Dodaj do ulubionych

CRM-koniec monopolu

IP: *.range86-132.btcentralplus.com 27.09.07, 18:46
Dobra wiadomosc dla osob, ktore musza jeszcze meczyc sie z ta instytucja,od
pazdziernika nie beda mieli prawa az tak zawyzac cen za mieszkania!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kris Re: CRM-koniec monopolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 07:21
      a możesz powiedzieć coś więcej? jakieś źródło? czyli co, będą musieli mieć rynkowe ceny?
    • Gość: nika Re: CRM-koniec monopolu IP: *.range86-132.btcentralplus.com 29.09.07, 16:16
      wszystkie informacje zawarte sa na stonce onetu,
      linkawiadomosci.onet.pl/1613375,28350,wiadomosceu.html.
      mysle ze wiec ze nie beda mogli juz zciagac bezkarnie ponad 200 funtow.
      • Gość: zygi Re: CRM-koniec monopolu IP: *.cable.ubr03.stav.blueyonder.co.uk 02.10.07, 14:17
        my sie z nimi meczylismy do maja-caly rok,pod koniec kontraktu kazali nam zaplacic 300 poundow za szkody,ktore wynikly z normalnego uzytkowania,i takze z beznadziejnego przygotowania tego flata pod uzytkowanie.....(mowie o kilku plamach z tluszczu nad kuchenka gdzie wyspiarskie mózgi nie polozyli kafelek-buehehe)a gotowac i jesc trzeba bylo.no coz,ta agencja niezle sobie zarabia na tescowiczach.
      • endrique Re: CRM-koniec monopolu 03.10.07, 05:43
        ten link coś nie hula. Czy mógłbyś w skrócie opisać o co tam chodziło?
        • Gość: darken Re: CRM-koniec monopolu IP: *.range81-157.btcentralplus.com 03.10.07, 17:18
          ten post i link to jakas sciema, oto poprawny link (bez kropki na koncu):
          wiadomosci.onet.pl/1613375,28350,wiadomosceu.html
          nic to nie ma wspolnego z CRM-em, ktory doil nas i doic bedzie :/ (mnie
          konkretnie jeszcze kilka miechow)
          • endrique Re: CRM-koniec monopolu 03.10.07, 19:16
            Masz rację. Ja też się ucieszyłem z pół roku temu jak znalazłem przepis, że
            pracodawca nie może mi ściągać aż tyle z wypłaty (60F tygodniowo). Ale jak potem
            doczytałem przepis ten nie tyczy się firm trzecich, czyli w tym wypadku CRM. Bo
            w świetle prawa wynajmujesz pokój od CRM a nie od Twojego pracodawcy czyli TESCO.
            • Gość: kenzo Re: CRM-koniec monopolu IP: 82.153.75.* 03.10.07, 19:34
              hmmmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka