27.11.14, 18:48
Zajrzałam na to forum i zauważyłam że kończy się
umiera śmiercią naturalną.
Właściwie to nie ma czego żałować.
Obserwuj wątek
    • grgkh Re: Agonia 27.11.14, 19:55
      czarny-orangutan napisała:

> Zajrzałam na to forum i zauważyłam że kończy się
      > umiera śmiercią naturalną.
      > Właściwie to nie ma czego żałować.

Żartujesz. :) Forum to tylko miejsce. Zaglądam tu, gdy mi po drodze. Inni robią to samo. Forum jest pełne materiałów, rozmów, które można sobie poczytać. Trochę to chaotyczne ale wyszukiwarka działa i ktoś nowy zawsze znajdzie coś na temat. Tematy aktualne są przypominane. Komentarze niewiele różnią się pod względem krytycznego stosunku do religii od innych miejsc, gdzie się o tych sprawach mówi.

Popatrz na inne fora. Jest ich mnóstwo, znacznie więcej niż dawno temu. Tam też ruch jest coraz mniejszy. A to forum ma "nazwę" i to ona przyciąga zainteresowanych tą tematyką.

A śmiercią naturalną to umiera religia. Na razie jeszcze ma realną władzę polityczną ale w umysłach Polaków zajmuje coraz nędzniejsze miejsce. Właściwie to nie ma czego żałować.

P.S. Jak ruch na tym forum ustanie całkowicie, to częściej będę zaglądał na inne fora o tej tematyce. Właściwie to nie nie będę żałował na to czasu.
      • kotekali Re: Agonia 28.11.14, 00:54
        "brawo enrque111" czy ktos normalny moze tak napisac o tym slownym palkarzu?
        enrque (..jest..nie wiem..moze wyjechal?) to jeden z wiekszych kretaczy i konfabulatorow jacy tu zagoscili...na sama mysl jego na wymioty mi sie zbiera

to nie agonia tego forum ale zwyciestwo !!! :) religianci mogli juz tylko demonstrowac swoja klotliwosc przeciw rozumowi ! :)
        • kotekali Re: Agonia 28.11.14, 00:55
          czarny orangutan ...to juz pingwiny nie wystarcza w kosciele watykanskim?? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka