Dodaj do ulubionych

...:::DO FACETÓW:::...

IP: *.aster.pl 23.09.04, 15:52
Dlaczego tylu facetów mówi, że im się nie podobają dziewczyny w mini bo wtedy
nie ma żadnej tajemniczości? Bardzo często chodzę w krótkich spódniczkach i
jakoś NIGDY żaden facet nie przeszedł obok mnie obojętnie. Mam super nogi i
nie widzę powodu dla którego miałabym nie chodzić w mini
Obserwuj wątek
    • Gość: Ech tam... To rzeczywiscie jest powazny problem. IP: *.sys.teleca.se 23.09.04, 16:12
      Hm...zastanowmy sie. Jakby Ci tu pomoc...
    • Gość: tomash Re: ...:::DO FACETÓW:::... IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 16:23
      ladne pewnie masz rajstopy ktore dodaja ladnosci twoim noga a jesli jusz to
      foto mozesz pokazac
      • Gość: Artur Re: ...:::DO FACETÓW:::... IP: *.ss.shawcable.net 23.09.04, 16:30
        Ciezko sie wypowiadac bez zdjecia. Bo mini musi wspolgrac z typem sylwetki i innymi dodatkami by osiagnac wlasciwy efekt. W zwiazku z tym jedno mini moze byc pozadane a drugie nie.
    • Gość: Rafał Re: ...:::DO FACETÓW:::... IP: *.magma / *.magma-net.pl 23.09.04, 19:04
      Droga Anetko:) faceci oglądają się nie tylko na to co ładne, ale także na to
      co dziwne, śmieszn... To że jakiś się obróci to nie znaczy że mu sie
      podobasz... bo może popatrzy i Cię wyśmieje.... Pozdrawiam
      • Gość: aneta Re: ...:::DO FACETÓW:::... IP: *.aster.pl 23.09.04, 19:59
        Prędzej ja wyśmieję jego. Poza tym nie chodziło mi o to że "się obróci". Wiesz,
        niektórzy potrafią mówić:]
        • Gość: Artur Re: ...:::DO FACETÓW:::... IP: *.ss.shawcable.net 23.09.04, 20:00
          ... no to bedzie to zdjecie czy nie?
          • Gość: aneta Re: ...:::DO FACETÓW:::... IP: *.aster.pl 23.09.04, 20:07
            Nóg?
            • Gość: Artur Re: ...:::DO FACETÓW:::... IP: *.ss.shawcable.net 23.09.04, 20:09
              No nog, ale moze tez byc calosci. Tak jak pisalem, przynajmniej dla mnie konieczna jest perspektywa by widziec jak dany element wspolgra z caloscia.
              • Gość: aneta Re: ...:::DO FACETÓW:::... IP: *.aster.pl 23.09.04, 20:11
                No tak ale niestety nie mam zdjęcia moich nóg w całej okazałości.. jak chcesz
                moge ci wyslac jedno zdjecie
                • artur737 Re: ...:::DO FACETÓW:::... 23.09.04, 20:13
                  Slij... zobaczymy czy masz poczucie humoru.
                  • Gość: aneta Re: ...:::DO FACETÓW:::... IP: *.aster.pl 23.09.04, 20:16
                    ?
                    • artur737 Re: ...:::DO FACETÓW:::... 23.09.04, 20:18
                      Gość portalu: aneta napisał(a):

> ?

Jestem zalogowany wiec tam siedzi moj e-mail. Jak chcesz to masz go tez tu ponizej tylko usun wczesniej NOSPAM.
                      artur737@NOSPAM.gazeta.pl
      • Gość: PAKEREK Re: ...:::DO FACETÓW:::... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 20:44
        ALBO SIE FACECI GAPIA BO TAKICH PASKUDNYCH NOG WZ ZYCIU IE WIDZIELI I MYSLA ZE
        TO DZIEN DOBROCI DLA ZWIERZAT
    • Gość: sfkself Niemasz poważniejszych problemów?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 20:17
    • Gość: Rocco Kolejna zakochana w sobie :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 20:21
      Kogo obchodzi twoje mini :)
      • bloodrayne Re: Kolejna zakochana w sobie :)))) 23.09.04, 20:43
        jakos trzeba zabłysnąc :]
    • Gość: Rafał Re: ...:::DO FACETÓW:::... IP: *.magma / *.magma-net.pl 23.09.04, 20:34
      hehe i co Ci mówią droga Anetko???
    • femme-fatale Re: ...:::DO FACETÓW:::... 25.09.04, 15:10
      Patrzą też na okropnie grubą kobietę, na faceta z wielkim brzuchem itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka