chasyd_666 17.02.13, 21:45 www.youtube.com/watch?v=j5yqcs5vDfw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feel_good_inc Re: Strategia szatana 18.02.13, 08:37 chasyd_666 napisał: > www.youtube.com/watch?v=j5yqcs5vDfw O takich sytuacjach zwykło się mówić "wiódł ślepy kulawego". Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: Strategia szatana 18.02.13, 12:25 > O takich sytuacjach zwykło się mówić "wiódł ślepy kulawego". Kto tu jest ślepy , a kto kulawy ?... Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Strategia szatana 18.02.13, 12:33 chasyd_666 napisał: > > O takich sytuacjach zwykło się mówić "wiódł ślepy kulawego". > > Kto tu jest ślepy , a kto kulawy ?... Ślepy egzorcysta, kulawy egzorcyzmowany. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: Strategia szatana 19.02.13, 14:30 > Ślepy egzorcysta, kulawy egzorcyzmowany. Udowodnij. Ślepy jest ten, kto jest zamknięty na fakty... Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Strategia szatana 19.02.13, 14:48 chasyd_666 napisał: > > Ślepy egzorcysta, kulawy egzorcyzmowany. > > Udowodnij. > Ślepy jest ten, kto jest zamknięty na fakty... Dokładnie, ślepy na fakty. Czego jeszcze nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: Strategia szatana 22.02.13, 21:41 feel_good_inc napisał: > > > Ślepy egzorcysta, kulawy egzorcyzmowany. > > > > Udowodnij. > > Ślepy jest ten, kto jest zamknięty na fakty... > > Dokładnie, ślepy na fakty Na jakie fakty ? -- www.youtube.com/watch?v=Vw_vp9T7AUE Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Strategia szatana 23.02.13, 07:46 chasyd_666 napisał: > Na jakie fakty ? Zamiast zajmować się duperelnym opętaniem ,powinieneś wiedzieć,że "fakty" podał nehsa. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: Strategia szatana 23.02.13, 08:50 > Zamiast zajmować się duperelnym opętaniem , Czy opętanie nie istnieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Strategia szatana 23.02.13, 08:58 chasyd_666 napisał: > Czy opętanie nie istnieje ? Ależ istnieje,czego jaskrawym dowodem jestem JA. Tylko tak opętana przez demony istota jak ja moze doprowadzić Ciebie do szaleństwa,seksualnego szaleństwa.Mam udowodnić? Odpowiedz Link Zgłoś
qqww1122 Re: Strategia szatana 18.02.13, 12:50 chasyd_666 napisał: > > Kto tu jest ślepy , a kto kulawy ?... No właśnie kto ? Odpowiedz i uzasadnij. Chyba , że nie potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: Strategia szatana 19.02.13, 14:51 > Odpowiedz i uzasadnij. Chyba , że nie potrafisz. Uzasadnia ten , kto postawił tezę. Wróć do piaskownicy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bookworm Re: Strategia szatana 19.02.13, 15:35 chasyd_666 napisał: > > Odpowiedz i uzasadnij. Chyba , że nie potrafisz. > > Uzasadnia ten , kto postawił tezę. Wróć do piaskownicy... :) Nie Chasydzie. skończ z tymi zabawami w piaskownicy bo masz złe przyzwyczajenia. Nie ważne kto postawił tezę, tylko jaką tezę postawił. Jeżeli stawiasz tezę o istnieniu czegoś to musisz ją udowodnić. Jeżeli stawiasz tezę o nieistnieniu czegoś to nie trzeba jej udowadniać - nieistnienia się nie udowadnia - tak jak nikt nie udowadnia nieistnienia smoków, jednorożców, wróżek i orbitujących wokół Marsa niebieskich czajniczków - po prostu stwierdza, że ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: Strategia szatana 22.02.13, 21:36 > > Uzasadnia ten , kto postawił tezę > > > Nie Chasydzie. OK, od dziś Ty będziesz uzasadniał moje tezy :) > Jeżeli stawiasz tezę o istnieniu czegoś to musisz ją udowodnić. Oczywiście. Wskaż gdzie postawiłem taką tezę > Jeżeli stawiasz tezę o nieistnieniu czegoś to nie trzeba jej udowadniać A tu się mylisz... -- Off www.youtube.com/watch?v=AypvuzhVlrc Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Strategia szatana 23.02.13, 04:24 chasyd_666 napisał: > > Jeżeli stawiasz tezę o nieistnieniu czegoś to nie trzeba jej udowadniać > > A tu się mylisz... No to podaj dowód na nieistnienie bogów innych niż Twój. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Strategia szatana 23.02.13, 07:40 grgkh napisał: > No to podaj dowód na nieistnienie bogów innych niż Twój. Czy mi się wydaje ,że słowo "udowodnij" "należy" do chasyda? No to ja "udowodnię" jako "chasydowa rzeczniczka". Chrzanić tam inne bajkowe "święte księgi".W Biblii "najprawdziwszej"napisano,że jest jeden bóg i już. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: Strategia szatana 23.02.13, 08:47 > No to podaj dowód na nieistnienie bogów innych niż Twój. "Wskaż gdzie postawiłem taką tezę " -- Dark www.youtube.com/watch?v=aazb8Rt31nk Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Strategia szatana 19.02.13, 17:30 chasyd_666 napisał: > > Odpowiedz i uzasadnij. Chyba , że nie potrafisz. > > Uzasadnia ten , kto postawił tezę. Wróć do piaskownicy... :) Zaprzestałeś stawiania tez? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Strategia szatana 22.02.13, 15:05 chasyd_666 napisał: > > O takich sytuacjach zwykło się mówić "wiódł ślepy kulawego". > > Kto tu jest ślepy , a kto kulawy ?... Ty ślepy a twój pan w sukience kulawy . Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Strategia szatana 18.02.13, 11:42 chasyd_666 napisał: > www.youtube.com/watch?v=j5yqcs5vDfw Zwykle mam Ciebie w moim opętanym nosie ale teraz... Uwielbiam demony i nie ma mężczyzny,który by moich demonów nie pragnął.Jestem przez nie opętana tak,że każdy egzorcysta wpadający w moje ramiona kochał je także.Nie wierzysz? Zaraz się za Ciebie zabiorę.No...no...trafiłam... Dotykam Cie o...nie masz rozporka,więc zadzieram Ci kiece i lece... Czujesz to,co zaczynają wyprawiać moje demony?Nie zobaczysz ich.Zobaczysz tylko swojego penisa.Podniósł się? No to teraz między drzwi go i...laczkiem.Sru! Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Strategia chasyda 18.02.13, 12:54 Najmniejszego pojęcia nie masz o strategii Szatana i ci twoi egzorcyści też.Z wszechpotężnego na ziemi Szatana i demonów jaja sobie robicie.Młodym sierotom bożym mózgi pierzecie zafajdani przez diabelskie odchody katolicy.No,wyślij do mnie egzorcystę a zobaczysz co z nim zrobię.Wsadź sobie w co chcesz całą tę hałastrę wymyślonych diabłów(chociaż te rogate podobają mi się). Odpowiedz Link Zgłoś
qqww1122 Re: Strategia szatana 18.02.13, 12:56 pocoo napisała: > Zwykle mam Ciebie w moim opętanym nosie ale teraz... > Uwielbiam demony i nie ma mężczyzny,który by moich demonów nie pragnął.Jestem p > rzez nie opętana tak,że każdy egzorcysta wpadający w moje ramiona kochał je tak > że.Nie wierzysz? Zaraz się za Ciebie zabiorę. To wypowiedź typowej Lucyperycy... Dla bardzo wielu grubych facetow w czarnych sukienkach i czerwonych śmiesznych czapeczkach diabeł tkwi w majtkach , między nogami kobiety. Dlatego wymyślili specjalny dział pseudonauki : teologia genitalna , i namolnie straszą katolików seksem , pożadaniem , rozwiązłoscią. Stąd też ten absurdalny dogmat o niepokalanym ( czyli nieskalanym ) poczęciu. Gdyby seks ( czyli diabeł ) byl całym złem , to pambucek wymysliłby inny sposób romnażania się. Chyba że seks to kolejny tragiczny błąd pambucka. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Strategia szatana 18.02.13, 13:05 qqww1122 napisał(a): > To wypowiedź typowej Lucyperycy... Oczywiście,z armią demonów wewnątrz i na zewnątrz.Katolikom zawsze opętanie przez demony kojarzy się z wyuzdaniem seksualnym.No to mają namiastkę w moim wykonaniu.Ja im nie załuję. Odpowiedz Link Zgłoś
qqww1122 Re: Strategia szatana 18.02.13, 13:19 Zaczynam żałować , że jestem ateistą......... Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Strategia szatana 18.02.13, 13:47 qqww1122 napisał(a): > Zaczynam żałować , że jestem ateistą......... Nie masz czego żałować bo ja też jestem ateistką.Chasyd ma ze mną na pieńku za palanciarskie odzywki więc mu spaprałam watek. Odpowiedz Link Zgłoś
