Dodaj do ulubionych

Pragma Inkaso S.A.

18.10.11, 17:10
Witajcie,

Mam pytanie odnośnie tej firmy windykacyjnej z Tarnowskich Gór, czy jesteście zadowoleni z ich działań windykacyjnych, znacie w ogóle tę firmę, podzielcie się informacjami.

Warto przekazać im sprawy do windykacji?
Obserwuj wątek
    • manager2 Re: Pragma Inkaso S.A. 04.11.14, 14:56
      UWAGA!!!!
      przestrzegam Wszystkich przed przekazaniem spraw do windykacji firmie PRAGMA Inkaso S.A. z Tarnowskich Gór. Nie wywiązują się z umowy, a wręcz doprowadzają firmę zlecającą do bankructwa i zrywają umowę żądając zwrotu wypłaconych należności. Działania iście mafijne w porozumieniu z cieszącym się bardzo złą sławą komornikiem.
    • Gość: ghost Re: Pragma Inkaso S.A. IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.16, 15:21
      Firma dramat, chamstwo, obłuda, kłamanie w żywe oczy. Potem pozwy, wezwania i wyłudzanie pieniędzy od firmy zlecającej. BANDA ZWYRODNIALCÓW - omijać szerokim łukiem - szczególnie prokurentów - np. Pana Szymona Korbielskiego. Wiem to z własnego doświadczenia. Zdecydowanie NIE POLECAM.
      • aguirre11 Re: Pragma Inkaso S.A. 22.03.16, 21:15
        Szanowny Panie/Pani, jako jeden z prokurentów Pragma Inkaso S.A. chętnie zapoznam się z konkretnymi zarzutami jaki ma Pan/Pani wobec firmy oraz jej przedstawicieli. Póki co Pana/Pani post nosi znamiona nie tylko pejoratywnych określeń w nim użytych lecz również zniesławienia. Zamiast anonimowego używania określeń powszechnie uważanych za obraźliwe proponuję merytoryczny kontakt za pośrednictwem sekretariatu firmy - a zostanie Pan/Pani skierowany do właściwej osoby celem wyjaśnienia sprawy. W każdym przypadku sugeruję powstrzymać się dokonywaniem tego rodzaju obraźliwych, nieprawdziwych i niemerytorycznych wpisów.
        • Gość: Zawiedziony Re: Pragma Inkaso S.A. IP: *.play-internet.pl 22.12.16, 14:25
          Szanowny Panie Prokurencie może zamiast wypisywać bzdury o zniesławieniach lepiej przyjrzeć się pracy Pana pracowników ?? Niestety na początku PR macie dobry, później zaczynają się kłamstwa i brak jakiegokolwiek efektu. O etyce zawodowej niestety też nie słyszeliście chyba nigdy. No chyba że dla Pana to normalne że podejmujecie się spraw windykacyjnych przeciwko swoim własnym klientom dla których w danym momencie świadczycie usługi. Czy to że Wasz przedstawiciel oszukuje, wymusza przekazanie kolejnych tematów do windykacji niby w celu kompensaty długu do której nigdy nie dochodzi też jest normalne ?? Następnym etapem jest zastraszanie własnych klientów gdy tylko próbują się odezwać, to też klasyczne działanie Pragma Inkaso oddział Tarnowskie Góry. O skali profesjonalizmu niech świadczy fakt że na 5 rozpraw sądowych z dłużnikiem przysyłacie 5 różnych prawników którzy kompletnie nie mają pojęcia o sprawie, nawet nie wiedzą o co mogliby zapytać, zaś po 4 latach postępowania sądowego bezradnie rozkładacie ręce i domagacie się zapłaty kosztów. Mimo że nakaz jest to windykacja nieskuteczna tylko przez waszą opieszałość i niehlujstwo (tak wyglądały 2 tematy windykacji należności). Trochę więcej pokory i uczciwości Szanowny Panie Prokurencie.
    • Gość: gość 2 Re: Pragma Inkaso S.A. IP: *.219.multiplay.pl 24.11.16, 21:01
      niestety też mam niemiłe doświadczenia - na początku mydlenie oczu i obietnice skuteczności - w efekcie jak w większości firm "windykacyjnych" - masz pewność że napewno cię zwindykują. podpisując umowę na ściągnięcie długu podpisujesz umowę że i tak za wszystko zapłacisz!?! nie polecam - przestrzegam.
      • Gość: Kancelaria partner Re: Pragma Inkaso S.A. IP: *.play-internet.pl 28.11.16, 12:15
        14 670 41 26 skuteczna windykacja
    • anitka5908 Re: Pragma Inkaso S.A. 30.11.16, 23:18
      Nie znam, ale z opinii poniżej chyba nawet nie chcę poznać;) Ja korzystam z Kancelarii Prawnej Dariusza Staniszewskiego. I jestem bardzo zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka