Dodaj do ulubionych

Komorowski przesypia msze

22.09.10, 15:33
www.pardon.pl/artykul/12512/komorowski_znow_spi_na_mszy_a_jego_zona_zobacz
To już kolejny raz przyłapano go na kimaniu! Po cholerę tam chodzi jak tylko osbie obciachu tym narobi??

https://e.pardon.pl/pa988/76006e7d0010f7554c9729e9
https://e.pardon.pl/pa484/18114e0a001033d44c972a29
https://e.pardon.pl/pa886/cbcb6cdf00185c074c972a1a
https://e.pardon.pl/pa40/f39d23c900091e864c972a0c
Obserwuj wątek
    • a000000 Re: Komorowski przesypia msze 22.09.10, 15:43
      ogolony! nie wyśmiewaj się z Prezydenta. To jest również i Twój reprezentant. Pewnie dlatego przysypia - jako i Ty byś przysypiał.
      • aeki Re: Komorowski przesypia msze 22.09.10, 16:01
        WSZYSCY PRZYSYPIAJĄ. iLE MOŻNA TAKICH PIERDÓŁ W KÓŁKO SŁUCHAĆ I GUSEŁ
        • 0golone_jajka Re: Komorowski przesypia msze 22.09.10, 16:29
          Nie wiem czy wszyscy, ale wiem, że dla mnie msza jest potwornie nudna. To tak jakby słuchać tego samego wykładu po raz setny albo oglądać ten sam film dokumentalny po raz setny. Albo i nie setny a kilkusetny! No ile można? Przecież to w kółko to samo jest. Ja po kilkuset razach powiedziałem sobie dość.
          • a000000 Re: Komorowski przesypia msze 22.09.10, 16:41
            0golone_jajka napisał:

To tak j
            > akby słuchać tego samego wykładu po raz setny

dziękuj Bogu , że się nie urodziłeś w rodzinie muzułmańskiej. Wówczas byś pięć razy dziennie mówił i robił to samo, a za samą myśl o ateizmie zostałbyś pozbawiony swojej pięknej główki.
            W chrześcijaństwie możesz powiedzieć: mam dosyć... i włos z głowy Ci nie spadnie.
            • 0golone_jajka Re: Komorowski przesypia msze 22.09.10, 16:52
              Co prawda, to prawda. Ale chyba każda młoda religia jest zaborcza i okrutna? No może nie każda, ale czym się różni współczesny islam od chrześcijaństwa sprzed kilku wieków?
            • aeki Re: Komorowski przesypia msze 22.09.10, 16:57
              a dlaczego katolik musi uczęszczać ? a jak nie u pójdzie to powinien się z tego wyspowiadać ??
              • z2006 Re: Komorowski przesypia msze 26.09.10, 09:51
                www.katechizm.opoka.org.pl/rkkkIII-2-1.htm
                2180 Przykazanie kościelne określa i precyzuje prawo Pańskie: "W niedzielę oraz w inne dni świąteczne nakazane wierni są zobowiązani uczestniczyć we Mszy świętej" 95 . "Nakazowi uczestniczenia we Mszy świętej czyni zadość ten, kto bierze w niej udział, gdziekolwiek jest odprawiana w obrządku katolickim, bądź w sam dzień świąteczny, bądź też wieczorem dnia poprzedzającego" 96 .

2181 Eucharystia niedzielna uzasadnia i potwierdza całe działanie chrześcijańskie. Dlatego wierni są zobowiązani do uczestniczenia w Eucharystii w dni nakazane, chyba że są usprawiedliwieni dla ważnego powodu (np. choroba, pielęgnacja niemowląt) lub też otrzymali dyspensę od ich własnego pasterza 97 . Ci, którzy dobrowolnie zaniedbują ten obowiązek, popełniają grzech ciężki.
          • luzerski Re: Komorowski przesypia msze 22.09.10, 16:51
            0golone_jajka napisał:

> ...oglądać ten sam film dokumentalny po raz setny. Albo i nie setny a kilkusetny! No ile
            > można? Przecież to w kółko to samo jest. Ja po kilkuset razach powiedziałem sobie dość.

Aj tam, aj tam... Jedni nie mogą inni mogą. Jak długo można codziennie jeść chleb? Albo pić piwo? Ile razy można słuchać dziewiątej Beethovena, albo oglądać "Rejs" Piwowskiego? Jak długo można codziennie kochać się z kobietą? Przecież to zawsze jest to samo? Dla jednych powtarzalność rzeczy i zjawisk jest nie do wytrzymania i pojęcia, dla innych jest czymś wspaniałym. Tolerancja...

(Wydaje mi się jednak, że pan prezydent nie doświadcza mistycznych doznań podczas mszy świętej... :) )
            • 0golone_jajka Re: Komorowski przesypia msze 22.09.10, 16:58
              Też myślałęm o jedzeniu i seksie czy spaniu, jako o czymś co robimy w kółko i jakoś NIKOMU się nie nudzi. No ale to są potrzeby fizjologiczne. Gdyby się zaczęły masowo nudzić, to gatunek by nie przetrwał. One muszą więc być stale atrakcyjne.

o filmach i muzyce też myślałem, ale Rejs czy Beethoven wzbudzają pewne pozytywne uczucia/odczucia, które stymulują ośrodek przyjemności. Tak samo jak seks czy żarcie.

Ale CO PRZYJMNRGO jest w rytuale katolickim? Dla mnie nic, ale oczywiście uznaję fakt, że kilkanaście procent polskiego społeczeństwa to po prostu lubi.
              • luzerski Re: Komorowski przesypia msze 22.09.10, 17:15
                0golone_jajka napisał:

> Ale CO PRZYJMNRGO jest w rytuale katolickim? Dla mnie nic, ale oczywiście uznaj
                > ę fakt, że kilkanaście procent polskiego społeczeństwa to po prostu lubi.

No i właśnie - that's it! :)
              • wkkr Gloria in excelsis Deo 22.09.10, 17:20
                Te Deum Laudamus
                i
                Triduum Paschalne
          • z2006 Re: Komorowski przesypia msze 26.09.10, 09:47
            0golone_jajka napisał:

> Nie wiem czy wszyscy, ale wiem, że dla mnie msza jest potwornie nudna. To tak j
            > akby słuchać tego samego wykładu po raz setny albo oglądać ten sam film dokumen
            > talny po raz setny.

Jak to tego samego? Na kolejnych mszach są coraz inne czytania, więc i homilie są za każdym razem o czym innym. Tylko trzeba się w nie wsłuchać.

Poza tym w czasie mszy są tez momenty na indywidualne zwracanie się do Boga - warto je wykorzystać. A przecież zawsze mamy coś do powiedzenia temu, kogo kochamy.

mateusz.pl/ksiazki/js-sd/Js-sd_18.htm
            mateusz.pl/ksiazki/js-sd/Js-sd_52.htm
          • z2006 Bądźmy logiczni 26.09.10, 13:16
            0golone_jajka napisał:

> Nie wiem czy wszyscy, ale wiem, że dla mnie msza jest potwornie nudna. To tak j
            > akby słuchać tego samego wykładu po raz setny albo oglądać ten sam film dokumen
            > talny po raz setny. Albo i nie setny a kilkusetny! No ile można? Przecież to w
            > kółko to samo jest. Ja po kilkuset razach powiedziałem sobie dość.

Jak słusznie napisał św. Tomasz z Akwinu, najważniejszą władzą ludzkiego umysłu jest rozum (a nie np. uczucia). Istnieją więc dwie mozliwości:

1. Religia katolicka (czy wręcz wszystkie religie) wprowadza ludzi w błąd i wobec tego uczestniczyć we mszach nie należy i nie ma znaczenia, na ile są dla kogoś interesujące.

2. Albo nauczanie Koscioła katolickiego jest prawdziwe i zgodnie z nim uczestnictwo we mszach w niedziele i uroczystości jest obowiązkowe i też nie ma znaczenia, na ile są dla kogoś interesujące.
            • 0golone_jajka Re: Bądźmy logiczni 26.09.10, 15:42
              Ciekawa intepretacja. Bardzo spolaryzowana. A tymczasem, jak się okazuje, życie nie jest tylko i wyłącznie czarno-biale.
              • z2006 Re: Bądźmy logiczni 28.09.10, 19:49
                0golone_jajka napisał:

A tymczasem, jak się okazuje, życie
                > nie jest tylko i wyłącznie czarno-biale.

Bo ludzie są niestety niezbyt logiczni. A Jezus powiedział: "Niech wasza mowa będzie: tak - tak, nie - nie. Co nadto jest, od Złego pochodzi."
          • z2006 Ogólnie o nudzie 24.10.10, 09:25
            0golone_jajka napisał:

> talny po raz setny.

mateusz.pl/mt/dp/Dariusz-Piorkowski-SJ-A-mnie-sie-nudzi.htm
    • wkkr A to proste 22.09.10, 17:03
      robota prezydenta jest męczaca.
      Jedynie na mszy ma odrobinę spokoju.
      • maitresse.d.un.francais Re: A to proste 22.09.10, 18:17
        na następnym zdjęciu Pierwszy Kaszalot obudzi Prezydenta

pan z drugiego rzędu już się zainteresował
        • 0golone_jajka proszę o skasowane wpisu 22.09.10, 18:33
          Nie godzi się tak pisać i Pierwszej Damie! Nie plugaw forum!
          • maitresse.d.un.francais Re: proszę o skasowane wpisu 22.09.10, 19:04
            0golone_jajka napisał:

> Nie godzi się tak pisać i Pierwszej Damie! Nie plugaw forum!

Ależ to słownictwo samego Prezydenta! Przykład idzie z góry!
            • 0golone_jajka Re: proszę o skasowane wpisu 22.09.10, 19:07
              Trzeba brać dobry a nie zły przykład i nie siać chamstwa na forum. Ja masz wątpliwości, to najpierw mnie zapytaj zanim coś napiszesz.
              • maitresse.d.un.francais Re: proszę o skasowane wpisu 23.09.10, 16:25
                Ja masz wątp
                > liwości, to najpierw mnie zapytaj zanim coś napiszesz.

od savoir-vivre`u to ja mam lepszych speców, nie dorastasz im do pięt, jajeczko
                • 0golone_jajka Re: proszę o skasowane wpisu 24.09.10, 19:21
                  Może i masz, ale cośnie korrzystasz!
        • wkkr Re: A to proste 22.09.10, 21:36
          Nie podoba mi się twoje zachowanie.
          • maitresse.d.un.francais Re: A to proste 23.09.10, 00:14
            wkkr napisał:

> Nie podoba mi się twoje zachowanie.

Bo się nie orientuję w drzewku - moje czy jajek?
            • maitresse.d.un.francais Re: A to proste 23.09.10, 00:16
              maitresse.d.un.francais napisała:

> wkkr napisał:
              >
              > > Nie podoba mi się twoje zachowanie.
              >
              > Bo się nie orientuję w drzewku - moje czy jajek?

O, pardon, wykombinowałam po tytule - chyba jednak moje.

No ale skoro zachwycony sobą Bronio klepał w okresie wyborczym (bo kampanią tego nie można nazwać było) o duńskich kaszalotach, to biorę z niego przykład! Z naszego najcudniejszego nie-Kaczora!
              • aeki Re: A to proste 23.09.10, 07:52
                a dlaczego katolik musi uczęszczać ? a jak nie u pójdzie to powinien się z tego wyspowiadać ??
              • a000000 Re: A to proste 23.09.10, 08:46

>to biorę z niego przykład!

Nasz obecny prezydent i spóła kopali dołek pod poprzednim prezydentem, a teraz sami w niego wpadają... marginalizowali z pogardą, redukowali do żyrandola... Elektorat zdolny, szybko się uczy.
                • 0golone_jajka Re: A to proste 23.09.10, 09:20
                  Chyba zapomniałaś kto najeżdżał na Pierwszą Damę wspominając coś o perfumerii i szambie.
                  Poza tym, nawet jeśli ktoś źle mówił o prezydencie i jego małżonce, to czy to znaczy że teraz mamy nie reagować? Ja wielokrotnie zwracałem na to uwagę.
                  • a000000 Re: A to proste 23.09.10, 09:41
                    0golone_jajka napisał:

> Chyba zapomniałaś kto najeżdżał na Pierwszą Damę wspominając coś o perfumerii i
                    > szambie.

Pamiętam, nawet coś o czarownicy wspomniał. Co go w moich oczach skompromitowało doszczętnie, choć jestem w stanie zrozumieć jego tok myślenia.

> Poza tym, nawet jeśli ktoś źle mówił o prezydencie i jego małżonce, to czy to z
                    > naczy że teraz mamy nie reagować? Ja wielokrotnie zwracałem na to uwagę.

Ja nigdy o poprzednim źle nie mówiłam, i o obecnym też nie powiem. Nie dlatego abym tych ludzi jakoś szczególnie wyróżniała bynajmniej. Chodzi o pryncypia - szacunek wobec Urzędu Głowy Państwa.

Dlatego mimo tego że śp Lech K. wzbudzał rozmaite nieciekawe uczucia również i u mnie, bardzo mnie mierzi naigrawanie się z niego, szydzenie, marginalizowanie osoby.... to jest zwykłe chamstwo, plucie na Rzeczpospolitą. Trudno, takiego naród wybrał w wolnych wyborach, a więc takiego należy uszanować.
                    Jeśli obywatele kraju zaczną podważać fundamenty na których kraj został zbudowany - to kraj runie. Co powoli obserwujemy.

• 0golone_jajka Re: A to proste 23.09.10, 09:50
                      Dlatego też uważam, że PUBLICZNE wypowiedzi w takim tonie powinny być napiętnowane. Co innego u Kochanicy na imieninach, a co innego na PUBLICZNYM forum. Admini powinni zadziałać. No ale to tylko moje zdanie.
                      • maitresse.d.un.francais Re: A to proste 23.09.10, 16:28
                        0golone_jajka napisał:

> Dlatego też uważam, że PUBLICZNE wypowiedzi w takim tonie powinny być napiętnow
                        > ane. Co innego u Kochanicy na imieninach, a co innego na PUBLICZNYM forum. Admi
                        > ni powinni zadziałać.

ale jak admin zadziała przeciw jajku piszącemu o polityku, to się nagle okazuje, że jajko "tylko prawdę pisał" i "wredni katole ograniczają wolność słowa".

Bo jajko jak wiadomo nieomylne jest.
                        • 0golone_jajka Re: A to proste 23.09.10, 17:09
                          > ale jak admin zadziała przeciw jajku piszącemu o polityku, to się nagle okazuje
                          > , że jajko "tylko prawdę pisał" i "wredni katole ograniczają wolność słowa".

Ale masz jakiś konkretny przykład na myśli, czy tak ad priori sobie to wymyśliłaś?? Bo ja nie kojarzę.

> Bo jajko jak wiadomo nieomylne jest.

Bez przesady, po prostu staram się zachowywac kulturalnie.
                          • maitresse.d.un.francais Re: A to proste 23.09.10, 18:40
                            Bo ja nie kojarzę.

Tak, tak, ty nigdy nie kojarzysz, jeśli chodzi o zarzuty ci stawiane.

>
                            > > Bo jajko jak wiadomo nieomylne jest.
                            >
                            > Bez przesady, po prostu staram się zachowywac kulturalnie.

Weź nie pisz takich rzeczy, bo przyjdzie Azerka i spadnie z siedziska ze śmiechu. Narażasz ją na wypadek.
                            • 0golone_jajka Re: A to proste 23.09.10, 18:49
                              Proszę o konkret, gdzie, kiedy i jak obraziłem Głowę Państwa, Pierwszą Damę lub kogokolwiek, zwłaszcza czepiając się wyglądu. Bo nie przeczę, że mogłem użyć jakiegoś słowa, które nie było przyjemne, ale nie pamiętam bym wyśmiewał się z czyjegoś wyglądu. Oczywiście, nie mówię że tego nie zrobiłem, bo gdybym tak powiedział to bym zwyczajnie kłamał - po prostu nie pamiętam, nie kojarzę i wydaje mi się, że skutecznie stronię od takich zachować, zwłaszcza że je napiętnuję, a więc powinienem być czysty. Owszem, uzywam słowa moher czasami w stosunku do radykałów pseudokatolickich, ale poza tym to chyba nic.
                              Niemniej jeśli coś ZACYTUJESZ, to pokajam się chętnie.
                              No ale będzie pewnie jak zwykle - słowa na wiatr...
                              • maitresse.d.un.francais Re: A to proste 23.09.10, 21:35
                                0golone_jajka napisał:

> Proszę o konkret, gdzie, kiedy i jak obraziłem Głowę Państwa, Pierwszą Damę lub
                                > kogokolwiek, zwłaszcza czepiając się wyglądu. Bo nie przeczę, że mogłem użyć j
                                > akiegoś słowa, które nie było przyjemne, ale nie pamiętam bym wyśmiewał się z c
                                > zyjegoś wyglądu. Oczywiście, nie mówię że tego nie zrobiłem, bo gdybym tak powi
                                > edział to bym zwyczajnie kłamał - po prostu nie pamiętam, nie kojarzę i wydaje
                                > mi się, że skutecznie stronię od takich zachować, zwłaszcza że je napiętnuję, a
                                > więc powinienem być czysty. Owszem, uzywam słowa moher czasami w stosunku do r
                                > adykałów pseudokatolickich, ale poza tym to chyba nic.

I w ten sposób, proszę państwa, jajeczko dokonało kolejnej w swym życiu pseudosamokrytyki, asekurując się ze wszystkich stron. Tego się spodziewałam.
                                • maitresse.d.un.francais Re: A to proste 23.09.10, 21:35

> > edział to bym zwyczajnie kłamał - po prostu nie pamiętam, nie kojarzę

Może sobie kup preparat dla starców polepszający pamięć?

i w
                                  > ydaje
                                  > > mi się, że skutecznie stronię od takich zachować

No cóż... Wydaje ci się...
                                  • 0golone_jajka Re: A to proste 24.09.10, 13:18
                                    Czyli co? Obszczekałaś mnie, obszczekałaś i uciekasz? Żadnych konkretów, jak zwykle, nie będze?
                                    • 0golone_jajka Niestety, konkretów jak nie było tak nie ma 26.09.10, 11:00

• maitresse.d.un.francais napisz to jajeczko jeszcze ze trzy razy nt 26.09.10, 22:59
                                        • 0golone_jajka a wówczas przeprosisz? 27.09.10, 11:51
                                          za oszczerstwa lub też pokażesz cytat?

Bo tak rzucać kalumnie to łatwo...
                                          • maitresse.d.un.francais Re: a wówczas przeprosisz? 27.09.10, 15:55
                                            0golone_jajka napisał:

> za oszczerstwa lub też pokażesz cytat?
                                            >
                                            > Bo tak rzucać kalumnie to łatwo...

Jasne, to inni rzucają kalumnie. Tobie się tylko zawsze "myli", "nie wiesz dokładnie", "zapominasz" i masz temu podobne zaburzenia pracy mózgu.
                                            • 0golone_jajka KONKRET poproszę 27.09.10, 16:18
                                              a nie takie sobie wymyślanie
                  • maitresse.d.un.francais Re: A to proste 23.09.10, 16:26
                    0golone_jajka napisał:

> Chyba zapomniałaś kto najeżdżał na Pierwszą Damę wspominając coś o perfumerii i
                    > szambie.

Nie wiem, ale na pewno nie ja.
              • wkkr Nie kompromituj się n/t 23.09.10, 19:22
                • maitresse.d.un.francais nie kompromituję się 23.09.10, 21:32
                  tylko jajko mi zarzuca, że postponuję Pierwszą Damę, a potem wyjeżdża z historią o hierarsze Kościoła.

Usiłuję uświadomić jajku, że ja, Azerka i Kościół nie stanowimy monolitu.
                  • wkkr kompromitujesz się jako kobieta 23.09.10, 21:39
                    atakując Bogu ducha winna kobiete tylko dlatego że jej mąż grubiańsko wyrażal się o innych kobietach.
                    • maitresse.d.un.francais Re: kompromitujesz się jako kobieta 25.09.10, 00:47
                      wkkr napisał:

> atakując Bogu ducha winna kobiete tylko dlatego że jej mąż grubiańsko wyrażal s
                      > ię o innych kobietach.

Tuś mnie zażył, muszę przyznać.
    • wkkr Byłem we Wlocławku, Toruniu i 23.09.10, 19:24
      w Aleksandrowie Kuj.
      Składałem wnioski o wypisy z rejestrów gruntu łacznie na prawie 100 dzialek.
      Jestem wykonczony. No i naprawdę nie miałem czasu
      PS
      To do Azerki
      PPS
      Zarobiłem 6 punktów karnych i 200zł w plecy. :((((
      • a000000 Re: Byłem we Wlocławku, Toruniu i 23.09.10, 19:55
        wkkr napisał:

> Zarobiłem 6 punktów karnych i 200zł w plecy

łaaaa..... mój ślubny zawsze po takim czymś bardzo cierpi. I nadal gna jak naczelny pirat kraju.
        • wkkr Nie gnałem w drodze powrotnej 23.09.10, 20:19
          za to spaliłem średnio tylko 4l/100km na trasie z Torunia do Warszawy
          Corollka 1.4 deisel
          :)
          • a000000 Re: Nie gnałem w drodze powrotnej 23.09.10, 20:23
            wkkr napisał:

> za to spaliłem średnio tylko 4l/100km na trasie z Torunia do Warszawy
            > Corollka 1.4 deisel

???? większość trasy...pchałeś? nasza dawna corollka 1.4 benz. Paliła ok 7. Już skasowana.
            • wkkr Teraz takie deisel 23.09.10, 20:42
              produkuja
              PS
              Ładny kawałek jechałem za tirem ;)
              • a000000 Re: Teraz takie deisel 23.09.10, 20:46
                wkkr napisał:

> Ładny kawałek jechałem za tirem

no to współczuję. Napij się naparu z melisy.
                Moim zdaniem tiry są przyczyną większości wypadków i korków. Do tego złe drogi - i ludzie się robią wkurzeni. Wówczas o wypadek nietrudno.
                • wkkr Re: Teraz takie deisel 23.09.10, 21:14
                  a000000 napisała:

> wkkr napisał:
                  >
                  > > Ładny kawałek jechałem za tirem
                  >
                  > no to współczuję.
                  ==================
                  E tam! Luksus jazda! Zero stresu a spalanie rewelacyjne! Spadało do 3.5l/100km!!! :)
                  ==================
                  > Napij się naparu z melisy.
                  ==================
                  hihihihih :) Nie zdajesz sobie sprawy jak celnie trafiłaś! Jestem miłośnikiem melisy w każdej postaci. Herbata, wyciąg na spirytusie, cukierki a nawet jogurt! Byle by melisa była! :)
                  ==================
    • luzerski Drogi Hipku. 24.09.10, 13:13
      Czy możesz mi wytłumaczyć dlaczego wyciąłeś mój post, w którym niepochlebnym epitetem obdarzyłem Metresę, a jej post, w którym identycznym epitetem darzy ona panią Komorowską, wisi sobie spokojnie nadal?

Jaki rodzaj bolszewickiej sprawiedliwości Tobą kierował, hę?
      • a000000 Re: Drogi Hipku. 24.09.10, 16:12
        Drogi Luziu, tą bolszewiczką jestem ja.
        • luzerski Re: Drogi Hipku. 24.09.10, 16:20
          a000000 napisała:

> Drogi Luziu, tą bolszewiczką jestem ja.

Aha, to w takim razie przekierowuję pytanie.
          • a000000 Re: Drogi Hipku. 24.09.10, 16:45
            już odpowiadam: płonie ognisko i szumią knieje.
            • luzerski Re: Drogi Hipku. 24.09.10, 17:17
              a000000 napisała:

> już odpowiadam: płonie ognisko i szumią knieje.

A mniej metaforycznie? Jam człek prosty.
              • 0golone_jajka to proste 24.09.10, 18:15
                Wnerwiła się na mnie za mje liczne io zbyt logiczne argumenty oraz wysoką kulturę osobistą, która nie pozwala jej mnie stąd wywalić, jeśli chce być uczciwa sama przed sobą, na dodatek skasowałem kochanicę w dyskusji, bo znów okazało się, że to tylko słowa, słowa, słowa...no i na kimś musiała się wyżyć. Mnie aż język świerzbił, żeby podobnie jak kochanica o kimś na forum napisać, ale się powstrzymałem. Ty zrobiłeś to za mnie :) I jak się okazuje, to był dobry pretekst by Twój wpis wyciąć, choć ten o Pierwszej Damie został. Bo kochanicy obrażać nie wolno, ale żonę Głowy Państwa, to spoko...
                • a000000 Re: to proste 24.09.10, 18:27
                  0golone_jajka napisał:

> Wnerwiła się na mnie

przykro mi, ale błądzisz...
                  • 0golone_jajka Re: to proste 24.09.10, 19:16
                    Cytuję Ciebie:

"wiesz co Ogolony? Ty mnie nie wkurzaj. "
                    • a000000 Re: to proste 24.09.10, 19:38
                      0golone_jajka napisał:

> Cytuję Ciebie:
                      >
                      > "wiesz co Ogolony? Ty mnie nie wkurzaj. "

to jest zupełnie insza inszość - nie pochlebiaj sobie...
                      • 0golone_jajka Re: to proste 24.09.10, 20:01
                        Cóż, jednak Cię wkurzyłem. Sama to napisałaś. Nie wymigasz się :D

Oczywiście moim celem nie było wkurzenie Cię. Zrobiłem to nieświadomie. Nie sądziłem, że zwrócenie uwagi na fakt, iż Adolf Hitler i Joseph Ratzinger mają ten sam stosunek do ateistów Cię tak zdenerwuje. Skąd miałem wiedzieć?
                        • a000000 Re: to proste 24.09.10, 21:12
                          0golone_jajka napisał:

>Skąd miałem wiedzieć?

no nie! rozrzewniłeś mnie do łez prawie...
                • wkkr Jeśli pani Komorowska 24.09.10, 18:39
                  nawiedzi nasze forum, to gwarantuje ci, ze post Kochanicy wyleci w kosmos.
              • a000000 Re: Drogi Hipku. 24.09.10, 18:26
                luzerski napisał:

> A mniej metaforycznie? Jam człek prosty.

mniej metaforycznie, to podejdź do płota i ogrzejmy się.
                • maitresse.d.un.francais Luziu, to proste 25.09.10, 00:49
                  Jestem w łaskach u Admiństwa.

• luzerski Re: Luziu, to proste 25.09.10, 02:45

> Jestem w łaskach u Admiństwa.

Tak, już wiem.
                  • wkkr Re: Luziu, to proste 25.09.10, 07:54

> Jestem w łaskach u Admiństwa.
                    ===========
                    Nie przeginaj.
                    • maitresse.d.un.francais Re: Luziu, to proste 25.09.10, 17:07

> Nie przeginaj.

Nie rozumiem, serio. Poproszę o wyjaśnienie mailem.
                      • wkkr list dostałas? 27.09.10, 19:02
                        liczyłem na ustosunkowanie się.
                        • maitresse.d.un.francais Dostałam 28.09.10, 16:49
                          Ustosunkowałam się przez przyjęcie do wiadomości.

Mam się ustosunkować na forum czy na priva?
                          • wkkr Re: Dostałam 28.09.10, 17:26

> Ustosunkowałam się przez przyjęcie do wiadomości.
                            >
                            > Mam się ustosunkować na forum czy na priva?
                            =========
                            Na priva
                            • maitresse.d.un.francais Ustosunkowałam się nt 28.09.10, 18:21
                              wkkr napisał:

> maitresse.d.un.francais napisała:
                              >
                              > > Ustosunkowałam się przez przyjęcie do wiadomości.
                              > >
                              > > Mam się ustosunkować na forum czy na priva?
                              > =========
                              > Na priva
      • wkkr luzerski 24.09.10, 19:08
        Jesli piszesz pismo oficjalne to nadaj mu odpowiednią formę.
        • luzerski Re: luzerski 25.09.10, 02:49
          wkkr napisał:

> Jesli piszesz pismo oficjalne to nadaj mu odpowiednią formę.

Tak, tak, wiem... A potem oddam je Twemu sekretarzowi w Biurze Admina, we wtorek, w godzinach 16.00 - 16.30...

Hipcio z godnością klatę wypina,
          gdy peroruje głosem admina.

:)
          • maitresse.d.un.francais Re: luzerski 25.09.10, 17:08

>
            > [b]Hipcio z godnością klatę wypina

Sam byś zaraz wypiął, gdybyś przemawiał z pozycji admina.
            • luzerski Re: luzerski 25.09.10, 17:35

> Sam byś zaraz wypiął, gdybyś przemawiał z pozycji admina.

A Ty skąd wiesz? Jasnowidząca? :) Nigdy nigdzie z pozycji admina nie przemawiałem i, co więcej, nie zamierzam.
              • a000000 Re: luzerski 25.09.10, 21:27
                luzerski napisał:

Nigdy nigdzie z pozycji admina nie przemawiał
                > em i, co więcej, nie zamierzam.

potwierdzam. Nie przemawiał. A Luzio jest adminem.
                • maitresse.d.un.francais Re: luzerski 26.09.10, 00:06
                  \
                  > potwierdzam. Nie przemawiał. A Luzio jest adminem.

Gdzie, gdzie?
                  • wkkr Re: luzerski 26.09.10, 10:20
                    pewnie na jakimś forum zamkniety... Rivendel lub jakiejś jego kolejnej mutacji
                  • a000000 Re: luzerski 26.09.10, 10:49

> Gdzie, gdzie?

zechce to sam powie. Napisałam to tylko dlatego, aby nikt nie postawił zarzutu, że nie sztuka przemawiać ex cathedra gdy się samemu adminem nie jest. On jest.
                    • wkkr Re: luzerski 26.09.10, 13:28
                      on jest takim adminem
                      jak królowa angielska krolową.
                      • luzerski Re: luzerski 26.09.10, 14:25
                        wkkr napisał:

> on jest takim adminem
                        > jak królowa angielska krolową.

Takim adminem, drogi Hipciu, jak Ty sobie wyobrażasz, że admin powinien być, z całą pewnością nie jestem i, mam nadzieję, nigdy nie będę. ;)
                    • luzerski Re: luzerski 26.09.10, 14:20
                      a000000 napisała:

> maitresse.d.un.francais napisała:
                      >
                      >
                      > > Gdzie, gdzie?
                      >
                      > zechce to sam powie.

Ech, to żadna tajemnica, jestem jedną czwartą admina na forum Watra. :)
                      • maitresse.d.un.francais Re: luzerski 26.09.10, 19:42

> > zechce to sam powie.
                        >
                        > Ech, to żadna tajemnica, jestem jedną czwartą admina na forum Watra. :)

Nie wiem, czy 1/4 admina to już admin. Gdybyś był chociaż połową...
                        • a000000 Re: luzerski 26.09.10, 19:54

> Nie wiem, czy 1/4 admina to już admin. Gdybyś był chociaż połową...

admin, admin... z pełnią władzy.
                        • luzerski Re: luzerski 26.09.10, 21:20

> Nie wiem, czy 1/4 admina to już admin. Gdybyś był chociaż połową...

Ba, ja też nie wiem, ale nie spędza mi to snu z powiek... :)
                          • maitresse.d.un.francais Re: luzerski 26.09.10, 22:59
                            l
                            > Ba, ja też nie wiem, ale nie spędza mi to snu z powiek... :)

Mnie też nie spędza, ale jest istotne w naszej dyskusji.
                            • luzerski Re: luzerski 26.09.10, 23:31
                              No więc de iure jestem jednym z czterech równorzędnych adminów na wspomnianym forum, a de facto jednym z trzech, gdyż jeden nie odzywa się już od dwóch, chyba, lat..
                              • a000000 Re: luzerski 27.09.10, 09:05
                                luzerski napisał:

>gdyż jeden nie odzywa się już od dwóch, chyba, lat..

szczęśliwy jesteś, bo czasu nie liczysz.... ponad pięć.
                                • luzerski Re: luzerski 27.09.10, 10:00
                                  a000000 napisała:

> szczęśliwy jesteś, bo czasu nie liczysz.... ponad pięć.

No, patrzaj, faktycznie! Jak ten czas leci!
                                  • maitresse.d.un.francais Re: luzerski 27.09.10, 15:55
                                    luzerski napisał:

> a000000 napisała:
                                    >
                                    > > szczęśliwy jesteś, bo czasu nie liczysz.... ponad pięć.
                                    >
                                    > No, patrzaj, faktycznie! Jak ten czas leci!
                                    >
                                    > No, 1/3 admina to już coś. ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka