Gość: tomziczek IP: *.proxy.aol.com 05.11.03, 02:12 Witam, interesuje mnie dzialalnosc biur career advice. czy macie jakies doswiadczenia z ta instytucja??? Napiszcie co wiecie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrufkaa Re: career advice 05.11.03, 23:15 Wiem, ze dzialaja przy uniwersytetach, ale nie tylko. Podobno mam tez takowe w South Thames College, do ktorego chodze. Podobno tez jest to usluga platna, ale ja jako student danej szkoly mam to w jej obrebie za darmo. Wlasnie mam zamiar sobie zabukowac spotkanie. Moze jutro mi sie uda, to cos dopisze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: career advice 07.11.03, 09:30 Korzystalam z trzech: 1. ktore dziala przez nasze hrabstwo... - bardzo mila rozmowa, dala mi troche wiedzy teoretycznej/ potwierdzila zawody, w ktorych czulabym sie dobrze... ale nic praktycznego z tego nie wyszlo poza "action plan", ze mam sie zorientowac jakie sa kursy w college... Rozmowa faktycznie platna (cos kolo £50 za 1.5h), ale ze bylam wowczas na zasilku, to mialam za darmo. 2. w college: - pierwsza rozmowa do kitu - osoba nie miala pojecia, kazala mi robic brain storm i tylko zapisywala to, co ja powiedzialam... - druga rozmowa (z inna osoba) - ekstra - zostalo mi dokladnie doradzone, ktory kurs wybrac... bylam zadowolona 3. pod koniec roku, w owym college, z profesjonalnym doradzca - stwierdzil, ze mam trzy drogi do wyboru, skrytykowal jedna, i faktycznie troche pomogl - ale niczym konkretnym (nie dal zadnych kontaktow/wskazowek, etc.). Jedynie umocnil we mnie to, co juz sama myslalam wczesniej (rozjasnil w glowie). Powodzenia! -- trzymaj sie... Jezusa! Odpowiedz Link Zgłoś