jan_stereo 12.09.08, 23:05 A co Ty wlsciwie zrobiles dobrego jak dotad w swoim zyciu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renia.s14 Re: Ty Wladek.. 11.11.08, 21:15 ta walka dobra ze złym może trwać aż po wsze czasy i nic się w nas nie zmieni bo kiedy ma się zmienić jak szukamy czegoś co nam się w tym życiu nie należy? Odpowiedz Link Zgłoś
wladi3 Re: Ty Wladek.. 12.11.08, 11:47 Bóg - Najlepszy Ojciec Stworzył nas do Miłości i do Chwały z NIM i w NIM . Dał nam ten Świat abyśmy w Miłości i Sprawiedliwości sprawowali władzę Miłości . Zostaliśmy Stworzeni na Obraz Boga i Jezus przywrócił nam możliwość Cudownego Kontaktu ze Stwórcą . Jezus tez Odnowił naszą upadłą Naturę i w Nim mamy możliwość Odzyskania Mocy jaką Obdarzył nas Stwórca u Zarania Dziejów . Jaka to Moc ? Taka sama jaką miał na ziemi Jezus i jaka nauczył posługiwac się Swoim Uczniom . My wszyscy Wierzący w Jezusa i Wszczepieni w Niego mamy możliwość Dorastania i Sięgania po Moc Miłości . Pozdrawiam . Władek . Kocham Cię Boże Ojcze . Władek . Jestem cząstką Boga ! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29975 Odpowiedz Link Zgłoś
liczby-11 Re: Ty Wladek.. 18.07.09, 23:50 Mysle, ze Wladek juz cos najwiekszego zrobil zakladajac to forum... Mowic tak odwaznie o Bogu i JEGO MIlosci nie kazdy potrafi. Ksieza przewaznie mowia bez charyzmy, nie z wlasnej duszy, bez zarliwosci, glebi.. Chociaz nic nie mam przeciw ksiezom, jednak Wladek stal sie moim autorytetem... Ja ciagle poszukuje takich ludzi i o dziwo! znajduje ich, chociaz rzadko.... Dziekuje Ci BOZE za to, ze na forum internetowym mozna spotkac PRAWDZIWYCH LUDZI... Odpowiedz Link Zgłoś