Dodaj do ulubionych

rak a praca w anglii

IP: *.bsh-bng-011.adsl.virginmedia.net 19.03.09, 09:45
Pracuje od 2 lat w angli na kontrakcie wlasnie rozpoznano u mnie raka
dostalam od lekaza 2 miesiace zwolnienia jak dlugo podczas tego
zwolnienia pracodawca powinien placic mi odpowiednie wynagrodzenie i
jakie by to bylo wynagrodzenia w "%". Czy sa jakies miejsca gdzie
moge uzyskac pomoc, co nalezy robic, gdzie sie udac po fachowa pomoc
i porady, prosze o pomoc z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: goscj Re: rak a praca w anglii IP: 88.220.34.* 22.03.09, 17:18
      ja tak myslę że należy jak najszybciej do swojego lekarza sie zgłosić GP i on wskaże gdzie jest onkolog czy inny specjalista (szpital itp )
      pozdrawiam i życze powrotu do zdrowia
      • fiodor1969 Re: rak a praca w anglii 25.03.09, 10:40
        Lekarz GP ma tu 1-sze slowo.Z doswiadczenia zyciowego wiem,ze wynik 1-ego badania nie jest ostateczny.Powinnas dostac skierowanie do najblizszego szpitala na dokladniejsze badania lub skierowanie na onkologie w najblizszej placowce..Zycze samego zdrowia.Zapomnij o reszcie,nie ma znaczenia ile masz na koncie,ile masz domow i samochodow,kiedy czlowiek ociera sie o granice zycia punkt widzenia zmienia sie o 180 stopni.Powodzenia.
        • Gość: dan wynagrodzenie IP: *.nrth.cable.ntl.com 26.03.09, 11:11
          z tego co sie orientuje za pierwsze 3 dni zwolnienia nie dostaniesz nic. Do
          miesiaca dostaniesz 100 proc. Za kazdy kolejny 75-80 proc wynagrodzenia
          podstawowego. Najlepiej jakbys zapisal sie do USDAW i zarzadal doradztwa
          dzwoniac na ich infolinie. Pozdro
          • Gość: omas Re: wynagrodzenie IP: *.range81-152.btcentralplus.com 07.04.09, 11:34
            Wynagrodzenie bedziesz dostawac do 16tyg., pozniej z Job Centre. Jezeli jestes w
            USDAW to jeszcze chyba okolo £2k "odszkodowania" dostaniesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka