Dodaj do ulubionych

forum schodzi na psy!!!!!!!!!!!!!

IP: *.t-mobile.co.uk 20.11.07, 17:08
Pozdrawiam wszystkich!!czytelnikiem forum jestem od około roku(pracownikiem
Tesco od kilku miesięcy)jednak od kilku miesięcy sie tu po prostu nie udzielam
lecz ciągle czytam.I co?? I ku......wa ludzie czy wyście na głowy
poupadali??to forum było żeby ludziom pomóc a nie odstraszać ich!!(a bo sie w
polsce tyle samo zarobi)taaa zarobi ale dupy dając 6 razy dziennie!!Owszem
praca nie jest lekka,ale nie upatrywał bym tu wielkiego wysiłku
fizycznego(oczywiście na niektórych alejkach jest ciezko)ale najgorsze jest
przestawić sie na nocki.Co niektórzy chca tylko odstraszyć rodaków od
przyjazdu!!(POLAK POLAKOWI wilkiem)heheh.Juz 3 lata p[racowałem w różnych
miejscach w anglli a od 4 misiecy pracuje w tesco,wiecie czemu??bo mam
przyzwoita kase,mam umowę na stałe,co jakiś czas podwyżkę a najlepsze jest to
że mnie zwolnić nie mogą.!!pozdrawiam AHA i niech jakiś moderator zablokuje
Team Leadera(to chory człowiek,i w ten sposób trzeba mu pomóc)
Obserwuj wątek
    • lapis111 Re: forum schodzi na psy!!!!!!!!!!!!! 20.11.07, 17:36
      Brawo dober.man:)) Zgadzam sie z Tobą w zupelnosci, chhociaz moze naraze sie co
      niektorym za ta wypowiedz. W Polsce pracowalam umyslowo a teraz zasuwam
      fizycznie w nocy, a skoro ja, 45 letnia kobieta daje rade i calkiem niezle to
      znosze, to niech wreszcie przestana maruderzy narzekac i straszyc tych, co
      dopiero maja przyjechac. Ostatnio na gg pisala do mnie przestarszona dziewczyna,
      ktora ma pod koniec listopada przyjechac-po przeczytaniu wielu wypowiedzi
      nawiedzonych "odstraszaczy", tylko niepotrzebnie sie stresuje i Ona i wielu
      innych, ktorzy maja tu zamiar pracowac. Chce przy tym zaznaczyc, ze pisze to w
      pelni swiadomie, jestem zdrowa na ciele i umysle, nie jestem jakims półdebilem,
      tylko normalną kobieta, z okreslonym dosc dobrym wykdztalceniem a przyjechalam
      tu w peni swiadomie zasuwac fizycznie dla kasy, ktora pozwoli mi na realizacje
      pewnych planow zyciowych. Pozdrawiam wszystkich, ktorzy tutaj pracuja oraz tych
      , ktorzy maja taki zamiar
    • Gość: reksio Re: forum schodzi na psy!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.11.07, 22:59
      Jasne wszystko gra,w większości zgadzam się z tobą, tylko nie kazdy musi
      podchodzić do sprawy tak jak ty dober.man. Przepracowałem w tesco dłużej niz nie
      jeden z Was na tym forum, spotykałem różnych ludzi, negatywnie i pozytywnie
      nastawionych do tej pracy. Tylko ci super nastawieni moim zdaniem udawali coś po
      prostu, bo jakby nie spojrzeć na to z góry, pracujesz w nocy kiedy się śpi a to
      drugie robisz w dzień zamiast w nocy, z pracy wracasz po prostu wypluty, każda
      próba wykrzesania z siebie pozytywnej energii, szczerego uśmiechu jest fałszywa,
      każda próba wytrzymania tego żeby nie połozyć się spać od razu po powrocie z
      pracy, każda taka chwila bez wlania w siebie conajmniej dwóch browców jest
      katuszą, która staje się gorsza z nocy na noc z dnia na dzień, a wszystk to dla
      dodatków nocnych wynoszących 200 funtów m-cznie (powinno być conajmniej dwa razy
      tyle), które robią z ciebie roslinę, a załatwianie normalnie spraw... na
      szczęście 2 dni wolnego albo jakiś urlop żeby podreperować zrażone ego i
      powrócic chodź w części do normalności, po czym idziesz znowu do pracy na noc i
      uśmieszek wszystko ok are you ok yes,trzeba oszukiwać samego siebie że praca
      jest taka fajna i w sumie nie ciężka fizyczne chociaż to są galery bo bez
      takiego podejścia nie wytrzymałbyś sekundy w tej pracy. Reasumując polecam tylko
      nie zadługo do 1 roku i szukać czegoś innego, pozdrawiam, how, how!!
    • Gość: Pracus Re: forum schodzi na psy!!!!!!!!!!!!! IP: 212.183.134.* 21.11.07, 08:42
      masz racje!
      takiemu psu wszedzie bedzie dobrze,jak juz dasz dupy angolowi to
      pozniej mu wylisz,dober-many to takie silne psy ;))
      • Gość: dober.man Re: forum schodzi na psy!!!!!!!!!!!!! IP: *.t-mobile.co.uk 21.11.07, 09:49
        Po pierwsze za głupi jesteś żeby lepszą prace znaleźć,nawet polskiej ortografii
        nie znasz!Po drugie naucz sie czereśniaku czytać!!Nigdzie nie napisałem że
        biegnę w podskokach do Tesco.Zresztą jak masz jakieś ale to czemu sie nie
        zwolnisz(bo podejrzewam że pracujesz w tesco)??pracy w koło w h....j!
        • Gość: pracus Re: forum schodzi na psy!!!!!!!!!!!!! IP: 212.183.134.* 21.11.07, 19:39
          miałeś na myśli polską gramatykę prawda?;)
          nie mierz wszystkich swoją krutką miarą ;)
          • Gość: 1spag Re: forum schodzi na psy!!!!!!!!!!!!! IP: *.hers.adsl.virgin.net 22.11.07, 14:13
            dober.man

nie tylko teamleader jest takim oszolomem chyba ze to pracus (vel Pracownik IP : 212.183.134.* lub IP: 212.183.136.* )wystepuje po tym nickiem co pewnie jest mozliwe, ich/jego celem jest tylko trolowanie wiec nie ma sie co nimi przejmowac bo to ich karmi.
            • Gość: pracus Re: forum schodzi na psy!!!!!!!!!!!!! IP: 212.183.134.* 22.11.07, 18:33
              ohh ludzie ,brak słów nomalnie take care
        • Gość: praca w tesco Re: forum schodzi na psy!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.176.* 23.11.07, 14:02
          Szukam pracy w Tesco. Proszę o pomoc
          anita77@onet.eu
    • Gość: Krytyczny Re: forum schodzi na psy!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 20:05
      No nie wiem czy ta praca w Tesco czy inna fizyczna jest taka rewelacyjna.
      Rocznie odlozysz okolo 20 tys. Czy to tak duzo? o zakupie mieszkania w pl mozesz
      myslec po okolo 5 latach - jak przez ten czas bedziesz zyl oszczednie bedziesz
      mial 100tys. Szanse na mieszkanie w anglii masz pewnie jeszcze mniejsze, nie
      mowiac o tym czy chcialbys tam mieszkac.... Zakladajac, ze jednak bedziesz
      chcial wrocic do kraju, a tak zamierza wiekszosc musisz sie liczyc z
      trudnosciami ze znalezieniem dobrej pracy. Bo co ostatnio robiles? wykladales
      towar, ciales miesko itp.:)
      Wedlug mnie lepiej w PL pracowac sobie w zawodzie - robiac cos co sie lubi, miec
      z dziewczyna 3-4tys./mc i mozna zyc w miare normalnie.
      Niedawno moj dawny kolega wrocil z anglii, rzucil studia 2 lata temu i teraz
      jednak wrocil.... Ja w tym czasie skonczylem studia obronilem sie, znalazlem
      fajna prace, a jego osiagniecie to zakup samochodu:) Ciekawe dlaczego wrocil
      skoro mial tam taki raj....

• Gość: pracus Re: forum schodzi na psy!!!!!!!!!!!!! IP: 212.183.134.* 22.11.07, 21:37
        krytyczny!
        zgadzam sie w 100% juz niedlugo wracam poniewaz od kilku mc mysle
        własnie tak jak ty
        na dluzsza mete nie ma sensu chyba ze ktos planuje zostac tu na stale
        (ale czy tofajne zycie?wow)
        co niektorzy sa juz tak zaslepieni ze oprocz tesco awansow itp
        niewidza absolutnie nic
        pracuje z jedna polka ktora wciaz narzeka na bol kregosłupa ale
        zapie.rdziela ze dogonic jej nie mozna czy to normalne?
        co do tematu "forum schodzi na psy"no schodzi a co ma byc jak
        wszyscy normalniejsi wracaja heh ;)
    • Gość: praca w Tesco Re: forum schodzi na psy!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.176.* 23.11.07, 14:06
      Szukam pracy w Tesco.Proszę o pomoc.
      anita77@onet.eu.Dziękuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka