Dodaj do ulubionych

Czy ma ktos Talktalk telefon lub broadband ?

IP: *.range86-150.btcentralplus.com 20.01.09, 10:34
czy rzeczywiscie w pakiecie telefonicznym any time telefony do poski
sa za darmo ? jak to wyglada ? napiszcie swoje doswiadczenia ? ja
mam bt i chcialabym zmienic na any time za 14.99 za mies. czy
wszystkie rozmaowy sa darmowe i w Uk i poza do europy?
Obserwuj wątek
    • Gość: bear Re: Czy ma ktos Talktalk telefon lub broadband ? IP: 85.12.64.* 20.01.09, 20:11
      ja mam juz od roku i jestem zadowolony tzn teraz jeszcze lepszy deal
      mozna dostac niz jak ja podpisywalem umowe. weekendy i wieczory
      czyli po 18.00 sa za darmo do polski i innych krajow europy.
      broadband 40GB na miesiac czyli praktycznie unlimited. predkosc
      zadowalajaca;)jedyny minus to dosc dlugi kontrakt.ale moim zdaniem
      oplaca sie.
    • Gość: cxc Re: Czy ma ktos Talktalk telefon lub broadband ? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 21.01.09, 23:32
      Tak za darmo ale jest jakies ograniczenie co do minut.Nie pamietam ile ale
      znajdziesz to w warunkach promocji [ale i tak mnostwo do wygadania]. Co do
      internetu z ograniczeniami- dziekuje bardzo. Pare filmow na youtube, radio
      online i po limicie. Nie po to płace żeby ktoś mnie ograniczał.
      Polecam Tiscali.

• Gość: bb tiscali ? IP: *.range86-150.btcentralplus.com 22.01.09, 14:36
        a mozesz cos wiecej napisac co do tiscali ? o telefonie i internecie/
    • Gość: ania Re: Czy ma ktos Talktalk telefon lub broadband ? IP: 78.145.199.* 22.01.09, 18:21
      ja mam talk talk international, doplacam 9,90 miesiecznie ale mam za darmo
      wszystkie rozmowy na stacjonarne i zagraniczne, 24 godziny na dobe, czyli
      dzwonie do polski, nowej zelandii, niemiec za darmo nie patrzac na zegarek, do
      tego broadband tez za darmo, place natomiast za dzierzawe lini, pakiet
      international oraz rozmowy komorkowe

ania
      • Gość: Marek863 Re: Czy ma ktos Talktalk telefon lub broadband ? IP: 89.242.87.* 04.06.09, 13:15
        Nie do konca sie z Toba zgadzam bo albo nie przeczytales regulaminu albo nikt Ci
        nie powiedział za jednorazowa rozmowa nie moze przekraczac 70 min bo po tym
        czasie placisz za kazda minute
    • Gość: Infolinia Re: Czy ma ktos Talktalk telefon lub broadband ? IP: 78.146.233.* 24.01.09, 20:58
      Ja mam TalkTalk od roku.
      Dzierzawa lini - 10.50 miesiecznie, do tego pakiet (nie pamietam nazwy) za 5.90.
      W pakiecie rozmowy do 36 krajow (telefony stacjonarne) za darmo 24/7 (w tym
      Polska). Lokalne rozmowy w weekendy i wieczory za darmo. Pobierana jest tylko
      oplata za nawiazanie polaczenia - 5p, i jest limit dlugosci rozmowy: 70 minut.
      Po tym czasie minuta kosztuje jakos strasznie duzo (20-30p), ale wystarczy sie
      rozlaczyc i zadzwonic jeszcze raz.

Mimo prawie codziennego gadania z rodzinami w Polsce (jakies 2 godziny dziennie)
      rachunek jeszcze nigdy nie przekroczyl 20 funtow.

Internet (40GB miesiecznie) jest 'za darmo' - 40GB to sporo dla normalnego
      czlowieka - slucham radia, ogladam BBC i filmiki na YouTube, sciagam P2P (malo)
      i jeszcze troche limitu zostaje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka