrywac sie im ...
                        nie mozecie zmienic mieszkania ? ...

cya liter
                      • robak.rawback Re: kolorowi 24.07.07, 10:39
                        hehe ale przeciez chamstwo nie zalezy od koloru skory. moga byc wredne chamy,
                        brudasy i przeszkadzacze roznego koloru - i biali i kolorowi. w polsce na
                        przyklad mialam sasiadow czysto polsko-bialych i nie mozna z nimi wytrzymac, po
                        prostu masakra

Gość portalu: aniunia napisał(a):

> wstretny "kolorowy" robal. udajesz ze motylem jestes i tak ci tu wspaniale,
                        nie
                        >
                        > zycze zle , ale..... zebys trafil kiedys na sasiadow nieprzestrzegajacych
                        > zadnych zasad -" kolorowych" oczywiscie, milego zycia
    • Gość: alina Re: sasiadki prostytut IP: *.bb.sky.com 24.07.07, 11:12
      Jezeli placisz Council Tax masz prawo wymagac spokoju w swojej dzielnicy.
      Poinformuj lokalne wladze o problemie, dzwon na policje, namow sasiadow na
      akcje protestacyjna. Masz prawo zyc w spokojnym i bezpiecznym sasiedztwie.
      Wymaga to cierpliwosci, ale napewno da sie im skutecznie utrudnic zycie.
      Powodzenia.
      • Gość: Hombre co w tym trudnego ... IP: *.gliwice.msk.pl 24.07.07, 14:35
        juz mowilem telefon albo zmiana mieszkania ...
        ja bym nie czekal 6 mies.
    • gato.domestico w uk kultywujesz polskie zwyczaje? 24.07.07, 16:10
      czyli "firanka sie rusza" a moze wystajesz w oknie...jest jeszcze inna
      metoda...nasluch pod drzwiami...
      nudzimy sie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka