Dodaj do ulubionych

Dziękujemy wielebnym poslom PO za wolność.

04.08.13, 06:33
Rozumiem,że zdaniem dziennikarzy Gazety.pl seks i alkohol to jest tak wielka atrakcja, że przyzwolenie na nie ze strony III Rzeczpospolitej sprawi , że młodzi wyborcy, których tak wielka łaska ze strony rządu Państwa admistrowanego przez polityków Platformy Obywatelskiej spotkała będą mogli uprawiać seks z kim i gdzie im się podoba oraz spożywać alkohol wedlug własngo uznania. Pamiętamy bowiem, że III Rzesza Niemiecka nie była aż tak liberalna i nie wychodziła na przeciw naszym oczekiwaniom. Nawet prawo Stanów Zjednoczonych przez całe stulecia nie zezwalało na seks z przedstawicielami innych ras.
Teraz będzie inaczej. Nawet premier III RP nie będzie sie w te sprawy wtrącał.
Tak wiec młodzi Polacy pierdo...cie się z kim chcecie, ale w zamian za to wspaniałomyślne przyzwolenie obecnego Rządu naszej III RP w kazdych plebiscytach wyborczych glosujcie na Platformę Obywatelską.
Obserwuj wątek
    • pocoo Re: Dziękujemy wielebnym poslom PO za wolność. 04.08.13, 08:35
      jacek_x napisał:

> Tak wiec młodzi Polacy pierdo...cie się z kim chcecie

A co? Wolno tylko z tymi z narodu wybranego przez boga bo może wtedy narodzi się nowy Jezus.
      A może Polacy to naród wybrany?
      A polskiej katoliczce nie wolno z kenijskim katolikiem?
      A pier...dol się Jacusiu z kim chcesz,nawet z pingwinem z Madagaskaru.
      • pocoo Re: Dziękujemy wielebnym poslom PO za wolność. 04.08.13, 08:39
        A czy Ty wiesz kiedy i kto śpiewał;
        "niech żyje wolność,wolność i swoboda,niech żyje zabawa i dziewczyna młoda".
        Za czyich to było rządów?
        Komuchy jak nic.
        • pocoo Re: A czy wiesz,że... 04.08.13, 08:41
          Ten twój wątek ,to dla mnie woda na młyn.
          Cieszysz się?
          • sclavus Re: A czy wiesz,że... 04.08.13, 10:30
            ... żeś się strasznie wkurzyła???
            Bravo!!
            ... bo ten jacuś penderolnął rzeczywiście - ni z gruchy, ni z pietruchy... :D:D:D
            PeeS - nie napisał tylko, jakie jest stanowisko hierarchów w sprawie... (chyba tylko dlatego, ze jest doskonale znane) :D:D:D
            PeeS2 - ... spójrz, jak się sygnaturka udała.. - jak na zamówienie :)
      • kolter-xl Re: Dziękujemy wielebnym poslom PO za wolność. 04.08.13, 09:16
        pocoo napisała:

> A pier...dol się Jacusiu z kim chcesz,nawet z pingwinem z Madagaskaru.

Szlag go trafia bo nawet pingwin mu nie dał
    • kolter-xl Re: Dziękujemy wielebnym poslom PO za wolność. 04.08.13, 09:15
      jacek_x napisał:

> Tak wiec młodzi Polacy pierdo...cie się z kim chcecie, ale w zamian za to wspan
      > iałomyślne przyzwolenie obecnego Rządu naszej III RP w kazdych plebiscytach wyb
      > orczych glosujcie na Platformę Obywatelską.

Nie masz impotencie innych zmartwień , jak czyjaś dupa ? co was prawaczki tak prześladuje cudzy sex ? Jak ci źle to sobie poszukaj sex strony i zwal sobie konia ,zaraz ci ulży.
      • pocoo Re: Dziękujemy wielebnym poslom PO za wolność. 04.08.13, 10:12
        kolter-xl napisał:

> Nie masz impotencie innych zmartwień , jak czyjaś dupa ? co was prawaczki tak p
        > rześladuje cudzy sex ?

A moze to cudza przyjemnosc doprowadza ich do szału?
        Wciśnięto im w resztki mozgu,że przez cierpienie wlezą do katolickiego nieba,w którym nie będzie seksu.W innych niebach jest i to jeszcze ile.
        A wystarczy w czasie orgazmu powrzeszczeć ;oj jak ja cierpię,jak cierpię.Wilk syty i owca cała.
        • sclavus Re: Dziękujemy wielebnym poslom PO za wolność. 04.08.13, 10:35
          ... to stare jest...
          Teraz się mówi: i wilk nażarty, i owca nie beczy...
          Albo: i diabłu świeczuszkę, i bogu ogareczek ;) (bardziej/bardzo adekwatne do dzisiejszych ... "bardzo wierzących katolików")
          • pocoo Re: Dziękujemy wielebnym poslom PO za wolność. 04.08.13, 10:50
            sclavus napisał:

> Teraz się mówi: i wilk nażarty, i owca nie beczy...

Ciekawe ,dlaczego nie beczy?

> Albo: i diabłu świeczuszkę, i bogu ogareczek ;) (bardziej/bardzo adek
            > watne do dzisiejszych ... "bardzo wierzących katolików")

Oni zawsze wiedzą z kim trzymać.
            A odnośnie seksu to...do maksymalnego wkur...w...(no dobrze,wkurzenia) doprowadza mnie boskie,koscielne,plotkarskie lub temu podobne zajmowanie się cudzą dupą.Co to jest?Co to kur...wa jest?Czy to jest metoda na odsuwanie od siebie ludzkich spojrzeń ?A może to tylko prymitywną zawiścią próbują zafajdać przyjemności innych?I tak każdy robi co chce i jak chce.
            Całe szczęście.
            • sclavus Re: Dziękujemy wielebnym poslom PO za wolność. 04.08.13, 11:08
              Zapewne... kościól ma w pamięci słowa jednego z ojców kościola (Augustyn lub Tomasz), że ... jak obejmuję kobietę, to jakbym worek gnoju obejmował...
              I chce ten kościół chronić ciągle ... mężczyzn przed tym workiem ;)
              (być może dlatego, że znaczna część jego kapłanów, woli mężczyzn obejmować... lub dzieci)
              • pocoo Re: Dziękujemy wielebnym poslom PO za wolność. 04.08.13, 11:47
                sclavus napisał:

> Zapewne... kościól ma w pamięci słowa jednego z ojców kościola (Augustyn lub To
                > masz), że ... jak obejmuję kobietę, to jakbym worek gnoju obejmował...

Musiał być ojczulek seksoholikiem,zadzierał kiecę i leciał do przodu.Obejmowanie kobiety było dla niego stratą cennego czasu zarezerwowanego na "tartaczne rżnięcie".

> I chce ten kościół chronić ciągle ... mężczyzn przed tym workiem ;)

A ci grzeszni męzczyźni wiedzą,że zakazany owoc...więc sami te "worki" obejmują wszystkimi zmysłami.Chcą wiedzieć,nie wierzyć.
                • sclavus Re: Dziękujemy wielebnym poslom PO za wolność. 04.08.13, 13:14
                  ... co prawda, to prawda ;)
                  Ale ja jestem ateistą...
                  ... i gdyby ten August, czy Tomasz, przy mnie to powiedział - dostałby w mordę! :)
    • jacek_x Re: Dziękujemy... do Pocoo i innych forumowiczów. 04.08.13, 22:45
      To nie oto chodzi.
      Pocoo i inni szanowni uczestnicy tego forum napisali co uważają za słuszne.
      Ja sam nie jestem księdzem, do kościoła nie uczęszczam, w życiu pobożnych parafian nie uczestniczę, na Mszy Świetej nie byłem chyba 7 lat.
      To nie jest tak, że popieram kler , bo mam w tym jakiś interes.
      Po prostu zauważylem że wystepują tutaj na forum Religia niegodziwe ataki werbalne na być może bogu-ducha winnich ludzi.
      Urodziłem się po II wojnie światowej, ale interesowałem się historią Polski i Europy.
      Jestem swiadom ówczesnwj polityki Hitlera i jego kolegi Goebbelsa.
      Ataki na kler katolicki bardzo przypominają politycznie motywowane ataki na Żydów w latach trzydziestych XX wieku.
      Wielu uczestników tego forum przypomina mentalnie hitlerowców.
      Jestem przekonany, że to nie kler katolicki jest odpowiedzialny za wszelkie formy kryzysu w Polsce.
      Jednak zdaniem forumowych "hitlerowców" to ksiadz katolicki jest wszystkiemu winien i on ma spełniać rolę kozła ofiarnego, tak jak Żyd w czasach Goebbelsa.
      Nie ma zatem mojej zgody na takiego typu propagandę.
      • pocoo Re: Dziękujemy... do Pocoo i innych forumowiczów. 04.08.13, 23:07
        jacek_x napisał:

> To nie oto chodzi.

A o co? Założyłes wątek i dokładnie określiłeś o co Ci chodzi.Czyż nie?

> Pocoo i inni szanowni uczestnicy tego forum napisali co uważają za słuszne.

>... to ksiadz katolicki jest wszystkiemu w
        > inien i on ma spełniać rolę kozła ofiarnego, tak jak Żyd w czasach Goebbelsa.
        > Nie ma zatem mojej zgody na takiego typu propagandę.

Jacykolwiek przywódcy duchowi latają mi...
        Szkoda mi palców na stukanie w klawisze ,a mogłabym napisać wiele bo ich wielu osobiście znam(rózne Koscioły chrzescijańskie).Wszyscy są diabła warci.
        Ale nie to jest tematem założonego przez Ciebie wątka.
      • aderydy Re: Jacek... 05.08.13, 06:29
        dwie opcje rządzą (w wielkim skrócie pisząc)
        kto winien (gradobiciu, kryzysowi, zepsuciu, powodzi itd.)??
        albo Tusk albo Kosciól
        proste, no nie?!
        • pocoo Re: Jacek... 05.08.13, 07:48
          aderydy napisał:

> dwie opcje rządzą (w wielkim skrócie pisząc)
          > kto winien (gradobiciu, kryzysowi, zepsuciu, powodzi itd.)??
          > albo Tusk albo Kosciól
          > proste, no nie?!

Na pewno zbyt mało gorliwie się w sejmie modlą ,dlatego wszechpotężny ma ten polski naród wybranyw boskim tyle.
          • aderydy Re: Jacek... 05.08.13, 08:05
            ja nie o modlitwie myslala, mniej lub bardziej gorliwej
            tylko kto winien wszelkim nieszczęsciom w naszym kraju
            czytajac posty wniosek sie narzuca nachalny
            albo Kosciol (wedlug jednych) albo Tusk (wedlug drugich)
            ty, pocooo, zwolenniczką opcji pierwszej jestes jak zauważylam, hihi..
            niech zyje wolnosc..wolnosc i swoboda..jeszcze;-)
            • bookworm Re: Jacek... 05.08.13, 08:39
              aderydy napisał:

> ja nie o modlitwie myslala, mniej lub bardziej gorliwej
              > tylko kto winien wszelkim nieszczęsciom w naszym kraju
              > czytajac posty wniosek sie narzuca nachalny
              > albo Kosciol (wedlug jednych) albo Tusk (wedlug drugich)
              > ty, pocooo, zwolenniczką opcji pierwszej jestes jak zauważylam, hihi..
              > niech zyje wolnosc..wolnosc i swoboda..jeszcze;-)

Niezależnie od kataklizmów, nieszczęść, katastrof i klęsk zywiołowych zawsze winny jest ocet.

PS.
              aderydy - upraszczasz w sposób mogący uchodzić za próbę manipulacji.
          • bookworm Re: Jacek... 05.08.13, 08:44
            pocoo napisała:

> aderydy napisał:
            >
            > > dwie opcje rządzą (w wielkim skrócie pisząc)
            > > kto winien (gradobiciu, kryzysowi, zepsuciu, powodzi itd.)??
            > > albo Tusk albo Kosciól
            > > proste, no nie?!
            >
            > Na pewno zbyt mało gorliwie się w sejmie modlą ,dlatego wszechpotężny ma ten po
            > lski naród wybranyw boskim tyle.

Może za mało się modlą ale mimo to punktują - miejsce TV Trwam w multipleksie, krzyż w sejmie, największy pomnik chrystusa na świecie, najbardziej bezgustny pomnik papieża na świecie, najbrzydsza świątynia katolicka na świecie itd. itp. (miejmy tylko nadzieję, że punktują u właściwego boga, bo inaczej to jak Zeus nie pierd.olnie piorunem...)
            • pocoo Re: Jacek... 05.08.13, 13:16
              bookworm napisał:

> (miejmy tylko nadzieję, że punktują u właściwego boga, bo inaczej to jak Zeus n
              > ie pierd.olnie piorunem...)
              >
              Na pewno to zrobi bo jest sympatykiem PO i kąpie się w occie święconym przez własne gromy .
      • kolter-xl Re: Dziękujemy... do Pocoo i innych forumowiczów. 05.08.13, 08:38
        jacek_x napisał:

> Urodziłem się po II wojnie światowej, ale interesowałem się historią Polski i Europy.

Aha gdybyś urodził się przed drugą wojna to interesowałbyś sie tylko historią Japonii :)

> Jestem swiadom ówczesnwj polityki Hitlera i jego kolegi Goebbelsa.

Katolików niemieckich ?

> Ataki na kler katolicki bardzo przypominają politycznie motywowane ataki na Żyd
        > ów w latach trzydziestych XX wieku.
        > Wielu uczestników tego forum przypomina mentalnie hitlerowców.

Bydlaku nie ma porównanie sytuacja w której my antyklerykałowie jesteśmy oburzeni na bezkarność hołoty w sukienkach duchownych okradającej naszą ojczyznę , bezkarnie krzywdzącą ludzi ITP.

> Jestem przekonany, że to nie kler katolicki jest odpowiedzialny za wszelkie formy kryzysu w Polsce
        > Jednak zdaniem forumowych "hitlerowców" to ksiadz katolicki jest wszystkiemu w
        > inien i on ma spełniać rolę kozła ofiarnego, tak jak Żyd w czasach Goebbelsa.
        > Nie ma zatem mojej zgody na takiego typu propagandę.

Głupi jesteś ? masz zaburzenia widzenia skoro tak debilne tezy stawiasz ?
        • sclavus Re: Dziękujemy... do Pocoo i innych forumowiczów. 05.08.13, 13:28
          ... a dejże mu spokój ... nawiedzony, jak kilku innych tyle, że nawiedzony współcześnie... ;););)
          PeeS - jak znajdziesz chwilę czasu i zechce ci się, to wpadnij na wyborcza.pl i tam, w kategorii "listy do", zobacz czy jest jeszcze list polemiczny faceta (mądry list) do polemiki zakonnika Dostatniego, który zapolemizował publicznie z prof. Hartmanem...
          Tam to dopiero trafisz na oszołomstwo - takie... jacek_x do chyba (conajmniej) piątej potęgi :)
          • bookworm Re: Dziękujemy... do Pocoo i innych forumowiczów. 05.08.13, 14:00
            Dzieki za info.

Namiar na list tutaj.

niestety treść polemiki zakonnika Dostatniego jest płatna.
            • sclavus Re: Dziękujemy... do Pocoo i innych forumowiczów. 05.08.13, 14:08
              Wiem...
              Ten facio, który z nim zapolemizował, wiele z jego listu przytoczył a z samego listu facia, można było sporo wywnioskować, o czym Dostatni pisał ;)
              PeeS - nie wiem bo nie sprawdzałem, ale może list Dostatniego jest na Gościu Niedzielnym bo ten gość ... ostro zaatakował Hartmana ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka