privus 17.08.12, 21:42 skoro wobec Boga wszyscy mają być równi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k_a_p_p_a Re: Czym się różni anioł od archianioła 17.08.12, 21:50 Jak to- równi?? Pogięło?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Czym się różni anioł od archianioła 17.08.12, 21:59 privus napisał: > skoro wobec Boga wszyscy mają być równi? Jednak jedni są od czarnej roboty a inni od ganiania takich. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Czym się różni anioł od archianioła 17.08.12, 22:10 tym czym koń od koniaku czyli oszołom będzie archaniołem a grzeg i chasyd tylko aniołami Wszyscy UPADŁYMI i w piekle :-)) ciao jeep Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_p_p_a Re: Czym się różni anioł od archianioła 17.08.12, 22:12 jeepwdyzlu napisał: > tym czym koń od koniaku > czyli oszołom będzie archaniołem > a grzeg i chasyd tylko aniołami > > Wszyscy UPADŁYMI i w piekle :-)) a poszli won! Nie będą mi piekła zasmradzać! Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu piekło i piekło 17.08.12, 22:30 K_A_P_P_A umiera, patrzy - nad nim diabeł.. ????!!!! Mam złą wiadomość, mówi diabeł : PIEKŁO ISTNIEJE! Oprowadzę Cię: tu masz 200metrowy apartament z widokiem na Capri, w nim kolorowe laseczki z całego świata, tu cumuje Twój jacht, tam bar z wszystkimi najlepszymi whiskaczami świata, tam garaż w nim lambo avendor, testarossa i 911 z 1963, tu masz sushi, tam bibliotekę ze skarbami.... NAGLE - widać za szkłem wielkie KOTŁY, a w nich oszołom, chasyd, grzeg smażą się, jęczą a diabły widłami.... CO TO??? pyta przerażony K_A_P_P_A ????? -ee nie przejmuj się. To KATOLICY. Takie sobie piekło wymyślili, to takie mają! ściski jeep Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_p_p_a Re: piekło i piekło 17.08.12, 22:36 Uzupełnię- w moim niebie nie ma ani jednej dziewicy. Wszystkie doświadczone:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: piekło i piekło 17.08.12, 22:38 Uzupełnię- w moim niebie nie ma ani jednej dziewicy. Wszystkie doświadczone:)) ---------- samo się przez się rozumie ANI JEDNO słowo nie padło o dziewicach :-) ciao j. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: piekło i piekło 17.08.12, 23:05 k_a_p_p_a napisał: > Uzupełnię- w moim niebie nie ma ani jednej dziewicy. Wszystkie doświadczone:)) Na pewno w niebie są same doświadczone dziewice. Oto jest tajemnica wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: piekło i piekło 17.08.12, 23:50 Na ziemi też takie bywały... Mawiały tak: po pierwsze, to jestem dziewicą a po drugie, po każdym razie, głowa mnie boli.... Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_p_p_a Re: piekło i piekło 17.08.12, 23:59 sclavus napisał: > Na ziemi też takie bywały... > Mawiały tak: po pierwsze, to jestem dziewicą a po drugie, po każdym razie, głow > a mnie boli.... To oznaka dziewictwa i stanu wolnego. Mężatki głowa boli przed. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Czym się różni anioł od archianioła 17.08.12, 22:28 ... ciba tym samym, czym doopa od przydoopasa... Odpowiedz Link Zgłoś