qqww1122 Re: Strategia szatana 18.02.13, 13:52 pocoo napisała: > qqww1122 napisał(a): > > > Zaczynam żałować , że jestem ateistą......... > Nie masz czego żałować bo ja też jestem ateistką. Oj tam , oj tam.... Zawsze możemy się umówić na zmianę osobowości...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Strategia szatana 18.02.13, 14:15 qqww1122 napisał(a): > Oj tam , oj tam.... > > Zawsze możemy się umówić na zmianę osobowości...:-) Oczywiście i żaden "chasydowy demon" nam tego nie zabroni. Ja tam mogę być opętana przez samego Fucyfera. Dobrze mi z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
qqww1122 Re: Strategia szatana 18.02.13, 14:22 pocoo napisała: > Oczywiście i żaden "chasydowy demon" nam tego nie zabroni. > Ja tam mogę być opętana przez samego Fucyfera. Dobrze mi z tym. Już wiem :-) , co się kryje za tą freudowską literówką : FUCYFERA . Ohh fuck , o czym ja bezbożnik myślę... Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Strategia szatana 18.02.13, 20:19 qqww1122 napisał(a): > Już wiem :-) , co się kryje za tą freudowską literówką : FUCYFERA . > Ohh fuck , o czym ja bezbożnik myślę... > Wiesz co,bezbożniku.Twoje myśli nie różnią się niczym od myśli świętoszka. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek3 Re: Strategia szatana 18.02.13, 17:39 Zaklinanie taśmy matki w wytwórniach muzycznych - ciekawy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Strategia szatana 18.02.13, 19:12 szczurek3 napisał: > Zaklinanie taśmy matki w wytwórniach muzycznych - ciekawy temat. A ja bym zaklął od razu materiał, z którego robią te taśmy-matki i urządzenia na których się je tworzy - a co mi tam. Niech ci, co słuchają tylko płyt z kolędami i muzyką kościelną nie czują się bezpieczni. A ci, co oglądają pana egzorcystę na YouTube niech wiedzą, że zakląłem również dysk na serwerze i ich gniazdko do prądu. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Strategia szatana 18.02.13, 20:08 wariant_b napisał: > A ci, co oglądają pana egzorcystę na YouTube niech wiedzą, > że zakląłem również dysk na serwerze i ich gniazdko do prądu. Oj wariant.Czy nie za bardzo się rozpędziłeś?Nie dość ,że zakląłeś mi łącze to jeszcze dekoder w mojej osobistej sypialni.Same "kłopoty".I co ja teraz robić mam? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Strategia szatana 18.02.13, 20:20 pocoo napisała: > Oj wariant.Czy nie za bardzo się rozpędziłeś? Gniazdek uwitych w sypialniach nie zaklinałem, a tylko te, co się z nich kabelek do komputera wtyka. Podobnie dysków cierpiącym dyskopatię. To chyba jakaś nadgorliwość szatana lub twojego osobistego egzorcysty. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Strategia szatana 18.02.13, 20:35 wariant_b napisał: > To chyba jakaś nadgorliwość szatana lub twojego osobistego egzorcysty. Zarówno szatan jak i jego banda siedza sobie we mnie i rozrabiaja. Myślisz,ze pozwoliłabym sobie na osobistego egzorcystę? Kto by się odważył zadzierać z moimi demonami? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Strategia szatana 18.02.13, 20:46 pocoo napisała: > Kto by się odważył zadzierać z moimi demonami? Twój osobisty egzorcysta. Przegnałby je lub w głąb wtrącił. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Strategia szatana 18.02.13, 20:58 wariant_b napisał: > Twój osobisty egzorcysta. Jaki? Który? Chasyd? > Przegnałby je Tragedia lub w głąb wtrącił. A to mnie intryguje. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Strategia szatana 18.02.13, 21:13 pocoo napisała: > A to mnie intryguje. Bóg wyposażył egzorcystów w specjalne narzędzie do wtrącania szatanów w głąb. Choć z tego co wiem, niektórzy zamiast je użyć preferują wspólną modlitwę. > Jaki? Który? Chasyd? Chassyd, zdaje się, zna jeszcze inne otchłanie, w które można zepchnąć szatana. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Strategia szatana 18.02.13, 21:27 wariant_b napisał: > Bóg wyposażył egzorcystów w specjalne narzędzie do wtrącania szatanów w głąb. > Choć z tego co wiem, niektórzy zamiast je użyć preferują wspólną modlitwę. A to ci dopiero... Wariant.Chrzanię zawodowców.Lubię pasjonatów swojej pracy. A moze byś tak zabawił sie w egzorcystę amatora? Jestem przekonana,że byłbyś bardziej skuteczny niz zawodowiec. > Chassyd, zdaje się, zna jeszcze inne otchłanie, w które można zepchnąć szatana. A chasyd mi lata 60/h z tą swoją znajomością otchłani.Musiałby udowodnić ten szatański spych. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Strategia szatana 18.02.13, 21:51 pocoo napisała: > Jestem przekonana,że byłbyś bardziej skuteczny niz zawodowiec. Prawdziwy zawodowiec zawodzi za każdym razem. A ty widzę wolisz hazard. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Strategia szatana 18.02.13, 22:03 wariant_b napisał: > A ty widzę wolisz hazard. A skąd? Nie znosze hazardu i przegranej, chociaż lubię przypływ adrenaliny. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Strategia szatana 18.02.13, 22:09 pocoo napisała: > Nie znosze hazardu i przegranej, chociaż lubię przypływ adrenaliny. A kiedy będzie najbliższy? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Strategia szatana 18.02.13, 22:23 wariant_b napisał: > A kiedy będzie najbliższy? A skąd ja moge wiedzieć?Myślisz,że żywioł można okiełznać i cokolwiek zaplanować?Wtedy nie ma adrenaliny.Z demonami jest tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: Strategia szatana 22.02.13, 21:45 > A ja bym zaklął od razu materiał, Błąd. Materiał nie niesie w sobie przekazu. Taśma - tak... Odpowiedz Link Zgłoś
luna67 Re: Strategia szatana 19.02.13, 00:41 Chasyd_666, co to ma znaczyc? wklejarz link z tytulem bez swojego konkretnego komentarza......jestes smutny............. A jeżeli przyjdą Ateiści - powiedział Bóg. - To mnie nie ma..., no i jak ktos tobie powie, ze czas leczy rany, to uderz go z calej sily w morde i powiedz, ze zaraz przejdzie.......... -- Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Strategia szatana 19.02.13, 09:00 luna67 napisała: > Chasyd_666, > > co to ma znaczyc? wklejarz link z tytulem bez swojego konkretnego komentarza... > ...jestes smutny............. On nie potrafi napisać nic innego, jak tylko w debilny sposób dyskredytuje wypowiedzi tych,którzy maja własne zdanie na dany temat. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: Strategia szatana 19.02.13, 14:54 luna67 napisała: > > Chasyd_666, > > co to ma znaczyc? wklejarz link z tytulem bez swojego konkretnego komentarza... To jest swiadectwo "praktyka" , który wie na ten temat wiecej ode mnie. Jakiego komentarza oczekujesz ?... A jaki jest twój komentarz ?... Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Strategia szatana 19.02.13, 17:29 chasyd_666 napisał: > luna67 napisała: > > > > > Chasyd_666, > > > > co to ma znaczyc? wklejarz link z tytulem bez swojego konkretnego komenta > rza... > > > To jest swiadectwo "praktyka" , który wie na ten temat wiecej ode mnie. Jakiego > komentarza oczekujesz ?... > A jaki jest twój komentarz ?... Ostatnio jakoś często decydowałeś się swoje przemyślenia zatrzymywać wyłącznie dla siebie (mam nadzieję, że jednak jakieś były). Brakuje mi tego Twojego "udowodnij"... domyślam się, że wszystkie Twoje wątpliwości rozwiałem ostatecznie. Pozdrowienia dla przyjaciela. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Strategia szatana 22.02.13, 15:01 Emdzik ty jesteś tak opętany ze kupa biskupa na głowie ci nawet nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś