Dodaj do ulubionych

Do Admina tego forum

10.04.20, 21:27

Na otwartej pierwszej stronie tego forum jest 15 tematów otwartych przez oszołoma.
Chce nam wszystkim narzucać tematy, w których on chce dyskutować.
Nic nie wnosi oprócz swojej głupoty, która była zabawna ale już jest natarczywa.
Napisałeś ocenę oszołoma Adminie:

"Admini oceniają twoje wpisy. W mojej ocenie są to wpisy szerzące rasizm, ksenofobię, homofobię i nawołujące do nienawiści. Jako takie naruszają one regulamin i nadają się jedynie do usunięcia. W części jest to do tego spam, który wieszasz na wielu forach. Jednym słowem - kosz. Fora się sprząta a śmieci wyrzuca się do kosza."

Czas jest najwyższy podnieś poziom tego forum i przyblokować tego głupola.
Niech przynajmniej pisze tylko w tematach otwieranych przez innych. Ja nie decyduję o tym, tylko
wyrażam swoje odczucie. Niech wypowiedzą się inni uczestnicy, czy chcą brać udział w tematach
otwieranych przez oszołoma, bo jest ich coraz więcej.
Obserwuj wątek
    • wawrzanka Re: Do Admina tego forum 10.04.20, 21:58
      Uważam, że temat o ostatnim namaszczeniu jest bardzo interesujący.
    • feelek Re: Do Admina tego forum 10.04.20, 22:00
      Ja przychodzę na to forum aby pogadać o transcendencji. Interesują mnie rzeczy związane z tym w co ludzie wierzą i dlaczego.

Gdyby była opłata za zakładanie wątku, choćby symboliczna, Oszoł zakładałby ich zdecydowanie mniej.
      • oszol-lom-z-rm Re: Do Admina tego forum 10.04.20, 22:03
        Było już coś takiego! Kilka lat temucos takiego próbowali przeforsować . zamilklem na poltora roku
        • feelek Re: Do Admina tego forum 10.04.20, 22:41
          A nie mógłbyś powściągnąć trochę zakładania wątków? Może zmieścić kilka rzeczy w jednym?
          Forum Religia to różne rzeczy, nie tylko katolicyzm, o który koledze najb. chodzi.

Założyciel tego wątku ma rację niekwestionowalną: pana wątki to bodaj 15 na 20 najnowszych na tym forum.
          Trudno się rozmawia.
          • oszol-lom-z-rm Re: Do Admina tego forum 10.04.20, 22:43
            Widocznie mam dużo do powiedzenia i mam o czym pisać
            • feelek Re: Do Admina tego forum 10.04.20, 22:49
              Czyli: "...nie!"

No, chociaż próbowałem.
              Musi ci kierownictwo forów wejść na życiorys.
              PS. Nie możesz zrozumieć, że nie jesteś sam na tym forum???
            • pocoo Re: Do Admina tego forum 10.04.20, 23:56
              oszol-lom-z-rm napisał:

> Widocznie mam dużo do powiedzenia i mam o czym pisać
              O teściowej, która wiedziała, że w Polsce na koronawirusa nikt nie umrze.
              O ostatnim namaszczeniu na odległość, tak w razie czego .
              "Pisz pan na Berdyczów".
    • awariant Re: Do Admina tego forum 10.04.20, 23:31
      kociak40 zauważył:
      > Na otwartej pierwszej stronie tego forum jest 15 tematów otwartych przez oszołoma.

U mnie 25 (bo tak sobie ustawiłem), ale to dobrze, bo nie widzę na niej wątków z zeszłego roku.
      Dobrze, że ktoś ma jakieś problemy związane z religią lub chce się czymś podzielić z innymi,
      bo większość takich problemów nie ma, więc nie byłoby po co na forum zaglądać.
    • dbender To tu jest jakiś admin? 11.04.20, 08:51
      kociak40 napisał:

>
      > Na otwartej pierwszej stronie tego forum jest 15 tematów otwartych przez oszoło
      > ma.
      > Chce nam wszystkim narzucać tematy, w których on chce dyskutować.
      > Nic nie wnosi oprócz swojej głupoty, która była zabawna ale już jest natarczywa
      > .
      > Napisałeś ocenę oszołoma Adminie:
      >
      > "Admini oceniają twoje wpisy. W mojej ocenie są to wpisy szerzące rasizm, kseno
      > fobię, homofobię i nawołujące do nienawiści. Jako takie naruszają one regulamin
      > i nadają się jedynie do usunięcia. W części jest to do tego spam, który wiesza
      > sz na wielu forach. Jednym słowem - kosz. Fora się sprząta a śmieci wyrzuca się
      > do kosza."

To tu jest jakiś admin?
      • oszol-lom-z-rm Re: To tu jest jakiś admin? 11.04.20, 22:57
        Tu jest w miarę normalny admin a reszta to cenzorzy prewencyjni jak na kogoś maja prikaz to mu kosza wszystko równo z trawa
    • banowanyzaprawde1 Re: Do Admina tego forum 11.04.20, 08:55
      Mnie to nie przeszkadza. Traktuję fora wszelakie (poza specjalistycznymi, technicznymi) jak kabaret dostarczający rozrywki. Wpisy świadczą o inteligencji adwersarzy, a z tą jest coraz gorzej. Więc "chłopoki, syćkiego nojlepsego z okazyji tych świntuf wielki nocy i niy obzyrejta sie".
      • feelek Re: Do Admina tego forum 11.04.20, 09:13
        Ja, mimo wymowy pańskiego wpisu,
        pozdrawiam
        f.
        • banowanyzaprawde1 Re: Do Admina tego forum 11.04.20, 12:25
          feelek napisał:

> Ja, mimo wymowy pańskiego wpisu,
          > pozdrawiam
          > f.

Jeśli tym wpisem uraziłem Pańskie ego, to bardzo przepraszam. Dodam tylko do mojego poprzedniego wpisu to, że bywają czasem na forach treści, które uczą i są rzetelne, jednakże jest ich niewiele. Sam czasem tu dowiaduję się rzeczy mądrych i ciekawych ale i tak je sprawdzam by nie dać się zwieść i łyknąć wszystkiego bez pomyślunku. Również pozdrawiam i życzę zdrowia przede wszystkim.
          • feelek Re: Do Admina tego forum 11.04.20, 18:13
            Nie obraził pan mojego ego bo ja się nie obżeram, a z moją inteligencją nie jest źle, o czym sam wiem. Tak więc pański wpis, jako nie kierowany do mnie, nie mógł urazić mojego ego, które nie pamiętam, aby obraził ktokolwiek kiedykolwiek.
            Chodziło mi o to, że tu przychodzą naprawdę ludzie o dość wysokim poziomie intelektualnym i doprawdy - odzywać się do nich jakimś ludowym slangiem, sugerować im brak inteligencji, obżeranie się jak jakimś pękatym grubasom, to wybaczy pan, nie ten adres.
      • wawrzanka Re: Do Admina tego forum 11.04.20, 10:48
        banowanyzaprawde1 napisał:

> Mnie to nie przeszkadza.

Mnie też, szczególnie, że gdyby nie Oszołom to na forum byłoby nudno. Jeden z niewielu religijnych. Zostawcie go.
        • pocoo Re: Do Admina tego forum 11.04.20, 11:43
          wawrzanka napisała:

> Zostawcie go.

Często zostawiam go w spokoju.
          Ja wiem, że jesteś ciekawa, jak to się oszołom z innymi opróżniał "wespół w zespół" .
          • wawrzanka Re: Do Admina tego forum 11.04.20, 13:49
            pocoo napisała:

> Ja wiem, że jesteś ciekawa, jak to się oszołom z innymi opróżniał "wespół w zespół" .

By wiary moc móc wzmóc? Skąd wiesz?
            • awariant Re: Do Admina tego forum 11.04.20, 14:02
              wawrzanka napisała:

> By wiary moc móc wzmóc?

I tak moc wzmagał, że aż dwukwiat drżał.
              • pocoo Re: Do Admina tego forum 11.04.20, 15:00
                awariant napisał:

> I tak moc wzmagał, że aż dwukwiat drżał.

Oszołom? Niewiarygodne.
            • pocoo Re: Do Admina tego forum 11.04.20, 14:59
              wawrzanka napisała:

> By wiary moc móc wzmóc? Skąd wiesz?

Wizji nie miałam, ani objawień, ale czuję.
              • wawrzanka Re: Do Admina tego forum 11.04.20, 16:29
                pocoo napisała:

> Wizji nie miałam, ani objawień, ale czuję.

Masz dobrego czuja. Zresztą wątki zbyt ambitne nudzą się szybko i nie ma co tam pisać. A jak Oszołom coś zapoda to jest zabawa, że hej. Nawet o kwarantannie człowiek zapomina.
        • oszol-lom-z-rm Re: Do Admina tego forum 11.04.20, 23:01
          Czasem się zastanawiam po co ja na fora GW w ogóle wchodzę ... z przekory by zasiać ferment wrzucić w kij w gniazdo os podrażnić was trochę abywalo ze to robiłem to dla kasy...
          • feelek Re: Do Admina tego forum 11.04.20, 23:35
            dla mnie może Pan wchodzić,
            Jedynie irytujące jest seryjne zakładanie wątków - zakłóca pan życie forum, które jakieś jest
            musi pan zwalczać egoizm - nie jest pan sam
            może choć co drugi kabotyński wątek pan sobie odpuści?
            • dunajec1 Re: Do Admina tego forum 12.04.20, 00:19
              "Osiolkowi w zloby dano
              w jednym owies w drugim siano
              ..i to pachnie i to neci....
              i oslina posrod jadla z glodu padla.."

Za malo placili osiol?
          • wawrzanka Re: Do Admina tego forum 12.04.20, 11:36
            oszol-lom-z-rm napisał:

> Czasem się zastanawiam po co ja na fora GW w ogóle wchodzę ... z przekory by za
            > siać ferment wrzucić w kij w gniazdo os podrażnić was trochę abywalo ze to robi
            > łem to dla kasy...

A nuż kogoś nawrócisz? Radość Pana z jednej zbłąkanej owieczki większa niż ze stada baranów. Także tego...
    • snajper55 Re: Do Admina tego forum 12.04.20, 03:49
      kociak40 napisał:

> Czas jest najwyższy podnieś poziom tego forum i przyblokować tego głupola.

Wpisy, wątki łamiące Regulamin usuwam. Nie mam powodu usuwać pozostałych. Jedyny limit, jaki nas obowiązuje to jeden wątek na trzy minuty, i Oszołom tego limitu nie lamie. :)

S.
      • oszol-lom-z-rm Re: Do Admina tego forum 12.04.20, 11:42
        Dziękuje . A czy adminujesz forum Poznań oraz polityka i gospodarka ?
      • awariant Re: Do Admina tego forum 13.04.20, 16:50
        snajper55 napisał:

> Wpisy, wątki łamiące Regulamin usuwam.

A weźże ty je zacznij cenzurować i to bez gałązki!

Bo jak zaczniesz usuwać, to odpowiedzi na wpisy wypadną z kontekstu,
        więc trzeba będzie operację na gałązce zaznaczyć, a wtedy nim się spostrzeżesz
        nie będziesz miał prawie nikogo na forum, tylko jakieś nicki nowe najwyżej.
        A odkręcić niełatwo, bo jak tu administracji napisać, że się regulaminu w poście
        nie złamało, jak po poście ani śladu. A jak źle wskażesz, to cię oleją.

Lepiej już zostaw oszołoma w spokoju. Jakoś zdzierżymy.
        • snajper55 Re: Do Admina tego forum 13.04.20, 17:01
          awariant napisał:

> Bo jak zaczniesz usuwać, to odpowiedzi na wpisy wypadną z kontekstu,

Nie wypadają. Z wątków usuwam tylko wpisy nie mające nieusuniętych następników.

S.
          • awariant Re: Do Admina tego forum 13.04.20, 17:14
            > Nie wypadają. Z wątków usuwam tylko wpisy nie mające nieusuniętych następników.

Przecież wiem do czego służą operacje na gałązce - właśnie do usuwania nieusuniętych następników.
            Sam straciłem na tym poważny kawałek funkcjonalności starego nicka.
            • snajper55 Re: Do Admina tego forum 13.04.20, 17:52
              awariant napisał:

> > Nie wypadają. Z wątków usuwam tylko wpisy nie mające nieusuniętych następ
              > ników.
              >
              > Przecież wiem do czego służą operacje na gałązce - właśnie do usuwania nieusuni
              > ętych następników.
              > Sam straciłem na tym poważny kawałek funkcjonalności starego nicka.

Napisałem co ja robię, a nie co można robić.

S.
              • oszol-lom-z-rm Re: Do Admina tego forum 13.04.20, 22:28
                Mam
                Pytanie dlaczego usunąłeś mi wątek o Kongu?
              • awariant Re: Do Admina tego forum 13.04.20, 22:30
                snajper55 napisał:

> Napisałem co ja robię, a nie co można robić.

Sprzeczał się nie będę, bo i tak nie mam uprawnień, by zobaczyć to, czego nie widać.
                A poza tym nie mam żadnej możliwości odróżnienia ingerencji Aes-a od Administracji.
                A nawet jakbym miał, to gotów jestem się założyć, że od 14 lat (bo wtedy mniej więcej
                sprawdzałem jak to działa na forum prywatnym) dalej nie ma narzędzia do analizy
                działań moderatorskich i musiałbym ściągać gigabajty danych, żeby to sprawdzić u siebie.

Ale przy okazji - Religia lata temu należała do forów wrażliwych. Dziś nikt nie pamięta,
                że są takie, a kryteria zdezaktualizowały się lata temu. Nie wiesz przypadkiem co zmienić
                w ustawianiach forum, żeby zmienić limity i stary login zaczął mi działać i tutaj?
                Głupio jest ciągle pamiętać o przelogowaniu, bo to Religia i tylko tu mam bana,
                Zniknęła dyskusja o tym jak usunąć upierdliwe błędy kodu za pomocą adblocka na FoF
                i mi się licznik na fora wrażliwe przepełnił. Po kilkunastu latach na forach musiało się zdarzyć.
    • feelek Re: Do Admina tego forum 13.04.20, 13:08
      Pozdrawiam Admina tego forum w jego niełatwej walce z zaśmiecaniem forum.
      • oszol-lom-z-rm Re: Do Admina tego forum 13.04.20, 16:06
        Doczekaliscie się miłośnicy cenzury . Na tym forum admin tez zaczyna usuwać moje wątki
        • kociak40 Re: Do Admina tego forum 13.04.20, 16:55
          oszol-lom-z-rm napisał:

> Doczekaliscie się miłośnicy cenzury . Na tym forum admin tez zaczyna usuwać moje wątki

Jakaś kontrola musi być. Zapewne zbyt często odbywasz osobiste wycieczki do źródeł
          swojej głupoty.
        • snajper55 Re: Do Admina tego forum 13.04.20, 16:59
          oszol-lom-z-rm napisał:

> Doczekaliscie się miłośnicy cenzury . Na tym forum admin tez zaczyna usuwać moj
          > e wątki

Nie zaczyna. Cały czas usuwa wątki i wpisy łamiące Regulamin. Od tego jest.

S.
          • oszol-lom-z-rm [...] 13.04.20, 17:30
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • awariant Re: Do Admina tego forum 13.04.20, 17:35
              oszol-lom-z-rm napisał:

> to dlaczego mi usunałeś watek o Kongu?

Pewnie po to, żeby zabanować ci konto. Widać on też ma dość głupich wpisów.
              Aes musi się trochę namęczyć, zanim automat zadziała i zablokuje konto.
              • awariant Re: Do Admina tego forum 13.04.20, 17:41
                awariant sprostował:

> Pewnie po to, żeby zabanować ci konto. Widać on też ma dość głupich wpisów.
                > Aes musi się trochę namęczyć, zanim automat zadziała i zablokuje konto.

Przepraszam, ale to chyba pomyłka. Za szybko chciałem odpowiedzieć.
                Zdaje się, że zmieniono coś w oprogramowaniu Oślej Ławki na której widzę ten post.
                Wysyłanie na Osła, jak mi się wydaje, przestało już działać, więc możesz tworzyć spokojnie.
                • oszol-lom-z-rm Re: Do Admina tego forum 13.04.20, 17:53
                  Staram się unikać agresji ale kiedy czyta się niektóre wasze spisy to z wielkim trudem to unikanie tego mi przychodzi
          • oszol-lom-z-rm Re: Do Admina tego forum 13.04.20, 20:45
            A teraz jestem jeszcze bardziej zdziwiony..,
            • kociak40 Re: Do Admina tego forum 13.04.20, 23:53
              oszol-lom-z-rm napisał:

A teraz jestem jeszcze bardziej zdziwiony..,
              ...że muszę pisać, a nie chcą tego wszystkiego czytać.
    • oszol-lom-z-rm Re: Do Admina tego forum 16.04.20, 06:21
      Twoje życzenie stało się ciałem .. zadowolony? Właśnie mi tu skasowano wątki o rocznicy pożaru Notre Damę oraz o cudownym ugaszeniu pożaru w lesie czarnobylskim przez niebiosa
      • pocoo Re: Do Admina tego forum 16.04.20, 09:07
        oszol-lom-z-rm napisał:

> o cudownym ugaszeniu pożaru w lesie czarnobylsk
        > im przez niebiosa

Putin każe przeganiać chmury , oraz jak je naganiać. Bóg zawsze wchodził w układy z wybranymi władcami.
      • wawrzanka Re: Do Admina tego forum 16.04.20, 10:46
        oszol-lom-z-rm napisał:

> Twoje życzenie stało się ciałem .. zadowolony? Właśnie mi tu skasowano wątki o
        > rocznicy pożaru Notre Damę oraz o cudownym ugaszeniu pożaru w lesie czarnobylsk
        > im przez niebiosa

Jesteś męczennikiem.
        • kociak40 Re: Do Admina tego forum 16.04.20, 23:42

"Jesteś męczennikiem." - wawrzanka (do oszołoma)

Każdy jest śmieszny na swój sposób.
        • oszol-lom-z-rm Re: Do Admina tego forum 17.04.20, 14:02
          Za wiarę i do tego żywym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka