antares504 Re: Za duszę 28.06.23, 12:27 Hejka, nawet śmiechłem sobie. Ale zastanawiam się ile jest warta ludzka dusza, chyba tak 4 lata temu wystawił ktoś swoją na Allegro. Szkoda, że nie wiem za ile poszła, chyba wystawię też swoją na sprzedaż. W gratisie dorzucę rzadko używane sumienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Za duszę 01.07.23, 00:40 antares504 napisał: > Ale zastanawiam się ile jest warta ludzka dusza, Wszystko zależy od tego, kto i jakie korzyści z tego duszenia wynosi :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Za duszę 01.07.23, 01:32 privus napisał: > antares504 napisał: > > > Ale zastanawiam się ile jest warta ludzka dusza, > > Wszystko zależy od tego, kto i jakie korzyści z tego duszenia wynosi :) Wszystko zależy od tego, kto i jakie korzyści z tego duszenia wydusza. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
tade-k53 Re: Za duszę 02.07.23, 12:18 Celem życia zbawienie duszy! Niebo czy piekło? Nie każdy który mówi mi Panie , Panie! wejdzie do królestwa niebieskiego, lecz ten, kto spełnia wolę Ojca mojego, który jest w niebie. Mt 7:21 tradycja2012.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś