Dodaj do ulubionych

Głódź uhonorwał pedofila i pijaka

05.10.11, 16:03
"Funkcję kustosza, czyli osoby zajmującej się majątkiem kapituły, objął Mirosław B., proboszcz z podgdyńskiego Bojana. W sierpniu 2010 r. zaczął się jego proces za molestowanie seksualne i rozpijanie 15-letniej parafianki. W czerwcu 2011 r. księdza skazano na rok i cztery miesiące pozbawienia wolności z zawieszeniem na cztery lata oraz na 2 tys. zł grzywny i pokrycie kosztów sądowych".
Coś cienko z kadrami w szeregach watykańskich, że na prestiżowych stanowiskach lądują dewianci i pijacy
wyborcza.pl/1,75248,10409197,Kogo_ceni_abp_Glodz.html
Obserwuj wątek
    • kotekali Re: Głódź uhonorwał pedofila i pijaka 05.10.11, 17:37
      czytalem o tym...ciekawe jak sie czuje rodzina pokrzywdzonego dziecka...napewno jeszcze gorliwiej bedzie chodzic do kosciolka i dawac jeszcze wiecej na tace :/ (smutny zart)
      glodz znany jest z cynizmu i bezczelnosci ( nie tylko) ...
      • l.george.l Re: Głódź uhonorwał pedofila i pijaka 05.10.11, 17:57
        Pamiętam z telewizji rozmowę ojca nastolatki ze Stargardu Szczecińskiego, która była molestowana przez czarnego, który posyłał dziecko na zajęcia na plebanii. Ze łzami w oczach mówił: "a komu ja miałem ufać jeśli nie Kościołowi". To najlepszy dowód na to, że sukinsyni w sutannach powinni być karani ze szczególną surowością i eliminowani z życia Kościoła. Ale skoro Kościół tego nie robi... ich sprawa, sam się wyeliminuje z życia ludzi. Im prędzej, tym lepiej.
        • kotekali Re: Głódź uhonorwał pedofila i pijaka 05.10.11, 22:55
          glodziowi charakterologicznie odpawiadaja dwa typy tu z tego forum...tez cyniczne i bezczelne jak on...bozia, ewnagelia ...nie lubie ich i to bardzo
        • damazpieprzniczka Re: Głódź uhonorwał pedofila i pijaka 09.10.11, 20:32
          satan posluguje sie tez dziecmi, wchodzi w ich ciala i stosuje rozmaite sztuczki uwodzicielskie. to cwana bestia. ale boga nie pokona. ludzie maja wolna wole i bog to szanuje.
          • kotekali Re: Głódź uhonorwał pedofila i pijaka 10.10.11, 02:33
            tak poza tym to wszyscy zdrowi w domu?
    • ultimate.strike Re: Głódź uhonorwał pedofila i pijaka 05.10.11, 21:48
      Jak napisał Oszoł, katolik popiera katolika, pijak pijaka.
    • zwid Powołanie, czy komfort bezkarności?! 09.10.11, 07:56
      W takich przypadkach to ja mam wątpliwości, czy ci księża są wierzący, czy też na zimno, z rozmysłem i cynizmem wybrali sobie "powołanie" jako łatwy dostęp do molestowania dzieci, pieniędzy, wódy, bezkarności, przy nadzaufaniu prostych ludzi i pewności ochrony swoich zwierzchników.

Powołanie, czy komfort bezkarności?!

Chyba muszę pójść do spowiedzi z powodu takich myśli.
      Do ks. Mirka B. pójdę - on mi doradzi najlepiej co ja mam mysleć o moich głupich rozterkach!
      • damazpieprzniczka Re: Powołanie, czy komfort bezkarności?! 09.10.11, 20:23
        problem w tym, ze ci ksieza byli czesto bardzo wierzacy i oddani bogu, ale zostali opetani przez demona seksu, w dodatku zboczonego seksu.
        po wypedzeniu diabla znow moga byc slugami bozymi. dlatego reakcja zwierzchnikow moze sie wydawac nieadekwatna. bog najbardziej cieszy sie z nawroconych grzesznikow, pijakow, zboczencow, mordercow. poczytajcie o synu marnotrawnym, moze zrozumiecie sens sciezek panskich.
    • damazpieprzniczka w roli ofiar 09.10.11, 19:28
      ksieza pedofile sa opetani przez szatana. kosciol takich egzorcyzmuje. jest tez niestety wiele pomowien i niesprawiedliwych oskarzen.

wielu z was jak widze bylo molestowanych przez ksiezy-diablow i teraz macie ze soba problem. co moge poradzic, to nie pozostawajcie w roli ofiary, bo to najgorsze co mozecie zrobic. siedzicie na forum plujecie na caly kosciol, na wszystkich ksiezy, na wszystkich wierzacych. a diabel sie cieszy i drwi z boga.
      • ultimate.strike Re: w roli ofiar 09.10.11, 19:38
        > ksieza pedofile sa opetani przez szatana. kosciol takich egzorcyzmuje.

Sądząc po tym, że ok. 12% amerykańskiego kleru katolickiego przyznało się do pedofilii można wywnioskować, ze albo jednak Kosciół nie egzorcyzmuje, albo egzorcyzmy sa nieskuteczne. Może by tych pedofilów na egzorcyzmy do ewangelików wysłać?
        • damazpieprzniczka Re: w roli ofiar 09.10.11, 20:13
          szatan atakuje, znajduje rozmaite furtki, sami ludzie sie na zlo otwieraja. chocby to forum antyreligijne, antykoscielne, antyboskie.
          jesli byles przez ksiedza skrzywdzony, to zamiast nosic spodnice zrob cos z tym madrego. powinienes tego ksiedza doporowadzic przed sad, powiadomic ordzicow, rade parafialana itd. a tak stawiasz sie w roli ofiary i taka pozostaniesz. masz pewnie poczucie winy, bo odczuwales podniecenie i przyjemnosc. to dzielo diabla, nie identyfikuj sie z tym.

pedofilia to okropne zboczenie, krzywdzi dzieci, ktore sa przeciez najcenniejszym darem boga.
          • olek13 Re: w roli ofiar 09.10.11, 20:25
            To ja poproszę może nr telefonu do tego szatana.
            Jak jest taki cwany, to na pewno wie, jak załatwić, by zawsze można było darmo się napić i zakąsić.
            Chętnie skorzystam z pomocy.
            • damazpieprzniczka Re: w roli ofiar 09.10.11, 20:30
              obawiam sie, ze juz to sobie zalatwiles i masz podpisany cyrograf. terza sie cieszysz, ale wkrotce pojawi sie problem jak sie od tego uwolnic.
              • olek13 Re: w roli ofiar 09.10.11, 20:32
                Serio? Nic o tym nie wiem, żebym coś podpisywał. Rozumiem, że Ty wiesz lepiej ode mnie, jak to ze mną jest?
                • damazpieprzniczka Re: w roli ofiar 09.10.11, 20:34
                  po uczynkach ich poznacie. dajesz tu swiadectwo zla, ale zostales zwiedziony i mozesz to naprawic jeszcze. niekoniecznie trzeba podpisac cyrograf krwia, choc takie praktyki sa mile diablu.
                  • olek13 Re: w roli ofiar 09.10.11, 20:40
                    Aaa... daję świadectwo zła. Ciekawe czym? Gwałcę nieletnie i staruszki? Kradnę niewidomym ich laski? Zbieram podatki od wdów i sierot?
                    • kotekali Re: w roli ofiar 10.10.11, 02:38
                      no i znow diabel winny a nie czarnuch ...ten diabel widac to taki chlopiec do bicia dla turbokatolikow
                • ultimate.strike Re: w roli ofiar 09.10.11, 21:01
                  > Serio? Nic o tym nie wiem, żebym coś podpisywał. Rozumiem, że Ty wiesz lepiej o
                  > de mnie, jak to ze mną jest?

Widzisz, biedaczka znowu ma jasnowiddzenie. Zaraz zacznie do Ciebie po japońsku pisać...
          • ultimate.strike Re: w roli ofiar 09.10.11, 21:00
            A Ty znowu się kiltu uczepiłaś jak rzep. Przecież pisałem, że żaden ksiądz mi nic nie zrobił, bo od urodzenia byłem ateistą i się od księży trzymałem w bezpiecznej odległosci. Wkurzyła mnie za to skala kościelnej przestępczości, którą już w wielu krajach ujawniono.
      • kotekali Re: w roli ofiar 10.10.11, 02:35
        w jakim szpitalu psychiatrycznym jestes? w Tworkach? internet tam macie?
        • damazpieprzniczka Re: w roli ofiar 10.10.11, 09:55
          kotekali napisał:

> w jakim szpitalu psychiatrycznym jestes? w Tworkach? internet tam macie?

w klinice bylam tylko 10 dni, bo tyle mozna obserwowac pacjenta. nie podaje sie w tym czasie zadnych lekow. nie stwierdzono u mnie zadnej choroby psychicznej ani innego zaburzenia.
          'uzdrowily' mnie egzorcyzmy, modlitwa i sakrament komunii sw.

internet byl dostepny pod nadzorem terapeutki. a jak w twoich tworkach?
          • damazpieprzniczka ps. 10.10.11, 10:05
            dodam, ze w klinice poznalam wspanialych ludzi uznanych za chorych psychiczne np. na schizofrenie. onie nie przywiazuja wagi do pieniedzy, do rzeczy materialnych, nie chce nikomu dowalic, jak wiekszosc z waz na tym antyreligijnym forum. jednym slowem maja wiele dobra w sobie. sa w szpitalach, bo nie radza sobie z zyciem np. nie umieja sie skupic na pracy, 'odstaja' w zachowaniu od tzw. zdrowych.

a zalozyciel watku ma obsesje na punkcie pedofili ksiezy, bo sam byl molestowany przez opetanego ksiedza i odczuwal podniecenie i przyjemnosc. teraz nie moze sie od tego uwolnic, bo jest zakazony zlym duchem. powinien chodzic na terapie to psychoterapeuty i nawrocis sie na wiare. pozostawanie w roli ofiary jet zle. grzeznie w bagnie diabelskiej pedofilii.
            pisze o niej i sie tym podnieca i onanizuje.
          • olek13 Re: w roli ofiar 10.10.11, 10:19
            Zdaje się, że poza Tobą, nikt tu nie był egzorcyzmowany. Jakoś nie było potrzeby.
            • damazpieprzniczka Re: w roli ofiar 10.10.11, 10:28
              opetanie mozna porownac do choroby. jesli ja lekcewazysz, nie diagnozujesz, nie leczysz, to cie zniszczy i zabije.

mozna to lekcewazyc, bo opetanie nie objawi sie od razu gadaniem obcymi jezykami i nadludzka sila. tak jest dopiero jak diabel opanuje calkowicie cialo.

zastanow sie co kaze ci i innym ludziom siedziec tu na antyreligijnym forum. jesli nawet nie opetanie, to psychiczne urazy doznane w kontaktach z pedofilami, albo fobie i leki przed kosciolem.
              radze najpierw isc do psychiatry/psychologa, bo moze to tylko zaburzenie osobowosci i zachowania. lekarz postawi diagnoze.
              • olek13 Re: w roli ofiar 10.10.11, 10:51
                Na forum siedzę, bo dostarcza mi informacji o ludziach. A tak naprawdę, to dostarcza mi zdumienia głupotą ludzi. Czytam, piszę i tak sobie myślę: czy ten gatunek przetrwa?
          • olek13 Re: w roli ofiar 10.10.11, 10:26
            Jakie masz kompetencje, by ludziom stawiać rozpoznania (w dodatku tak niepoważne, jak "opętanie")? Narażasz się co najmniej na śmieszność.
            • damazpieprzniczka Re: w roli ofiar 10.10.11, 10:40
              to sa wstepne diagnozy, najbardziej prawdopodobne, na podstawi waszych wpisow na forum. na podstawie kompulsywnych zachowan i calej psychopatologii tu widocznej.
              ktos kto natretnie przeszukuje internet i wyszukuje ksiezy pedofili, umiescza o nich linki na forum, wyraza najgorsze swoje emocjie itd. musial na 99% zostac skrzywdzony przez opetanego ksiedza pedofila. to jest logiczne.

jesli ktos inny pisze, ze od urodzenie jest ateista, ale nienawidzi ksiezy, to prawdopodobnie byl w dziecinstwie straszon przez skrzywdzonego ojca. ojciec opowiadal o powszechnej pedofili w kosciele i stad leki przed religia. to jest pozoste 1%.
              • olek13 Re: w roli ofiar 10.10.11, 10:53
                Żaden poważny lekarz na podstawie pięciu zdań przeczytanych na forum nie postawi nikomu rozpoznania. Tak może się zachować tylko dureń.
                Jesteś lekarzem? Bo jeśli nie, to jesteś ignorantką, która tak sobie tu pieprzy bez sensu.
                • damazpieprzniczka Re: w roli ofiar 10.10.11, 12:26
                  olek13 napisał:

> Żaden poważny lekarz na podstawie pięciu zdań przeczytanych na forum nie postaw
                  > i nikomu rozpoznania. Tak może się zachować tylko dureń.
                  > Jesteś lekarzem? Bo jeśli nie, to jesteś ignorantką, która tak sobie tu pieprzy
                  > bez sensu.

pieciu zdan??? wez takiego goscia o ksywie l.george.l. npisał kilkanasie tysiecy postow z tego kilka tysiecy na tym forum religia i innych. wiekszosc nt. ksiezy pedofili. wiadomo ze sa ksieza pedofile opetani prze szatana tak jak wiadomo ze w etiopi dzieci umieraja z glodu.
                  dlaczego taki gostek pisze o zboczencach juz tlumaczylem. byl uwiedziony przez opetanego ksiedza ale odczuwal przyjemne podniecenie i ma poczucie winy. zamiast isc do lekarza/psychologa/egzorcysty, to on pisze na forum w kolko to samo. to sa zachowania impulsywno-kompulsyjne.

co do ciebie, to zajmuszesz sie wrozbiarstwem i magia, zatem otwierasz się na szatana. jestes juz w jego rekach. po co ci to? mlodziencza ciekawosc? cenna rzecz ale nie igranie z diablem. pamietaj, ze beda cierpiec twoi potomkowie do 4 pokolenia. a zniszczysz rodzine, najblizszych.
                  • olek13 Re: w roli ofiar 10.10.11, 12:46
                    zajmuję się magią...
                    oki
                    zatem wysyłam na Ciebie stado diabłów <lol>
                    Jedno jest pewne: powinnaś poprosić o zwiększenie dawki leków
                    • damazpieprzniczka Re: w roli ofiar 10.10.11, 12:55
                      olek13 napisał:

> zajmuję się magią...
                      > oki
                      > zatem wysyłam na Ciebie stado diabłów <lol>
                      > Jedno jest pewne: powinnaś poprosić o zwiększenie dawki leków

czytaj ze zrozumieniem.pisalam, ze nie biore lekow. psychiatrzy uznlali mnie za osobe w 100% zdrowa. i to kliniczne autorytety, ludzie nauki, na ktorych sie powolujecie tak chetnie.
                      • olek13 Re: w roli ofiar 10.10.11, 12:59
                        Zatem po prostu kłamiesz albo świrujesz.
          • kotekali Re: w roli ofiar 10.10.11, 11:39
            ludzie rozne rzeczy mowia :)

ja jeszcze zalecalbym wizyte u jakiegos afrykanskiego szamana ...tak dla pewnosci
            • damazpieprzniczka Re: w roli ofiar 10.10.11, 12:31
              kotekali napisał:
              > ja jeszcze zalecalbym wizyte u jakiegos afrykanskiego szamana ...tak dla pewnos
              > ci

piszesz bzdury. wizyty u szamana, wrozki, czy innej czarownicy, to otwarcie na szatana.
              afrykanscy szamani kontaktuja sie z duchami SWOICH przodkow. co polak/polka mialaby robic u afrykanskiego szamana. pomys logicznie. roumku nie masz za wiele ale penie mloda jestes i za duzo siedzisz na antyreligijnym forum.
              • kotekali Re: w roli ofiar 10.10.11, 12:53
                rozumiem, ze watykanski szaman ma te tylko moc uleczania...z tego co widac to napewno potrafi uleczyc z pieniedzy, zarowno panstwo jak i pojedynczego chorego :)
                • billy.the.kid Re: w roli ofiar 10.10.11, 14:00
                  damo szanowna, z kim KArTOfLE bedziecie się zmagać gdy już tego szatana zwyciężycie?????????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka