Gość: gosc !2345 Re: wysłanie paczki anglia-polska IP: 95.147.107.* 07.08.13, 15:48 NIE Polecam angliapolska.pl i kuriereuro klka razy probowalem dac im szanse i ZA KAZDYM spier...li na calej lini. potwierdzenie otrzymywalem na dany dzien, bralem dzien wolny bo trzebaczekac od 9-17 czekalem i na koniec okazywalo sie ze jest jakis blad, albo cos zle wypelnione, albo blad systemu etc. i wysylki opoznialy sie o tygodnie.... NIE POLECAM jesli chcecie zaoszczedzic sobie czasu pieniedzy i nerwow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: wysłanie paczki anglia-polska IP: *.dab.02.net 24.09.13, 08:41 Na Portalu www.Londyniak.co.uk sa zawsze aktualne ogloszenia wiec napewno znajdziesz dobra firme . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StalyKlient Re: wysłanie paczki anglia-polska IP: *.range109-156.btcentralplus.com 18.10.13, 13:31 Ja korzystam z angliapolska.pl regularnie. Zdarzają się opóźnienia niestety trzeba sobie uświadomić iż www.angliapolska.pl to jest pośrednik (broker) DPD. Za całą usługę odpowiada DPD od drzwi do drzwi. Korzystałem już z przesylarka.pl, paczkidopolski.pl, niestety to są Ci sami brokerzy a angliapolska.pl ma najlepszą cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: wysłanie paczki anglia-polska IP: *.range109-149.btcentralplus.com 20.02.14, 16:22 A ja POLECAM i to GORACO POLECAM. Mnie jeszcze nigdy nie zawiedli i cene maja najlepsza na rynku. Pozdrwienia dla ANGLIAPOLSKA.PL :) Odpowiedz Link Zgłoś
chirakan Re: wysłanie paczki anglia-polska 06.04.16, 15:55 firma maxkurier która zajmuje się przewozem paczek deklaruje, ze posiada własne auta i sama przewozi te paczki, w rzeczywistości to tylko pośrednik i zleca te wysyłki kurierom dpd lub sama korzysta ze stron takich jak paczkidopolski.co.uk tam za paczke do 30 kg jest 15 funtow a oni(maxkurier) biora za paczke do 30kg 25 funtow. Cwaniacy i oszuści. Zarabiaja na ludzkiej naiwnosci. Kurierom gls czy dpd nie wolno przewozic np komputerow czy zywnosci a oni(maxkurier) pisza ze przewoza wszystko tylko drozej np za komputer 30 funtow a zlecaja to innym firmą jak np paczkidopolski ktora tez przewozi dpd i zarabiaja na tym 15 funtow. Nie polecam i radze trzymac sie z dala od maxkurier.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zorro15 Re: wysłanie paczki anglia-polska 17.12.23, 17:50 Witam mam pytanie czy możliwe jest aby po 4-5 miesiącach lits z Anglii dotarł do Polski? Niestety muszę dodać że przez moją głupotę zapomniałam podać nadawcy mój numer telefonu i region ( wielkopolska) wysyłany list był przez royalmail. Żaden kod nie został podany ani mi ani nadawcy co zrobić w takiej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o-wita Re: wysłanie paczki anglia-polska IP: *.skybroadband.com 24.09.13, 14:05 w Polskim sklepie Maja w Hatfield koło ASDY wysyłają do 30 kg za ok 23zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel212 Re: wysłanie paczki anglia-polska IP: *.mmpnet215.tnp.pl 21.01.14, 14:55 Ja regularnie korzystałem i korzystam z usług angliapolska.pl i tylko raz przesyła doszła z jednodniowym opóźnieniem. Moje przesyłki z Krakowa do Blackpool dochodzą w cztery dni robocze, więc bardzo dobry czas jak na taką odległość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilloo Kurier-oszust IP: *.karoo.kcom.com 17.08.14, 13:42 Ostrzegam was przed firmą TRANSHULL, otworzyli moją paczkę, ukradli większość jej zawartości, ostrzegajcie innych. Piszę, bo jestem bardzo zła. paczkę przywiózł ktoś zupełnie inny, skasowali nas normalnie, ale połowa zawartości przepadła całkowicie. Jeśli macie tu znajomych ostrzegajcie ich, abyście nie nacięli się na nich. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DANUTA Re: Kurier-oszust IP: *.224.224.91.static.amelek.eu 07.03.16, 03:32 Dzięki za informację właśnie sprawdzam kurierów na forum. Danuta Odpowiedz Link Zgłoś
aska_3554 Re: wysłanie paczki anglia-polska 16.12.14, 09:46 Polecam firmę Globkurier. Moja przesyłka dotarła do odbiorcy na czas bez komplikacji, a co najważniejsze nie drogo. Również obsługa bardzo miła i pomocna udzieliła mi wszelkich niezbędnych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
transport-kurier Re: wysłanie paczki anglia-polska 27.08.17, 08:37 Ja tez polecam GlobKurier przy drugiej i każdej następnej przesyłce dostaje kupon rabatowy 12%. [ url=https://www.globkurier.pl/szybka-wycena.html ] klik [ /url ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellka Re: wysłanie paczki anglia-polska IP: *.chojnet.pl 29.01.15, 10:02 Chyba ostatnio wysłałam do mojego męża paczkę do anglii przez www.pack4you.pl i wszystko było spoko i tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Paczki IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.15, 14:23 Polecam prywatną ale solidną firmę WOJPOL, zlecenie przyjęte w sobotę 537-19-12-12 Solidni i niedrodzy Odpowiedz Link Zgłoś
allekurier.pl Re: Paczki 21.08.15, 15:52 Dla osób wysyłających paczki do Anglii z pewnością przyda się nasz serwis allekurier.pl/paczki-do-anglii Ceny bardzo konkurencyjne, bo już od 59 zł, doręczenie od 1 do 6 dni roboczych w zależności od wybranej usługi. Serdecznie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: wysłanie paczki anglia-polska IP: *.68.77.171.brzesko77.tnp.pl 07.03.16, 08:11 Polecam firmę AngliaPolska.pl Koszt paczki do 31,5kg to: 14.99 GBP / paczka - cena w funtach przy przelewie na brytyjskie konto przy wysyłce 1-2 paczek - 13.99 GBP / paczka - cena w funtach przy przelewie na brytyjskie konto przy wysyłce minimum 3 paczek - 79.99 PLN / paczka - cena w zł przy przelewie na polskie konto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sapka Re: wysłanie paczki anglia-polska IP: *.dynamic.mm.pl 25.03.17, 16:31 Ja wysyłałam z Ero-paką i szczerze mówiąc byłam zaskoczona bo przed świętami w 4 dni dotarła na miejsce! to jest bardzo szybko w tak gorącym okresie! Odpowiedz Link Zgłoś
transport-kurier Re: wysłanie paczki anglia-polska 27.08.17, 10:04 Ja osobiście polecam globkurier, szybko i tanio. Przy kolejnych wysyłkach rabaty 12%.Możesz sprawdzić wycenę tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: wysłanie paczki anglia-polska IP: *.146.200.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.03.18, 12:21 Wysyłam swoje paczki z Anglii do Polski z Grandbusem. Mają spoko ceny i nigdy nie miałam z nimi problemów typu coś się zniszczyło, coś zginęło. Paczka zawsze dociera nienaruszona i na czas. Przesyłałam już różne rzeczy mocne i delikatne, znaczące jest dobre zapakowanie paczki. Na stronie grandbus-anglia.pl/ znajduje się kontakt, polecam zadzwonić i zapytać o szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: wysłanie paczki anglia-polska IP: *.centertel.pl 01.05.18, 19:39 Polecam firmę, z którą sama ostatnio podawałam paczkę do Anglii superpaczki.pl/ moja przesyłka szybko dotarła na miejsce i bez żadnych problemów. Jak dla mnie spoko firma. Jeśli ktoś planuje coś przesłać to warto skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
ananasowy43 Re: wysłanie paczki anglia-polska 25.06.18, 14:16 Znalazłem usługi parcel abc bardzo wygodne, mogę dostarczyć 10 kilogramowych paczek od 64 zł Odpowiedz Link Zgłoś
smithjacksmith32 Re: wysłanie paczki anglia-polska 06.04.20, 09:32 WPS makes sending a parcel to Poland the process hassle-free. We collect your parcel from your address or a drop-off point, do all the paperwork, and then ship it abroad, according to the type of service you choose. We can have your parcel in Poland by courier in just a few working days. Let us give you peace of mind. At WPS, we don’t believe that sending a parcel to Poland should be challenging. It shouldn’t matter whether your package is large or small: a delivery service should be able to deal with it all the same. With us, you always get an affordable price. Just type the weight and dimensions of your package into our calculator and immediately get a list of quotes for all our services. Because we’re transparent and affordable, you’ll love what we do. If you're looking for consistently fast and reliable postage to Poland, get in contact with us today. We also offer the ability to send a 30kg parcel to Poland, as well as parcels all the way up to 500kg in weight through our large parcel delivery service. For More Information Visit Here: www.worldwide-parcelservices.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
janek894 Re: wysłanie paczki anglia-polska 12.03.21, 15:55 Szybkie przelewy zagraniczne.TransferGo do wysyłania pieniędzy za granicę! Kliknij my.transfergo.com/pl/r/NDXoEl lub użyj NDXoEl, aby wypróbować samodzielnie ZA DARMO Odpowiedz Link Zgłoś