krzysztom123
16.01.13, 23:27
Jezus mówi do ludzi , Mój Ojciec który jest w niebie stworzył On Adama i Ewę , związek mężczyzny i kobiety , czyli rodzinę która składa się z mężczyzny i kobiety i gdy zło które w was jest , będzie was kusiło aby zniszczyć życie to które stworzył Bóg , gdy szatan będzie was kusił aby zakładać nowe życie na ziemi , nowe rodziny , nie czyńcie wtedy tego , nie krzyżujcie mnie po raz drugi , ja jestem bowiem światłem waszego życia i droga w przeciwnym kierunku prowadzi do wiecznej śmierci , gdzie będziecie musieli umierać już na zawsze . Nie kierujcie się więc drogą która prowadzi do Apokalipsy , nie kierujcie się drogą która prowadzi do waszej zagłady , tam gdzie czeka na was szatan , bowiem w piekle jest tylko cierpienie i ból i tak już na zawsze , już przez całą wieczność . A co wy o tym myślicie , jaką metodą kieruje się szatan , że coraz to więcej krajów na świecie zaczyna klękać przed diabłem , staczając się do kotła śmierci , gdzie umierać trzeba już na zawsze , już przez cała wieczność .