Gość: kierowca IP: *.bad.pppool.de 19.02.08, 11:44 a ja sie przenioslem z anglii lepsze warunki pracy, bez zadyszki i za dobre pieniadze pozdrawiam wszystkich goniacych za mamoną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deos Re: C+E do Niemiec IP: 80.168.115.* 19.02.08, 12:32 A gdzie dokladnie? DDR moze? Wiesz cos o cenach nieruchomosci / wynajmu w swojej okolicy? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: C+E do Niemiec IP: *.bae.pppool.de 19.02.08, 23:20 halle czyli ddr a nieruchomosci - my placimycztery stowy za dwupokojowe w centrum standard wyzszy od angielskich mieszkan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca C+E Re: C+E do Niemiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 13:46 powitac kolege po fachu ja mam zamiar w przeciagu 2 tygodni wyjechac do londynu za kierownice zabieram ze soba 1000 funtow.czekam tylko na pokoj.mam tam znajomych ktorzy sa tam juz 3 lata i prowadza wlasna firme budowlana i zaoferowali pomoc.co o tym myslisz.czekam na odpowiezdz.pozdrawiam powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś