wkkr 08.01.10, 16:14 nicku ogolone_jajka forum.gazeta.pl/forum/w,299,105378566,105381206,Re_ogolone_jajka.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taliskerr Re: Oficjalne stanowisko portalu gazeta.pl w spra 08.01.10, 17:15 Ależ to absurd i nasza słabość! Czemu Gazeta ma wiedzieć lepiej? Ja rozumiem nick ogolone-Jajka na forum o kurach. Dla mnie ten nick sam się wyklucza. Po drugie winniśmy zwracać się do jegomościa WY, bo on nie jest Ogolonym-Jajkiem, ale Jajkami. Czyli WY OGOLONE-JAJKA napisaliście... Po prostu jaja z nas! Gdybym był Jajcem śmiałbym się do rozpuku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lynx.rufus Re: Oficjalne stanowisko portalu gazeta.pl w spra 08.01.10, 17:36 taliskerr napisał: > Ależ to absurd i nasza słabość! O nie, to sprawiedliwość naszej administracji. Oni są obiektywni, nikogo nie skrzywdzą i nawet jak sami nie mają poczucia smaku, to spytają się tych co mają. Bo przecież forumowa nadadministracja musi go mieć, prawda? > Po prostu jaja z nas! > Gdybym był Jajcem śmiałbym się do rozpuku!!! On dokładnie to robi. gente Ruthenus natione Polonus Lynx Rufus Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka [...] 08.01.10, 17:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Oficjalne stanowisko portalu gazeta.pl w spra 08.01.10, 18:12 0golone_jajka napisał: > Jeśli chcecie wiedzieć, to ten nick powstał ZANIM odkryłem to forum (mam na myśl > i forum oryginalne a nie reaktywowane), więc nie był utworzony żeby bogobojnemu > ludowi zrobić na złość. W ogóle przez myśl mi nie przeszło (o ja gupia pipa!), > że ktoś może się tak wściekać na widok śmiesznego bądź co bądź nicka. Swego cz > asu mój nick zajmował wysokie miejsce w rankingu najfajniejszych ników na jakim > ś tłumnie odwiedzanym forum. Większości nie wadzi, większość się uśmiecha widzą > c ten nick. A Wy dostajecie piany! Pomyślcie o tym. > Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Hmm, czy mi się wydaje czy zadziałały nożyce? 08.01.10, 18:05 Przecież nic obraźliwego nie napisałem. Wyjaśniłem tylko genezę nicka, o której krążą nieprawdziwe mity. Coś nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Oficjalne stanowisko portalu gazeta.pl w spra 08.01.10, 18:05 taliskerr napisał: > Czemu Gazeta ma wiedzieć lepiej? ======================================= Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Przypominam 08.01.10, 18:10 że forum jest własnością Agora SA. Siwa jest reprezentantem Agora SA. Ja podzielam zdanie siwej. Nick ogolone_jajka jest problemem samego użytkownika a nie innych uzytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
lynx.rufus Re: Przypominam 08.01.10, 18:23 wkkr napisał: > że forum jest własnością Agora SA. Siwa jest reprezentantem Agora > SA. To wszystko zmienia! Na przykład Twoją uzurpację władzy. Dopóki nie przedtawisz namaszczenia od Agory, nie wiem, czy mogę Cię uznawać. > Nick ogolone_jajka jest problemem samego użytkownika a nie innych > uzytkowników. Ostatnio zbyt często wypowiadasz się w imieniu innych. Dlatego pewnie nie potrafisz podejmować _własnych_ decyzji. gente Ruthenus natione Polonus Lynx Rufus Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Przypominam 08.01.10, 18:32 lynx.rufus napisał: >Na przykład Twoją uzurpację władzy. jaką "uzurpację"????? przecież w rubryce założyciel widać bez oka uzbrojonego: WKKR!!!! i to jest właściciel TEGO forum. Nie wierzysz - spytaj Siwą kto rządzi na prywatnym forum. Inni tylko pomagają bez uprawnień właścicielskich. I mogą to, na co im właściciel konkretnego forum prywatnego pozwoli. Władzę założycielowi prywatnemu do sprawowania i udzielania pełnomocnictw nadaje program portalu, którego właścicielem i decydentem jest ..... Tak Lynxie, czy Ci się to podoba, czy nie - cały portal forumowy jest własnością prywatnej spółki akcyjnej - Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
lynx.rufus Re: Przypominam 08.01.10, 18:43 a000000 napisała: > WKKR!!!! i to jest właściciel TEGO forum. > cały portal forumowy jest własności > ą > prywatnej spółki akcyjnej - Agory. No tośmy sobie wszystko wyjaśnili. gente Ruthenus natione Polonus Lynx Rufus Odpowiedz Link Zgłoś
maria421 Re: Oficjalne stanowisko portalu gazeta.pl w spra 08.01.10, 18:07 Nick Ogolone_Jajka jest .... co tu duzo mowic, powazny czlowiek takiego nicku sobie nie wybierze. Ale tu nie chodzi o sam nick, o to czy obrazajacy czy malo elegancki czy dopuszczalny czy nie. Tu chodzi o to ze pod tym nickiem kryje sie osobnik ktory posiada kilka lub kilkanascie nickow i wystepuje pod nimi rownoczesnie. Osobnik ktory postanowil wykonczyc juz forum Oka zakladajac konkurencyjne "Kosciol i Religia bez katocenzury" a pozniej kradnac Oku tytul "Kosciol i Religia". Osobnik bez odrobiny czci i honoru, ktory ile razy go wyrzuca tyle razy wroci. Osobnik ktory nie dosc ze kradnie nazwe forum, to potem, zapytany kiedy ja odda, mowi ze sie... zastanowi. I do tej pory sie zastanawia... Osobnik ktory obraza innych (Azerka to u niego "zero"), ale wymaga zeby nie nazywac go Jajcem bo to go obraza! Osobnik ktory manipuluje i na ktorego najlepsza metoda jest ignorowanie jego wpisow. Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: Oficjalne stanowisko portalu gazeta.pl w spra 08.01.10, 18:16 > Nick Ogolone_Jajka jest .... co tu duzo mowic, powazny czlowiek takiego nicku > sobie nie wybierze. No i? > Tu chodzi o to ze pod tym nickiem kryje sie osobnik ktory posiada kilka lub > kilkanascie nickow i wystepuje pod nimi rownoczesnie. Nawet jeśli, to co? > Osobnik ktory postanowil wykonczyc juz forum Oka zakladajac konkurencyjne > "Kosciol i Religia bez katocenzury" Tak, tak, nagle ni z tego ni z owego postanowił wykończyć forum. Dobrze wiesz jak było, więc nie ściemniaj. > Osobnik bez odrobiny czci i honoru, Wypraszam sobie > Osobnik ktory nie dosc ze kradnie nazwe forum, to potem, zapytany kiedy ja odda > , > mowi ze sie... zastanowi. I do tej pory sie zastanawia... Z tym "kradnie" to sprawa dyskusyjna jest. Nazwa zrobiła się z jakiegoś powodu wolna, to sobie ją wziąłem. Proste. > Osobnik ktory obraza innych (Azerka to u niego "zero"), ale wymaga zeby nie > nazywac go Jajcem bo to go obraza! Azerka bywała faktycznie 'zerem', gdy na moje wielokrotne prośby nie reagowała i nazywała mnie 'jajcem'. Poprawiła zachowanie i teraz jest 'Azerką'. Wymagasz od innych - zacznij od siebie. Ty też miałaś u mnie swoją nazwę - przypomnij sobie. > Osobnik ktory manipuluje i na ktorego najlepsza metoda jest ignorowanie jego wp > isow. Co to znaczy manipuluje? A ignorować wolno. Prawo każdego. Po co się pienić? Odpowiedz Link Zgłoś
taliskerr Dyskusja w tym wątku 08.01.10, 18:40 jest zdaje się symptomatyczna. Jeśli ktoś nie potrafi odróżnić głupoty, prowokacji i robienia sobie żartów z innych poważnych, choć czasem błądzących, dyskutantów jest kiepskim adminem. I, na moje wyczucie, nie pomogą mu żadne autorytety, zapisy i tym podobne pomoce naukowe, bo zrodzą się nowe problemy. Ale może on się czegoś w międzyczasie nauczy? Ufam, że tak. Talisker Odpowiedz Link Zgłoś
lynx.rufus Re: Dyskusja w tym wątku 08.01.10, 18:44 taliskerr napisał: > jest zdaje się symptomatyczna. > Jeśli ktoś nie potrafi odróżnić głupoty, prowokacji i robienia sobie żartów z > innych poważnych, choć czasem błądzących, dyskutantów jest kiepskim adminem. I, > na moje wyczucie, nie pomogą mu żadne autorytety, zapisy i tym podobne pomoce > naukowe, bo zrodzą się nowe problemy. Ale może on się czegoś w międzyczasie > nauczy? Ufam, że tak. Oj naiwny, naiwny, naiwny, Jak dziecko we mgle, Jak goliat na pchle, Mól w otchłani wód, Który liczy wciąż na cud. Oj naiwny, naiwny, naiwny, Dziecko w kwiecie sił. Choć w intencjach To w zasadzie pozytywny. gente Ruthenus natione Polonus Lynx Rufus Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr jajka 08.01.10, 21:08 wielonikowość jest paskudną przypadłością. Tylko problem polega na tym ze trudno o niezbite dowody takiej dzialaloności. A poszlaki to za mało by wyciągac powaznie konsekwencje wobec nicka podstawowego. jednak pacynke mozna utłuc tylko na podstawie podejrzeń. Jeśli chodzi o honor to sraciłes go bardzo dawno temu. Nie mam zamiaru o tym pisac bo nie ma to znaczenia gdyż uważa że nie ma to wpływu na to czy możesz cvzy nie możesz tu pisac. Wychodze z założenia że widoczna poprawa zasługuje na danie szansy. A co do przekręcania nicków. Nie rób tego więcej. Szanuj azerkę, szanuj marię , szanuj sion. Nie musisz ich lubić ale szanować, tak jak każdego innego czlowieka który splamił się żadną zbrodnią ani żadny występkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
taliskerr Zapytanie? 08.01.10, 21:34 Czy istnieje techniczna możliwość zamianowania kogoś Współ-Adminem, a potem rezygnacji z tego? Czy ktoś wie, czy technicznie można zrobić krok w tył? Będę wdzięczny za odpowiedź mającym większe doświadczenie. T. Odpowiedz Link Zgłoś
lynx.rufus Re: Zapytanie? 08.01.10, 21:35 taliskerr napisał: > Czy istnieje techniczna możliwość zamianowania kogoś Współ-Adminem, a potem > rezygnacji z tego? Czy ktoś wie, czy technicznie można zrobić krok w tył? > > Będę wdzięczny za odpowiedź mającym większe doświadczenie. Bierz to i nie marudź :) gente Ruthenus natione Polonus Lynx Rufus Odpowiedz Link Zgłoś
taliskerr Re: Zapytanie? 08.01.10, 21:39 Lynx nie lżyj mnie proszę, bo wybiorę sobie jakiś odlotowy nick (np. przemądry ateista, owłosiony diabeł albo piękny-sześćdziesięcioletni) i będę szalał jak sobie od dawna marzę. T. Odpowiedz Link Zgłoś
lynx.rufus Re: Zapytanie? 08.01.10, 21:43 taliskerr napisał: > Lynx nie lżyj mnie proszę, bo wybiorę sobie jakiś odlotowy nick (np. przemądry > ateista, owłosiony diabeł albo piękny-sześćdziesięcioletni) i będę szalał jak > sobie od dawna marzę. Nie możesz, bo to mój plan. Wymyśl coś innego. gente Ruthenus natione Polonus Lynx Rufus Odpowiedz Link Zgłoś
lynx.rufus Re: Czy krok w tył jest możliwy? 08.01.10, 21:55 taliskerr napisał: > Pytam poważnie. > > T. Oczywiście że jest. Cofasz się i jesteś jak nowonarodzony taliskerrrrrrrrrr. gente Ruthenus natione Polonus Lynx Rufus Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Czy krok w tył jest możliwy? 08.01.10, 22:39 lynx.rufus napisał: > Oczywiście że jest. Cofasz się i jesteś jak nowonarodzony taliskerrrrrrrrrr. ======================= Poczym jakiś założyciel nadaje mu uprawnienia administratora.... Odpowiedz Link Zgłoś
lynx.rufus Re: Czy krok w tył jest możliwy? 08.01.10, 22:42 wkkr napisał: > lynx.rufus napisał: > > Oczywiście że jest. Cofasz się i jesteś jak nowonarodzony > taliskerrrrrrrrrr. > ======================= > Poczym jakiś założyciel nadaje mu uprawnienia administratora.... No tak, masz rację. Jedynym wyjściem jest sepuku. Ciekaw jestem, kiedy zdecyduje się na nie obecna administracja. gente Ruthenus natione Polonus Lynx Rufus Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka OCZYWIŚCIE ŻE TAK! 08.01.10, 22:55 Właściciel forum może przyznać i zabrać uprawnienia administracyjne komu chce. W każdej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: jak? 08.01.10, 23:00 Na moim forum jest przy nicku admnistratorów czerwony krzyżyk. Może zmień przeglądarkę - czasami ona jest winna. Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: jajka 08.01.10, 22:52 Tylko KIEDY ja ostatnio przekręciłem nick Marii, Azerki czy Sionki? Bo nie pamietam. A zobacz jak Maria i Lynx się do mnie odnoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: jajka 08.01.10, 22:54 0golone_jajka napisał: > Tylko KIEDY ja ostatnio przekręciłem nick Marii, Azerki czy Sionki? Bo nie pami > etam. A zobacz jak Maria i Lynx się do mnie odnoszą. ===================== Przestań sie roztkliwiać nad soba. Mój stary nick był (i jest) przekrecany namiętnie przez pewnego idiotę i jakos nierobi to na mnie wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: jajka 08.01.10, 23:01 To przestańcie mi wmawiać, że bluzgam i przekręcam nicki! Bo tego nie robię! Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: jajka 08.01.10, 23:03 0golone_jajka napisał: > To przestańcie mi wmawiać, że bluzgam i przekręcam nicki! Bo tego nie robię! ======================= Bardzo dobrze że zmieniłeś swoją postawę. Z tym że zmiana ta nie upowaznia ciebie do rozczulania sie nad soba samym. Może twój przykład bedzie zaraźliwy dla innych uczestników tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: jajka 08.01.10, 23:06 Ja się nie rozczulam, tylko walczę o sprawiedliwe ocenianie mnie. Bo wielu forumowiczów widzi mnie takim jakim chcą mnie widzieć, a nie takim jakim jestem. A ja bym chciał żeby widzieli PRAWDĘ a nie swoje złudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
taliskerr D Wkkr 08.01.10, 23:09 Admin, czy Ty uważasz, że ta dyskusja Cię jakoś... jakby to powiedzieć... nie kompromituje? T. 0golone_jajka napisał: > Ja się nie rozczulam, tylko walczę o sprawiedliwe ocenianie mnie. Bo wielu foru > mowiczów widzi mnie takim jakim chcą mnie widzieć, a nie takim jakim jestem. A > ja bym chciał żeby widzieli PRAWDĘ a nie swoje złudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
taliskerr Re: taliskerr 08.01.10, 23:39 Jest taki strasznie głupi (znany) kawał. Idąc pustynią człowiek spotyka lwa. A że jest bardzo pobożny modli się drżąc cały: Proszę Cię Boże o to, by ten lew miał chrześcijańskie maniery. A lew na to: Pobłogosław Boże nas, pobłogosław ten posiłek... T. wkkr napisał: > traktuj ludzi jak ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lynx.rufus Re: taliskerr 08.01.10, 23:49 taliskerr napisał: > Jest taki strasznie głupi (znany) kawał. > Idąc pustynią człowiek spotyka lwa. A że jest bardzo pobożny modli się drżąc > cały: Proszę Cię Boże o to, by ten lew miał chrześcijańskie maniery. A lew na > to: Pobłogosław Boże nas, pobłogosław ten posiłek... Skończ już z tą mową nienawiści! Oko wraz z forum skasowała wszystkie grzechy, a niektórym też i pamięć, przeszłość oddzielamy grubą kreską i jajco nie jest już trollem, tylko statecznym dyskutantem i cennym forumowiczem. Bo w ludzi trzeba wierzyć! gente Ruthenus natione Polonus Lynx Rufus Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: taliskerr 08.01.10, 23:52 W końcu tak mówi WASZA WIARA! Której najwyraźniej nie praktykujecie zbyt gorliwie. Odpowiedz Link Zgłoś