Dodaj do ulubionych

Tesco w Bedford

27.08.07, 16:19
Witam szanownych forumowiczów. Bardzo proszę dobrych ludzi o info na temat Bedford. Dziś się dowiedziałem, że będę tam pracował. Nie znam na razie szczególów dot. dokładnego adresu. Jak się zorientowałem, znajduje się w okolicy Birmingham. Jak się Wam pracuje? Jak wygląda sprawa z wynajmem pokojów? Będę wdzięczny za informacje.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: bbaarti Re: Tesco w Bedford IP: *.cmbg.cable.ntl.com 28.08.07, 10:31
      hahaha ja jestem ciekaw gdzies Ty znalazl ze to sa okolice
      Birmingham, bo piszac tak mozna by myslec ze Gliwice sa w okolicy
      krakowa :) A ogolnie to calkiem fajne miasto, bylem raz ale
      pozostalo mi w glowce :) Duzo polakow, nie wiem jak w tesco ale w
      okolicy na pewno :) Najlepiej dojechac ze Stansted albo Luton, choc
      polaczenie z Luton lepsze bo pociagiem 10-15 (kolo 7 stacji o ile
      dobrze pamietam sprzed ponad roku) minut a busem troche wiecej
      POzdrowionka
    • Gość: marta Re: Tesco w Bedford IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 00:27
      hej,ja wróciłam z bedford 2 miesiące temu, więc tak jeśli samolotem to do
      luton,autobus raczej dowiezie cię do na miejsce,ogólnie miasto spoko,dużo
      rodaków,jeśli chodzi o pokoje to pytaj o polskie sklepy,są 2 blisko siebie, na
      nich znajdziesz ogłoszenia a i lepiej jak nie będziesz mieszkał na Quuins
      Parku,ta dzielnica nie należy do najbezpieczniejszych.Konto będzie niezbędne, w
      banku Loyds blisko bus station pracuje polak,sympatyczny i pomocny.Powodzenia
    • kinita Re: Tesco w Bedford 06.09.07, 17:58
      Hej, ja mieszkam niedaleko Bedford, (ok 15 minut samochodem) i szczerze mowiac
      nie podoba mi sie jakos szczegolnie to miasto, jak dla mnie jest tam za duzo
      Polakow , takich nie za bardzo... Ale moze w okolicy centrum kreca sie sami
      tacy, moze ty poznasz innych... Miasto jest dosyc duze, w centrum jest jeden
      super wyposazony typowo polski sklep, nie zaden turecki czy inny, nawet dla
      klimaciku disco polo slychac, fajne centrum handlowe... Do jobcentre bedziesz
      mial blisko, a co do Tesco, to tam sa chyba 2... Co do polaczenia z lotniskiem,
      to z Luton airport musisz sie dostac pod centrum Galaxy (najlepiej taxi) i
      stamtad jest bezposredni autobus do Bedford. Ale za pierwszym razem to cie chyba
      zawioza:) Poza tym godzinka do Cambridge, poltorej do Oxfordu autobusem, do
      Londynu godzinka pociagiem. Okolica generalnie super. Jak bys mial jeszcze
      jakies pytania, to pisz na maila. Pozdrawiam
      ps. a do Birmingham to jest spory kawalek... sprawdz na google maps
      • Gość: crushon Re: Tesco w Bedford IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 23:45
        dziękuję za odp. Okazuje się, że zle usłyszałem przez tel. Chodziło
        o BEDWORTH - niedaleko Coventry i B'ham.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka