Gość: gosc IP: 195.27.17.* 12.05.08, 11:46 hej, czy ktos po roku pracy w tesco staral sie o zwrot podatku? i czy cos dostal? bo nie wiem czy warto skladac p-60 do reveniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: keramer Re: zwrot podatku IP: *.brhm.cable.ntl.com 16.05.08, 11:39 witam tesco samo powinno zwrócić tobie podatek,w przeciagu kilko miesiecy powinienes dostac zwrot-bedzie dolaczony do payslipa.tak wiec wystarczy poczekac Odpowiedz Link Zgłoś
worm83 Re: zwrot podatku 22.05.08, 12:57 Gość portalu: keramer napisał(a): > witam > tesco samo powinno zwrócić tobie podatek,w przeciagu kilko miesiecy > powinienes dostac zwrot-bedzie dolaczony do payslipa.tak wiec > wystarczy poczekac Powinno nie znaczy musi.. :) moze lepiej niech spyta swojego managera co i jak itp .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniii Re: zwrot podatku IP: *.t-mobile.co.uk 25.05.08, 08:56 u mnie nie wiedzial ani menago ani team leadere kazali isc do tax office no to poszlam i czekam na odpowiedz (6-8 tygodni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uio Re: zwrot podatku IP: *.range217-42.btcentralplus.com 26.05.08, 22:56 zlodzieje pierd..oleni mi nic nie oddali jeszcze nigdy a juz pracuje 2 lata ! w tax office baba powiedziala ze nic nie dostane ... bo sie nie nalezy, i h jej w d ... zaklamana suka Odpowiedz Link Zgłoś