Dodaj do ulubionych

imam ekshibicjonista

24.09.10, 00:14
nauczył się Koranu na pamięć i nazywa swego penisa "Lexie"

przewodniczący Stowarzyszenia Arabskiego Mohamed El Haddad ubolewa, że wpisanie zaproszonego z Libii do Anglii Abrahima Ghaita na 15 lat do rejestru przestępców seksualnych złamie mu obiecującą karierę

lol

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8419165,Wielka_Brytania__imam_z_Libii_obnazyl_sie_przed_12_latka_.html
Obserwuj wątek
    • a000000 Re: imam ekshibicjonista 24.09.10, 10:34
      złamie mu obiecującą karierę

w pokazywaniu wszem i wobec własnych "klejnotów"???
      • maria421 Re: imam ekshibicjonista 24.09.10, 12:43
        Kolejny dowod na to ze muzulmanie maja na wzgledzie tylko wlasne interesy i nigdy nie postawia sie po stronie "niewiernych" przeciw jednemu z nich. Oni nigdy nie zaluja ani nie przepraszaja.
        • ef.endir Re: imam ekshibicjonista 24.09.10, 19:43
          znałem dwóch takich, którzy potrafili powiedzieć "przepraszam"
          to chyba dowód na to, że nie wszyscy muzułmanie są źli, prawda?:)
          • maria421 Re: imam ekshibicjonista 24.09.10, 21:45
            ef.endir napisał:

> znałem dwóch takich, którzy potrafili powiedzieć "przepraszam"
            > to chyba dowód na to, że nie wszyscy muzułmanie są źli, prawda?:)

Czy ktos mowi ze wszyscy muzulmanie sa zli?

Nie chodzi mi o to czy jakis pojedynczy muzulmanin uzywa slowa "przepraszam" czy nie, chodzi mi o absolutny brak samokrytyki, nie mowiac juz o absolutnym braku skruchy muzulmanow za wlasne zbrodnie , nieprawosci czy tez zwykle przestepstwa popelniane wobec "niewiernych".

Ostatni skandal- Ahmadinedzad oznajmil w ONZ ze Amerykanie sami dokonali zamachow z 9/11.

• a000000 Re: imam ekshibicjonista 24.09.10, 21:56
              maria421 napisała:

> Ostatni skandal- Ahmadinedzad oznajmil w ONZ ze Amerykanie sami dokonali zamach
              > ow z 9/11.

a to łobuzy! sami wysadzili się w powietrze aby zwalić winę na miłujących pokój ... co za perfidia.

pokazywało w TV jak prawie wszyscy wyszli z sali gdy ten Achmadcuśtam przemawiał.
              • maria421 Re: imam ekshibicjonista 24.09.10, 22:28
                a000000 napisała:

> pokazywało w TV jak prawie wszyscy wyszli z sali gdy ten Achmadcuśtam przemawia
                > ł.

Delegacje krajow muzulmanskich tez?

• a000000 Re: imam ekshibicjonista 24.09.10, 22:31
                  maria421 napisała:

> Delegacje krajow muzulmanskich tez?

waćpanna raczy żartować?
                  • absztyfikant Re: imam ekshibicjonista 25.09.10, 01:22
                    news.bbc.co.uk/2/hi/8008572.stm
                    • maria421 Re: imam ekshibicjonista 25.09.10, 17:56
                      Czyli- muzulmanie daja ciche przyzwolenie na kazda, nawet najglupsza paplanine Ahmadinedzada.

To co mnie przeraza u naszych europejskich muzulmanow to jest wlasnie ta milczaca wiekszosc.
                      • a000000 Re: imam ekshibicjonista 25.09.10, 21:40
                        maria421 napisała:

>to jest wlasnie ta milczaca wiekszosc.

milcząco-akceptująca.
                        • maria421 Re: imam ekshibicjonista 26.09.10, 09:51
                          a000000 napisała:

> milcząco-akceptująca.

O to wlasnie chodzi. To jest ta milczaco-akceptujaca wiekszosc czyli ta " przeogromna wiekszosc pokojowych muzulmanow ktora nie moze byc obarczana wina za czyny ekstremistow."

Azerko, ja widzialam wiele wystapien tzw. "pokojowych muzulmanow" w telewizji , wszyscy wypowiadaja sie wedlug tego samego schematu. Zaczynaja od oburzenia ze ktokolwiek moze kojarzyc ich i islam z terroryzmem i stawiaja sie od razu w pozycji ofiary przesladowania za cudze winy. Nastepnie zapewniaja ze terrorysci to nie sa "prawdziwi muzulmanie", ale nie podaja kryterium bycia "prawdziwym muzulmaninem", i ze terroryzm , wzglednie dyskryminacja kobiet, kamieniowanie, kary cielesne, brak wolnosci religijnej tez nie ma nic wspolnego z islamem. Czyli ze islam nie ma nic wspolnego z islamem :)

Prowadzilam tez dlugie wirtualne dyskusje z muzulmanami, ostatnie calkiem niedawno.
                          W rozmowach na temat islamu uzywaja nastepujacego schematu. Mowia tak:
                          - nic nie wiesz na temat islamu wiec sie nie wypowiadaj
                          - przeczytaj Koran
                          - przeczytaj wlasciwe tlumaczenie Koranu
                          - musisz przeczytac Koran po arabsku zeby sie moc wypowiadac.
                          Na moje pytanie czy wszyscy muzulmanie dla ktorych arabski nie jest jezykiem ojczystym moga sie wypowiadac na temat islamu nie odpowiadaja, na pytanie dlaczego znajomosc arabskiego jest wymagana od "niewiernych" krytykow islamu, lecz nie od tych ktorzy sie chca konwertowac na islam, w najlepszym przypadku nie odpowiadaja. W najgorszym przysylaja obrazliwe maile lub maile z pogrozkami (na szczescie na fikcyjne konto)

Na temat zamachow na WTC wiekszosc mowi ze to jest "inside job" czyli ze Amerykanie sami to urzadzili zeby zaatakowac niewinnych muzulmanow. Inni mowia ze owszem, jest to dzielo muzulmanow ale to nie byli "prawdziwi muzulmanie", jeszcze inni sie chelpia ze bylo to wypowiedzenie wojny Ameryce.

Wojna w Iraku i w Afganistanie to kolejny powod do nienawisci Zachodu. Nie licza sie argumenty "ale przeciez USA wyzwolily Irakczykow spod tyranii Saddama i Afganistan spod tyranii Talibow". To sie nie liczy! Zrozumialam ze jak oni sie sami nawzajem zabijaja to jest OK, dla nich niedopuszczalne jest zeby ich "niewierni" zabijali, zeby nad nimi mieli wladze.

No i oczywiscie oni zdobeda Zachod bo jest ich coraz wiecej i beda budowac coraz wiecej meczetow na Zachodzie czy nam sie to podoba czy nie.

Fantastyczne i bardzo pouczajace doswiadczenie taka wirtualna rozmowa z muzulmanami z roznych krajow swiata.

• 0golone_jajka hehe, skąd ja to znam? 26.09.10, 10:38
                            > Prowadzilam tez dlugie wirtualne dyskusje z muzulmanami, ostatnie calkiem nieda
                            > wno.

No ja to robię od dawna..

> W rozmowach na temat islamu uzywaja nastepujacego schematu. Mowia tak:
                            > - nic nie wiesz na temat islamu wiec sie nie wypowiadaj
                            > - przeczytaj Koran
                            > - przeczytaj wlasciwe tlumaczenie Koranu
                            > - musisz przeczytac Koran po arabsku zeby sie moc wypowiadac.

No to przecież prawie tak samo jak katolicy, z tą różnicą że nie każą mi czytać Biblii po aramejsku (no ale sami nie potrafią), ale za to sugerują bym się w ogóle nie wypowiadał, bom nie katolik, więc nie mam prawa!

> Na moje pytanie czy wszyscy muzulmanie dla ktorych arabski nie jest jezykiem oj
                            > czystym moga sie wypowiadac na temat islamu nie odpowiadaja, na pytanie dlacze
                            > go znajomosc arabskiego jest wymagana od "niewiernych" krytykow islamu, lecz ni
                            > e od tych ktorzy sie chca konwertowac na islam, w najlepszym przypadku nie odpo
                            > wiadaja. W najgorszym przysylaja obrazliwe maile lub maile z pogrozkami (na szc
                            > zescie na fikcyjne konto)

Na moje kontrowersyjne pytania (np. czy ksiądz miałby techniczną możliwość molestowania nastolatki w samolocie) też najczęściej odpowiedzi nie ma, a w najgorszym razie jestem wyzywany i/lub banowany.

Kakaja raznica??
                            • a000000 Re: hehe, skąd ja to znam? 26.09.10, 11:28
                              0golone_jajka napisał:

> No ja to robię od dawna..

na anonimowych forach, czy z kolegą z pracy? jeśli na forach to jakie masz wnioski?
                              • 0golone_jajka Re: hehe, skąd ja to znam? 26.09.10, 13:52
                                Od dawna rozmawiam z KATOLIKAMI. Z muzułmanami jakoś nie. Ale jak Maria podrzuci linka, to chętnie się tam poudzielam. Tylko czy ona chce takiego sojusznika??

A wnioski? Różniste. Ale pdobne to tych maryjnych :) Przedmiot kultu nie ma znaczenia, istotny jest stopień fanatyzmu. Przyznam, że wydaje mi się, że więcej jest fanatyków muzułmańskich nić chrześcijańskich. Przyznam, że muzułmańscy fanatycy rzcają bomby, a chrześcijańscy tylko kamienie (są oczywiście wyjątki).
                          • a000000 Re: imam ekshibicjonista 26.09.10, 11:26
                            maria421 napisała:

> Azerko, ja widzialam wiele wystapien tzw. "pokojowych muzulmanow"

Obłuda, obłuda i jeszcze raz obłuda. Czyli TAKIJA. Oficjalnie. A w kontaktach bezpośrednich albo przyjmiesz ICH punkt widzenia i uznasz wyższość islamu i wyznawców, albo cię zaatakują, w najlepszym razie - się obrażą.... jak takie dwie konwertytki, które dawno temu na forum pisały. Wyjechały do Egiptu i pisać przestały.... pewnie ich pan nie zezwolił.

• maria421 Re: imam ekshibicjonista 26.09.10, 13:42
                              a000000 napisała:

> Obłuda, obłuda i jeszcze raz obłuda. Czyli TAKIJA. Oficjalnie. A w kontaktach b
                              > ezpośrednich albo przyjmiesz ICH punkt widzenia i uznasz wyższość islamu i wyzn
                              > awców, albo cię zaatakują, w najlepszym razie - się obrażą.... jak takie dwie k
                              > onwertytki, które dawno temu na forum pisały. Wyjechały do Egiptu i pisać przes
                              > tały.... pewnie ich pan nie zezwolił.

Ciekawy jest tez ich punkt widzenia na nasza i ich religie.

Oni wysmiewaja sie z Trojcy mowiac ze jak to moze byc zeby 1+1+1=1. Na co ja im ze zle licza bo to jest 1x1x1=1 :)
                              Mowia ze Biblia nie jest prawdziwa, bo istnieje bardzo duzo wersji Biblii, przy czym nie mowia czy chodzi im o rozne tlumaczenia czy o co, ale upieraja sie ze Biblia jaka znamy jest sfalszowana, co jednak nie przeszkadza im powolywac sie na Biblie kiedy twierdza ze jest w niej mowa o Mahomecie i o Mecce.
                              Twierdza ze Koran nigdy nie zostal zmieniony, a na pytanie o "szatanskie wersety" czy o Koran znaleziony w meczecie w jemenskiej Saanie reaguja agresywnie.

Mowia ze islam jest jedyna prawdziwa religia i ze cala prawda jest w Koranie.
                              Skad to wiedza? Z Koranu? Gdzie istnieje dowod na to ze Koran mowi prawde? W Koranie.
                              Na pytanie jak to moze byc, ze prawda o Jezusie ma byc w Koranie, ktory powstal 600 lat pozniej a nie w Ewangelii nie potrafia odpowiedziec albo odsylaja do Koranu, albo reaguja obrazliwie i agresywnie.

Podobnie na pytania skad wiadomo ze Abraham dotarl do Mekki jezeli Biblia nie mowi o tym ani slowa, lub skad wiadomo ze Ismael i Hagar dotarli do Mekki skoro Biblia mowi ze dotarli tylko do Beersheba, a pozniej na Synaj tez odsylaja do Koranu.

Ostatnio doszukali sie prawd naukowych w Koranie, ktory ponoc mowi o atomach i o ksztalcie Ziemi. Dlaczego tych prawd naukowych nie potrafili odczytac juz 1400 lat temu tylko odczytuja je dopiero teraz kiedy te prawdy sa ogolnie znane, tego nie potrafia wyjasnic.

No i oczywiscie muzulmanie wszystko wynalezli pierwsi, cala nauke, sztuke i postep , gdyby nie oni to Europejczycy jeszcze do tej pory by w lepiankach po lasach mieszkali.

A co najwazniejsze- oni nigdy nikogo nie podbijali bo wszystkie ludy przyjely islam oswieceni jego pieknem.

Masa ignorantow.

• 0golone_jajka Twoja obłuda jest zatrważająca! 26.09.10, 13:57
                                > Mowia ze islam jest jedyna prawdziwa religia i ze cala prawda jest w Koranie.
                                > Skad to wiedza? Z Koranu? Gdzie istnieje dowod na to ze Koran mowi prawde? W Ko
                                > ranie.

No ale przecież dokładnie tak samo mówią katolicy!!! Czy Ty tego nie widzisz???

> Ostatnio doszukali sie prawd naukowych w Koranie, ktory ponoc mowi o atomach i
                                > o ksztalcie Ziemi. Dlaczego tych prawd naukowych nie potrafili odczytac juz 140
                                > 0 lat temu tylko odczytuja je dopiero teraz kiedy te prawdy sa ogolnie znane, t
                                > ego nie potrafia wyjasnic.

Bo dopiero teraz je zrozumieli, to elemetarne, Maryjo.

> A co najwazniejsze- oni nigdy nikogo nie podbijali bo wszystkie ludy przyjely i
                                > slam oswieceni jego pieknem.

No a chrześcijaństwo komuś może siłą narzucono, co??? :D
                              • maria421 Re: imam ekshibicjonista 26.09.10, 14:10
                                I jeszcze jedno:

Muzulmanie uznaja brak wiary za PRZESTEPSTWO podlegajace karze. Nie potrafia zrozumiec ze nie mozna nikogo zmusic do wiary. Dla nich ktos kto nie wierzy w Allaha i w jego slowa w Koranie popelnia przestepstwo lub jest po prostu glupi, uposledzony na umysle.

Stad sie bierze ta ich arogancja i poczucie wyzszosci wobec "niewiernych".

Polecam wszystkim apologetom islamu, wszystkim naiwnym lewakom ktorzy walcza z kazdym nowym kosciolem ale popieraja budowe kazdego nowego meczetu w imie "rownosci" religii, zeby sobie troche z muzulmanami porozmawiali. Obawiam sie jednak ze tych naiwniakow na wiecej niz na zapewnianie o ich wlasnej tolerancji nie stac.
                                • 0golone_jajka Re: imam ekshibicjonista 26.09.10, 14:33
                                  > Polecam wszystkim apologetom islamu, wszystkim naiwnym lewakom ktorzy walcza z
                                  > kazdym nowym kosciolem ale popieraja budowe kazdego nowego meczetu w imie "rown
                                  > osci" religii, zeby sobie troche z muzulmanami porozmawiali. Obawiam sie jednak
                                  > ze tych naiwniakow na wiecej niz na zapewnianie o ich wlasnej tolerancji nie s
                                  > tac.

Hmm, czy to znaczy, że ten niespełna 30-letni Indonezyjczyk, singiel, u mnie w robocie, to oszust, bo wypowiada się zupełnie inaczej niż chciałaby Maryja? Może on się tylko maskujem, by na zakończenie pobytu wysadzić całą naszą firmę, co?
                                  • a000000 Re: imam ekshibicjonista 26.09.10, 15:55
                                    0golone_jajka napisał:

> Hmm, czy to znaczy, że ten niespełna 30-letni Indonezyjczyk, singiel, u mnie w
                                    > robocie, to oszust,

z jego punktu widzenia - pobożny muzułmanin stosujący zasady swojej wiary - TAKIJĘ!!!

Moż
                                    > e on się tylko maskujem, by na zakończenie pobytu wysadzić całą naszą firmę, co?

firmy raczej nie wysadzi, ale nie zdziw się, gdy dowiesz się za jakiś czas ,że jest zamieszany w coś, co niekoniecznie Ci się spodoba.

Pamiętaj - muzułmanom NIE WOLNO mieszkać na ziemi niewiernych inaczej jak W CELU pracy na rzecz rozszerzenia islamu. On Ci przysięgnie, że to nieprawda.

• maria421 Re: imam ekshibicjonista 26.09.10, 16:09
                                      a000000 napisała:

> Pamiętaj - muzułmanom NIE WOLNO mieszkać na ziemi niewiernych inaczej jak W CEL
                                      > U pracy na rzecz rozszerzenia islamu. On Ci przysięgnie, że to nieprawda.

To prawda. Oni sa zobowiazani do "da´wa" czyli do szerzenia islamu. I jezeli jeden o tym zapomni bo moze nawet chcialby zapomniec, to inni muzulmanie mu to natychmiast przypomna.
                                    • 0golone_jajka Re: imam ekshibicjonista 26.09.10, 16:10
                                      Ciekawe. I nawet dla niepozanaki nie modli się 5 razy dziennie? A to oszust! Powiem szefowi, że on nas chce zrobić w bambuko!
                                      Oprócz fundamentalistów są też normalni muzułmanie, gwrantuję Ci.

> Pamiętaj - muzułmanom NIE WOLNO mieszkać na ziemi niewiernych inaczej jak W CEL
                                      > U pracy na rzecz rozszerzenia islamu.

Kurczę, i on tak podróżuje (fachowiec jest) po kilku kontynentach TYLKO PO TO by szerzyć islam?? A nawet Koranu mi nie dał :(

Wyluzj trochę, bo maryjna fobia Cię dopadła.

Ale jak się po angielsku pisze tę takiję? Zapytam go o to.
                                      • a000000 Re: imam ekshibicjonista 26.09.10, 17:39
                                        0golone_jajka napisał:

> Oprócz fundamentalistów są też normalni muzułmanie, gwrantuję Ci.

w razie czego gotowi stanąć u boku fundamentalistów. Dziękuję za taką normalność.

Takija to nie jest polskie słowo. Chyba spolszczone arabskie brzmienie.

To mówisz, że facet dużo jeździ? Widać przepatruje tereny... Miej się na baczności, panie Ogolony.

• 0golone_jajka Re: imam ekshibicjonista 26.09.10, 17:45
                                          No wiem, że takija to nie polskie słowo,ale jak arabskie, to on może nie znać. Słow szariat on tak wymawia, że ledwie się połapałem o co chodzi. Więc gdybyś zapytała naszą antymuzułmańską ekspertkę jak to się pisze, to mógłbym go zapytać...

> To mówisz, że facet dużo jeździ? Widać przepatruje tereny... Miej się na baczno
                                          > ści, panie Ogolony.

Hehehe, przepatruje tereny, dobre! Ty chyba serio w to wierzysz! A co on może mi zrobić? No poza zdetonowaniem ładunku wybuchowego umieszczonego na torsie, gdy będę w pobliżu?

Poza tym to miły i porządny chłopak. Jak twierdzi, religia pomaga mu w zwalczaniu pokus (jest singlem). Oczywiście czasami nie jest w stanie się powstrzymać przed oglądaniem erotyki w necie, ale czuje się winny. O intymniejsze sprawy raczej nie wypada mi się go pytać...
                                          • a000000 Re: imam ekshibicjonista 26.09.10, 17:56
                                            0golone_jajka napisał:

>A co on może mi zrobić?

bezpośrednio? nic. Ale może od Ciebie wyciągać różne wiadomości, które potem będą wykorzystane przez terrorystów.

Ci, który się zamachnęli 11września byli mieszkańcami Unii, prowadzili prawie że rozwiązły tryb życia kompletnie niezgodny z islamem, manifestowali wręcz swoje przywiązanie do wartości świata zachodniego. Wszystko po to, aby lepiej ukryć swe prawdziwe zamierzenia.
                                            Udało im się. Ponoć ich znajomi osłupieli ze zdumienia.

• 0golone_jajka Re: imam ekshibicjonista 26.09.10, 18:26
                                              No tak, to prawda. Ale on raczej wypytuje mnie o jedzenie i zwyczaje, a nie o jakieś strategicznie istotne informacje. Oczywiście ja moge nie rozumieć wartości strategicznej informacji o tym jak się robi kapstę kiszoną albo makowca.... Ze 3 tygodnie chyba jeszcze u nas jest. Aaaa, wypytywał mnie o wypadek samolotu. Powiedziałem, że większość uważa to za wypadek, ale że część społeczeństwa węszy w tym spisek rosyjski. Hmm, wygadałem się?
                                              • a000000 Re: imam ekshibicjonista 26.09.10, 18:38
                                                0golone_jajka napisał:

>Hmm, wygadałem się?

nie mam pojęcia jakich informacji zbierają szpiedzy... oni potrafią z pozoru całkiem niewinnej rozmowy wywnioskować tyle, że gały są takie: =O =O =O =O
                                                Ja kiedyś miałam do czynienia z facetem oskarżonym o szpiegostwo. Pracował ze mną... nikt nie miał pojęcia co jest grane, sądzę, że on też nie.... rozmawiał z kolegą z RNF-nu jeszcze... w luźniej rozmowie PODOBNO opowiadał o miejscu pracy, o ludziach... ilu inżynierów pracuje... poszedł za to siedzieć!!!! Wiesz jak nam gały na wierzch wylazły?
                                                • 0golone_jajka Re: imam ekshibicjonista 26.09.10, 20:24
                                                  No różnie może być, ale mnie się wydaje że widzieć w każdym muzułmaninie krwiożerczego potwora to jednak lekka przesada.
                                                  • a000000 Re: imam ekshibicjonista 26.09.10, 21:01
                                                    0golone_jajka napisał:

> No różnie może być, ale mnie się wydaje że widzieć w każdym muzułmaninie krwioż
                                                    > erczego potwora to jednak lekka przesada.

krwiożerczy potwór to tak od razu może nie, ale pomagier to i owszem.
                                                  • 0golone_jajka Re: imam ekshibicjonista 26.09.10, 21:18
                                                    Jestem człowiekiem małej wiary i w to nie wierzę. POjedyńcze przypadki - ok, ale nie na masową skalę! Przecież gdyby każdy muslim był jak ci z WTC, to pół Ameryki by wybuchło!
          • 0golone_jajka Re: imam ekshibicjonista 25.09.10, 18:12
            Też uwielbiam te maryjne uogólnienia. Ależ kobita musi nienawidzić wyznawców Allaha. Ciekawe co jej zrobili??
        • maitresse.d.un.francais Mario, to ci się udało! 26.09.10, 00:05
          Kolejny dowod na to ze muzulmanie maja na wzgledzie tylko wlasne interesy

zważywszy dwuznaczność słowa "interes" ;-)
          • maria421 Re: Mario, to ci się udało! 26.09.10, 09:15
            maitresse.d.un.francais napisała:

> Kolejny dowod na to ze muzulmanie maja na wzgledzie tylko wlasne interesy
            >
            > zważywszy dwuznaczność słowa "interes" ;-)

Hehehehe, nie pomyslalam o tym :)
            • 0golone_jajka Re: Mario, to ci się udało! 26.09.10, 10:30
              Znaczit, ktoś tu ramadan seksualny uprawia i wszystko mu się kojarzy :)
              • maitresse.d.un.francais Re: Mario, to ci się udało! 26.09.10, 19:45
                0golone_jajka napisał:

> Znaczit, ktoś tu ramadan seksualny uprawia

Ramadan seksualny to akurat uprawia 99% populacji. Od razu widać, że nie wiesz, na czym polega ramadan.

Tak, wiem, że teraz polecisz do kolegi gugla albo będziesz się wykręcał "żartobliwym użyciem słowa". Nie szkoda czasu, skoro to golenie jajek jest sensem twego życia?
                • 0golone_jajka Re: Mario, to ci się udało! 26.09.10, 20:26
                  No formalnie masz rację, i wcale nie musze do gugla lecieć, bo przecież mam muslima w pracy, więc wiem na czym polega ramadan jeśli chodzi o jedzenie.
                  Ty w takim razie chyba ścisły post seksualny praktykujesz, że tak Ci tylko interesy w głowie...
                  • maitresse.d.un.francais Re: Mario, to ci się udało! 26.09.10, 23:01

> Ty w takim razie chyba ścisły post seksualny praktykujesz, że tak Ci tylko inte
                    > resy w głowie...

Wydawało mi się, że o owym interesie właśnie jest wątek, w którym piszemy?
    • maria421 OT do Azerki 26.09.10, 20:53
      Wlasnie wrocilam z koncertu. Requiem d-mol Mozarta. Niebianskie, niesamowite, monumentalne, przenikajace pod skore .
      Koncert w kosciele , oczywiscie.
      • a000000 Re: OT do Azerki 26.09.10, 21:00
        maria421 napisała:

> Wlasnie wrocilam z koncertu.

Ach!!! a więc byłaś w niebie!!! Według mnie, w TYM właśnie utworze Bóg przemawia do ludzi.

• 0golone_jajka super 26.09.10, 21:01
        ale po co zaśmiecać czymś takim forum??
        • fnoll Re: super 29.09.10, 22:36
          0golone_jajka napisał:

> ale po co zaśmiecać czymś takim forum??

Mozart w kościele jest jak najbardziej w kontekście treści tego wątku - to oaza, w której maria może odpocząć od czających się wszędzie muzułmanów, którzy najpierw uczą się na pamięć Koranu i czują się z tego powodu lepsi, potem pokazują penisa nazywając go Lexie, a następnie żaden nie chce przeprosić, i w dodatku wysyłają maile z pogróżkami na jej anonimowe konto

mario, więcej Mozarta! :)

i wracaj do Polski - do kraju, z którego większość przyjezdnych muzułmanów chce wyjechać, np. do Niemiec ;) jak i większość innych przyjezdnych, ale mniejsza z tym...

Mozarta i swojskich, nieobrzezanych penisów ci u nas dostatek!
          • maria421 Re: super 29.09.10, 23:34
            fnoll napisał:

> Mozart w kościele jest jak najbardziej w kontekście treści tego wątku - to oaza
            > , w której maria może odpocząć od czających się wszędzie muzułmanów, którzy naj
            > pierw uczą się na pamięć Koranu i czują się z tego powodu lepsi, potem pokazują
            > penisa nazywając go Lexie, a następnie żaden nie chce przeprosić, i w dodatku
            > wysyłają maile z pogróżkami na jej anonimowe konto
            >
            > mario, więcej Mozarta! :)
            >
            > i wracaj do Polski - do kraju, z którego większość przyjezdnych muzułmanów chce
            > wyjechać, np. do Niemiec ;) jak i większość innych przyjezdnych, ale mniejsza
            > z tym...
            >
            > Mozarta i swojskich, nieobrzezanych penisów ci u nas dostatek!
            >

Fnollu, jaki glupi byles takim pozostales.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka