Dodaj do ulubionych

Módlmy się za ojca pedofila

19.07.21, 15:50
Módlmy się za ojca pedofila, niech mu jego bóg zsyła chętne dziewczynki.

"We Włoszczowie odprawiono mszę świętą w intencji księdza Kamila N., który jest podejrzewany w sprawie molestowania 12-letniej dziewczynki. (...)

Sprawa 12-letniej Marianny po raz pierwszy została przedstawiona przez telewizję TVN w marcu 2021 roku. 20-letnia obecnie kobieta opowiedziała o wydarzeniach, do których miało dochodzić na plebanii. Zeznała, że przez 1,5 roku była gwałcona przez księdza Kamila N. - Za zamkniętymi drzwiami, gdy zostawaliśmy sami, on się w niczym nie ograniczał, robił, co chciał... "

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,27343289,msza-za-ksiedza-ktory-mial-molestowac-dzieci-kuria-mial-imieniny.html#s=BoxOpImg4

Tak wygląda solidarność pedofilów w sutannach.

S.
Obserwuj wątek
    • pocoo Re: Módlmy się za ojca pedofila 19.07.21, 15:56
      Módlmy się...
      Kur..!!!
      • edico Re: Módlmy się za ojca pedofila 20.07.21, 02:05
        Katolickie miłosierdzie dla pedofilii w sutannie nie ma granic.
    • n4rmoorr Re: Módlmy się za ojca pedofila 19.07.21, 21:02
      Czego się wstydzisz ksiądz Kamil Nartowski. Ale mnie wkurwia określenie "pedofil w przebraniu księdza" . To jest ksiądz . Ksiądz, który jest pedofilem. Tak samo jak stwierdzenie to nie byli Niemcy tylko naziści ( wiem że nie wszyscy Niemcy byli nazistami i nie wszyscy naziści byli Niemcami ale też wkurwiające określenie .
    • qwardian Najlepsze półtora roku, ale mnie zostawił 19.07.21, 21:19
      20-letnia obecnie kobieta opowiedziała o wydarzeniach, do których miało dochodzić na plebanii. Zeznała, że przez 1,5 roku była gwałcona przez księdza Kamila N. - Za zamkniętymi drzwiami, gdy zostawaliśmy sami, on się w niczym nie ograniczał, robił, co chciał...

Dlaczego właśnie mnie!!!
      • wariant_b Re: Najlepsze półtora roku, ale mnie zostawił 19.07.21, 22:25
        qwardian napisał:

> Dlaczego właśnie mnie!!!

Ciebie też ???
        • privus Re: Najlepsze półtora roku, ale mnie zostawił 17.05.23, 22:02
          Jest to wyraźne doniesienie :)
    • edico Re: Módlmy się za ojca pedofila 19.07.21, 23:49
      Myślę, że właściwe rozwiązaniem dla takiego zjawiska wskazał oszołom. Na temat obecnej sprawiedliwości państwowej czy kościelnej mam raczej minorowe mniemanie. A dobre buty do ucieczki przed sprawiedliwością społeczną zapewne temu księdzu by się przydały :)
      • dunajec1 Re: Módlmy się za ojca pedofila 20.07.21, 02:28
        Ale zeby te buty miec trzeba jakas skladke zebrac na tace i nie tylko na buty ale i na co inne, tak ze nie tylko modlmy sie ale i dajmy aby bidok nie mial zle w zyciu. Co to z tymi "barankami" sie robi, nie dadza juz nic "pociumkac"po bozemu.
        • privus Re: Módlmy się za ojca pedofila 17.05.23, 22:04
          Przede wszystkim podwinąć kieckę :)
    • pkt4a Re: Módlmy się za ojca pedofila 20.07.21, 05:27
      Tylko mega nagłośnienie w mediach i na portalach społecznościowych oraz poinformowanie Vatican coś w tej zaciemnianej sprawie zrobi . Od lat koleś przenoszony z parafii do parafii .

echodnia.eu/swietokrzyskie/parafialne-roszady-prawie-100-ksiezy-zmieni-miejsce-pracy/ar/8469792
      • n4rmoorr Re: Módlmy się za ojca pedofila 20.07.21, 06:23
        pkt4a napisała:

> Tylko mega nagłośnienie w mediach i na portalach społecznościowych oraz poinfor
        > mowanie Vatican coś w tej zaciemnianej sprawie zrobi . Od lat koleś przenoszon
        > y z parafii do parafii .
        >
        > echodnia.eu/swietokrzyskie/parafialne-roszady-prawie-100-ksiezy-zmieni-miejsce-pracy/ar/8469792
        A nagłaśnaj .Robisz to od lat pod różnymi nickami.Teraz wróciłeś do starego.Gdzie ja piszę to ty już jesteś za plecami .A efekty z tego twojego pisania mierne.
      • privus Re: Módlmy się za ojca pedofila 17.05.23, 22:06
        Vaticanum już niejednokrotnie pokazał, co potrafi.
    • lumpior Re: Módlmy się za ojca pedofila 20.07.21, 10:55
      Tak wygląda solidarność pedofilów w sutannach. /snajper55/ . //
      • mim1656awo Re: Módlmy się za ojca pedofila 20.07.21, 21:28
        Jesteśmy już po kolacji.Tym, Szanownym Forumowiczom, którzy przejedli się polecam doskonałe środki na wymioty.Jakość gwarantowana: made in Watykan.Do wyboru, do koloru.
        www.se.pl/wiadomosci/polska/wicina-ogromny-skandal-ksiadz-zboczeniec-bawil-sie-butelka-miedzy-nogami-a-potem-powiedzia-ssij-to-aa-3hBh-K2Cp-D9QP.html
        gazetawroclawska.pl/to-jest-ksiadz-czy-moze-zboczeniec-w-sutannie/ar/c1-14192359
        krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,25744832,zapytal-czy-podniecaja-mnie-cycki-czy-penis-kolejny-ksiadz.html
        oko.press/bawisz-sie-pisiulka-spowiedz-seks-relacje/
        limanowa.in/aktualnosci/ofiara-ksiedza-pedofila-z-sadecczyzny-ten-czlowiek-zniszczyl-mi-zycie/52895
        wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/8122161,ksiadz-gwalt-12-latka-kara-fakty.html
        • privus Re: Módlmy się za ojca pedofila 23.06.23, 16:41
          Katopisia destrukcja obejmuje coraz szersze kręgi i płaszczyzny ich działanie
    • pkt4a Re: Módlmy się za ojca pedofila 20.07.21, 21:51
      Istny krzyż pański mamy z tymi księżmi i zakonnikami . Celibat jest do @upy

" Dwóch biskupów - abp Depo z archidiecezji częstochowskiej i bp Dziuba z diecezji łowickiej zdecydowało się na połączenie mniejszych parafii . Powód : spadek tzw powołań , aresztowania księży za pedofilię , odchodzenie księży na emeryturę , albo rezygnacja ze stanu kapłańskiego "
      • snajper55 Re: Módlmy się za ojca pedofila 20.07.21, 22:01
        pkt4a napisała:

> Istny krzyż pański mamy z tymi księżmi i zakonnikami . Celibat jest do @upy
        >
        >
        > " Dwóch biskupów - abp Depo z archidiecezji częstochowskiej i bp Dziuba z diece
        > zji łowickiej zdecydowało się na połączenie mniejszych parafii . Powód : spadek
        > tzw powołań , aresztowania księży za pedofilię , odchodzenie księży na emerytu
        > rę , albo rezygnacja ze stanu kapłańskiego "

Niedługo problem zniknie. Razem z TVN. Znów kapłani będą mogli spokojnie się poświęcać modlitwie i gwałceniu dzieci. TVP na pewno nie będzie tych prywatnych spraw duchownych nagłaśniać.

S.
        • pkt4a Re: Módlmy się za ojca pedofila 20.07.21, 22:23
          obserwują jeden z dzienników przejetych przez brudną pałę , tam już tylko o sukienkowych hloopcach w stylu "heroiczność cnót"

a tymczasem Dominikanie jak w tej Włoszczowej :

wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,27348242,dominikanie-zapewniali-ze-chca-zadoscuczynic-ofiarom.html#S.main_topic_2-K.C-B.1-L.2.duzy
          • dunajec1 Re: Módlmy się za ojca pedofila 20.07.21, 23:17
            Ta zadoscuczynienie to ile zdrowasiek bedzie?
            • privus Re: Módlmy się za ojca pedofila 16.05.23, 23:22
              Zdrowaśki nie mają żadnego znaczenia dla nikogo w życiu doczesnym a za każdy grosz będą walczyć jak w wyprawach krzyżowych. Darmo wzięliście, ale darmo nie oddawajcie :)
    • pkt4a Re: Módlmy się za ojca pedofila 16.05.23, 22:54
      Co tam słychać u ks.Kamila N. ?

-
      echodnia.eu/swietokrzyskie/proboszcz-jednej-z-parafii-w-powiecie-jedrzejowskim-przylapany-na-jezdzie-po-alkoholu-byl-bardzo-pijany/ar/c1-17547253
    • privus Re: Módlmy się za ojca pedofila 16.05.23, 23:18
      Przecież to takie troskliwo katolickie. Bez modłów przecież w niebie nie wyląduje :)
    • pkt4a Re: Módlmy się za ojca pedofila 09.06.23, 16:30
      Istny krzyż pański z tymi zboczonymi księżmi .
      Seminaria duchowne puste . Czynnych księży zamykają w więzieniach . Kadrowy armagedon .
      Czas chyba zamieniać plebanie i koscioły na jakieś "żabki" , sale wspinaczkowe czy puby z witrażami .

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,187572,29848943,ksiadz-z-elku-skazany-za-wykorzystanie-seksualne-osoby-nieletniej.html#do_w=254&do_v=841&do_st=RS&do_sid=1212&do_a=1212&s=BoxLoCpLink
    • tade-k53 Re: Módlmy się za ojca pedofila 09.06.23, 20:06
      Czyż nie wiecie, że niesprawiedliwi nie posiądą królestwa Bożego?
      Nie łudźcie się! Ani rozpustnicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani rozwięźli, ani mężczyźni współżyjący z sobą, ani złodzieje, ani chciwi, ani pijacy, ani oszczercy, ani zdziercy nie odziedziczą królestwa Bożego. 1Kor 6;9.
      "A bez wiary nie można podobać się Bogu. Hbr 11:6
      "Jeślibym się jeszcze ludziom podobał, nie byłbym sługą Chrystusa” Ga 1.10
      tradycja2012.blogspot.com/
    • privus Przepuście świętego z Ruszowa 22.06.23, 12:28
      Wiara w księdza ma swoje święte walory
      www.youtube.com/watch?v=ShO79JHt-TI
      • mim1656awo Re: Przepuście świętego z Ruszowa 22.06.23, 13:18
        privusPrzepuście świętego z Ruszowa 22.06.23, 12:28
        Wiara w księdza ma swoje święte walory www.youtube.com/watch?v=ShO79JHt-TI
        ---------------------------------------
        Wstrząsające.Nowoczesne średniowiecze.Prawda o tym, czym jest KrK na świecie i w RP w szczególnośći doskonale określili snajper i priwus
        „Kościół katolicki (hierarchia kościoła) jest organizacją ateistycznych mężczyzn odmiennych seksualnie - homosi, pedofilów, nekrofilów, zoofilów itd i mam nadzieje, że nie przetrwa. To nie wiara ich łączy, gdyż w żadnego boga czy życie po śmierci nie wierzą i czerpią z życia doczesnego pełnymi garściami. To dewiacje ich łączą.”
        „Można potraktować ten system jako niewolniczo-feudalną organizację strzygącą do skóry swoich wiernych stanowiących własność Kościoła.”
        Winne są też władzw polityczne, ułatwiające kontakt przestępców gwałcicieli w czarnych sukniach z dziećmi.Kiedyś odpowiedzą za to.
        Dzięki privus.
    • tade-k53 Re: Módlmy się za ojca pedofila 22.06.23, 13:34
      Tyle zła, nieprawości i obojętności religijnej nie było nawet za Dni Noego, dlatego polecam prawdę objawioną przez Boga i ostrzegam przed piekłem, do którego ludzie wpadają jak rzęsisty deszcz.
      Mt 7:21 "Nie każdy, który Mi mówi: Panie, Panie! wejdzie do królestwa niebieskiego, lecz ten, kto spełnia wolę mojego Ojca, który jest w niebie."
      Albowiem już działa tajemnica bezbożności. Niech tylko ten, co teraz powstrzymuje, ustąpi miejsca. 2Tes 2:7 Pan Jezus został zdetronizowany na ostatnim soborze, dlatego ustąpił, bo nie chcieli by nad nimi królował. Dlatego: "Cała ziemia w podziwie spogląda na bestię" (Apok. 13, 3)

tradycja2012.blogspot.com/
      • snajper55 Re: Módlmy się za ojca pedofila 22.06.23, 14:13
        tade-k53 napisał:

> Tyle zła, nieprawości i obojętności religijnej nie było nawet za Dni Noego

No cóż, ludzie mądrzeją i przestają wierzyc w bajki opowiadane przez kapłanów.
        A zła i nieprawości jest cały czas tyle samo.

S.
    • feelek Re: Módlmy się za ojca pedofila 22.06.23, 14:48
      Dlaczego chce pan się modlić za ojca pedofila?
      Niech pedofil modli się za swego ojca.
    • privus Re: Módlmy się za ojca pedofila 27.06.23, 15:05
      Wystarczy założyć czarną sukienkę i będziesz miał zapewnione kościelne modły za całą swoją egzystencję.
      Zbrodniarz seksualny wyhodowany i hołubiony przez Kościół katolicki Marcial Maciel Degollado, dla którego. "Don Stanslao" w rzymskim ośrodku dla Legionistów Chrystusa organizował przyjęcie organizował przyjęcie z okazji nadania mu godności kardynalskiej kładzie się ponurym cieniem na tej instytucji.

Analiza etyczna tego wielkiego skandalu moralnego związaneho Marcialem Macielem Degollado w Kściele jest o wiele bardziej przejmująca i szokująca, niż genialne analizy Fiodora Dostojewskiego na temat zła, przedstawione na kartach „Zbrodni i kary”, „Biesów” czy „Braci Karamazow”.

Zarzutów wobec instytucji kościelnych jest wiele łącznie z przedkładaniem prawa kanonicznego nad świeckie. Ta korporacja nie powinna funkcjonować wyłącznie w annałach prawa tworzonego dla siebie i sprowadzenie jej na drogę etyki może zapełnić wyłącznie obowiązek honorowania zwierzchności prawa państwowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka