kochanica29 23.11.03, 21:37 Tak z ciekawosci. Kobieta dwudziestodziewiecioletnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychoguru Dostojny 24.11.03, 11:09 kochanica29 napisała: > Tak z ciekawosci. > Kobieta dwudziestodziewiecioletnia. Kochanica+29 to brzmi baardzo apetycznie. Psychoguru ma... hmmm... jako guru i psycho jest oczywiscie dostojnym starcem ale pelnym wigoru. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Dostojny 24.11.03, 12:27 psychoguru napisała: > Psychoguru ma... hmmm... jako guru i psycho > jest oczywiscie dostojnym starcem ale pelnym wigoru. Sądząc z wypowiedzi to ani starcem, ani dostojnym, ani guru, ani psycho. Według mnie jesteś całkiem młodą dziewczyną, która się bawi. > Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Dostojny 24.11.03, 12:43 a000000 napisała: > psychoguru napisała: > > > Psychoguru ma... hmmm... jako guru i psycho > > jest oczywiscie dostojnym starcem ale pelnym wigoru. > > Sądząc z wypowiedzi to ani starcem, ani dostojnym, ani guru, ani psycho. Według > > mnie jesteś całkiem młodą dziewczyną, która się bawi. > > O ile dobrze sie bawi to niech tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: Dostojny 24.11.03, 18:54 a000000 napisała: > psychoguru napisała: > > > Psychoguru ma... hmmm... jako guru i psycho > > jest oczywiscie dostojnym starcem ale pelnym wigoru. > > Sądząc z wypowiedzi to ani starcem, ani dostojnym, ani guru, ani psycho. Według > > mnie jesteś całkiem młodą dziewczyną, która się bawi. > > A wg mnie facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
psychoguru Guru 25.11.03, 07:30 a000000 napisała: > Sądząc z wypowiedzi to ani starcem, ani dostojnym, ani guru, ani psycho. > Według mnie jesteś całkiem młodą dziewczyną, która się bawi. Zaprawde powiadam wam drogie bialoglowy i niewiasty, guru nie moze byc wyrostkiem a tym bardziej dziouchom. Guru jest dostojnym starcem gloszacym psycho. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Nie jestem kotletem schabowym 24.11.03, 18:55 psychoguru napisała: > kochanica29 napisała: > > > Tak z ciekawosci. > > Kobieta dwudziestodziewiecioletnia. > > Kochanica+29 to brzmi baardzo apetycznie. > > Psychoguru ma... hmmm... jako guru i psycho > jest oczywiscie dostojnym starcem ale pelnym wigoru. > i wypraszam sobie sformułowania "brzmi apetycznie". Odpowiedz Link Zgłoś
psychoguru Erotycznie 25.11.03, 07:27 kochanica29 napisała: > Kochanica+29 to brzmi baardzo apetycznie. > > Psychoguru ma... hmmm... jako guru i psycho > > jest oczywiscie dostojnym starcem ale pelnym wigoru. > > i wypraszam sobie sformułowania "brzmi apetycznie". O zaiste przeprszamy, mialo byc oczywiscie 'erotycznie' - czy teraz 29-letnia kochanica jest w pelni usatysfakcjonowana? Odpowiedz Link Zgłoś