maria421 29.04.10, 10:25 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7827029,Europa_przeciw_muzulmanskim_chustom__ale_za_krzyzami.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manny-jestem Re: Dobra wiadomosc! 29.04.10, 14:26 Bylaby dobra Mario gdyby tak uwazali ci ktorzy rzadza. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Dobra wiadomosc! 29.04.10, 14:44 a ja uważam, że wiadomość dobra - bo się okazuje, że Europejczycy nie dali się omotać lewackim aktywistom, którzy wiedzą, co dla społeczeństw lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Dobra wiadomosc! 29.04.10, 15:11 Niestety w zaden sposb , na razie przynajmniej, nie przeklada sie to na dzialalnosc rzadow. Odpowiedz Link Zgłoś
maria421 Jeszcze jedna dobra wiadomosc! 30.04.10, 19:43 Belgijski parlament zatwierdzil dzisiaj prawo zakazujace noszenia w miejscach publicznych ubioru zaslaniajacego twarz. Wyjatek stanowi maska karnawalowa w czasie karnawalu i kask motocyklisty w czasie jazdy. Na co saudyjski szejk Abdurrahman wezwal muzulmanow do opuszczenia tego "kraju niewiernych". Chetnie pomoge w pakowaniu walizek:) www.welt.de/politik/article7412544/Prediger-fordern-Muslime-zur-Auswanderung-auf.html Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Jeszcze jedna dobra wiadomosc! 30.04.10, 23:47 maria421 napisała: > Belgijski parlament zatwierdzil dzisiaj prawo zakazujace noszenia w miejscach > publicznych ubioru zaslaniajacego twarz. Wyjatek stanowi maska karnawalowa w > czasie karnawalu i kask motocyklisty w czasie jazdy. A czy motocyklista w karnawale podczas jazdy może mieć oba naraz? ;-) Nie mogłam się powstrzymać. ;-) > > Na co saudyjski szejk Abdurrahman wezwal muzulmanow do opuszczenia tego "kraju > niewiernych". > > Chetnie pomoge w pakowaniu walizek:) I kupnie biletu. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maria421 Re: Jeszcze jedna dobra wiadomosc! 01.05.10, 09:38 maitresse.d.un.francais napisała: > A czy motocyklista w karnawale podczas jazdy może mieć oba naraz? ;-) > > Nie mogłam się powstrzymać. ;-) Hmmm... maske mialby miec na kasku czy pod? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Re: Jeszcze jedna dobra wiadomosc! 03.05.10, 00:08 maria421 napisała: > Belgijski parlament zatwierdzil dzisiaj prawo zakazujace noszenia w miejscach publicznych ubioru zaslaniajacego twarz. No proszę, a w 96 roku talibańskie władze Afganistanu nakazały Afgankom noszenie burek w miejscach publicznych. Ale im teraz Belgowie odpowiedzieli ... G. Odpowiedz Link Zgłoś
maria421 Re: Jeszcze jedna dobra wiadomosc! 03.05.10, 09:21 Faktycznie, Gumplu, duzo za pozno. Ale lepiej pozno niz wcale. Odpowiedz Link Zgłoś