pelorus 13.04.14, 06:16 www.tvn24.pl/zabytkowy-kosciol-rozkradany-na-opal-lada-moment-nie-bedzie-o-co-walczyc,417261,s.html Katolicki motłoch rozbiera kościół ewangelicki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Brawo katole! 13.04.14, 08:04 No,przecież jest spowiedż,wiec wszystko wolno,klecha "skreśli" sku...elstwo,niebo przydzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Brawo katole! 13.04.14, 08:22 Przecież to "heretycki" kościół.A że zabytkowy... Katolikom wolno.Ich bóg im na to pozwala. Katolik siedzący w katolickim szambie zawsze cuchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
s555toch [...] 14.04.14, 15:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
s555toch Re: Brawo katole! 16.04.14, 15:23 grgkh napisał: > To wynika ze statystyki. A wiesz z artykułu ile osób uczestniczyło w dewastacji ?... -- Synaj Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Brawo katole! 16.04.14, 23:54 Na pewno nie byli to wyłącznie ateiści. :) A więc rozbierali ten kościół teiści. Zero szacunku, bo to "inaczej wierzący". Tacy jesteście, przesiąknięci nienawiścią do każdego, kto się choćby odrobinę od was różni. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Brawo katole! 14.04.14, 18:25 s555toch napisał(a): > > Katolicki motłoch rozbiera kościół ewangelicki. > > Oszołomie , i gdzie wyczytałeś , że to motłoch katolicki , a nie ateistyczny czy satanistyczny ?... :) Wyczytał to w statystykach ,czyżby 95% Polaków nie skorzystało z darmowego mycia głowy w wieku niemowlęcym ?? Odpowiedz Link Zgłoś
s555toch Re: Brawo katole! 16.04.14, 15:23 > 95% Polaków Tylu jest katolików wg ciebie ?... :) -- per Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Brawo katole! 16.04.14, 18:20 s555toch napisał(a): > > 95% Polaków > > Tylu jest katolików wg ciebie ?... :) Tak kłamie wasz kościół . Bo dla was katolikiem jest nawet ten kto do kościoła 50 lat nie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Brawo katole! 16.04.14, 23:58 s555toch napisał(a): > > 95% Polaków > > Tylu jest katolików wg ciebie ?... :) W realu na pewno mniej. Ale to wasz problem, że was ubywa. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Brawo katole! 17.04.14, 00:05 grgkh napisał: > W realu na pewno mniej. Ale to wasz problem, że was ubywa. > Ale pijak i złodziej zawsze się do katolicyzmu przyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
s555toch Acha... 16.04.14, 15:21 Motłochem mozna nazwać katolików , ale ateistów i satanistów - nie... Brawo , snajper !... -- s555toch Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Acha... 16.04.14, 18:19 s555toch napisał(a): > Motłochem mozna nazwać katolików , ale ateistów i satanistów - nie... Brawo , s najper !... > Motłoch to przy głupawy tłum , nie znajdziesz takiego tłumu Ateistów Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Acha... 16.04.14, 23:57 s555toch napisał(a): > Motłochem mozna nazwać katolików , ale ateistów i satanistów - nie... Brawo , s > najper !... Teiści nie stosują w myśleniu logiki, posługują się prymitywną wiarą i na pewno nie zasługują na to, by ich nazywać z tego powodu jakimś pozytywnym przymiotnikiem. Co do ateistów, to może być różnie ale nie można u nich wykluczyć pełnego myślenia logicznego. I od razu widać, że statystyczny ateista jest lepszy od statystycznego teisty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
der-chef Re: Brawo katole! 15.04.14, 08:51 Mnie to nie dziwi. Mam na co dzień do czynienia z tym katolskim oszołomstwem i nie ma większego sk...na nad katolickiego taliba. To są osobniki które bliźniego w łyżce wody utopią, pod...cze, do celu idą po trupach a jedynym ich celem jest mamona. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Brawo katole! 15.04.14, 09:08 der-chef napisała: > Mnie to nie dziwi. Mam na co dzień do czynienia z tym katolskim oszołomstwem i > nie ma większego sk...na nad katolickiego taliba. To są osobniki które bliźnieg > o w łyżce wody utopią, pod...cze, do celu idą po trupach a jedynym ich celem jest mamona. Ja zawsze mówię; Polak , Polakowi ,katolikiem. Odpowiedz Link Zgłoś