Dodaj do ulubionych

windykacja365 pl

27.02.15, 11:52
Jak w tytule .najeżdżają dłużników -wchodzi trzech dobrze zbudowanych panów i uważają ,że im tak wolno bez umówionej wizyty.To jest po prostu żenada.Po drugie właściciele firmy są nieosiągalni,pomimo wielu prób kontaktu z nimi tzw."groch o ścianę" nie potrafią przysłać dwa prostego pisemka:) Czy ktoś już miał z tą firma doczynienia
Obserwuj wątek
    • Gość: marian paździoch Re: windykacja365 pl IP: *.b-ras3.chf.cork.eircom.net 27.02.15, 14:36
      tak, słyszałem o windykacjapl.com. trzech panów, czy nawet ośmiu to zrzucasz ze schodów albo rottweiler urywa ci się ze smyczy bo nie lubi złych ludzi :)

co do finansów i prawa - skupują długi kolejowe, z tym że nakazy są sprzed 8-12 lat lecz klauzula wykonalności nadana rzutem na taśme, przed upływem 10-letniego terminu przedawnienia po wyroku.

co można zrobić? negocjować ostro wysokość odsetek, albowiem starsze niż 3-letnie po wyroku są przedawnione. jak nie negocjują po dobroci, to powództwem z art 840 kpc ich gonisz. w skrócie generalnie - płacisz należność główną plus odsetki za ostatnie 3 lata.
    • Gość: Pieniacz pogromca Re: windykacja365 pl IP: *.tktelekom.pl 05.03.15, 11:15
      Jeśli chcą wymusić na Tobie przeterminowany dług, to tak naprawdę mogą Ci naskoczyc... Mnie molestowali przez grubo ponad pół roku (podobno i tak krótko) i nic nie wskórali. Konsekwentnie kazałem im się wypchać. A jak straszyli sądem, to życzyłem miłego pisania pozwu. Oczywiście do żadnego sądu nigdy nie poszli, bo dług się dawno przedawnił więc sprawę na dzieńdobry przegraliby już w pierwszej instancji na pierwszej rozprawie. Mogli jedynie samemu próbować dochodzić tzw. dobrowolnej spłaty. A ja dobrowolnie pokazywałem im co najwyżej faka. Po iluś tam miesiącach dali w końcu spokój, przestali przychodzić i nawet wydzwaniać. Może dlatego, że zrozumieli, że trafili na pieniacza. Bo ja uwielbiam się wykłócać, dochodzić swych racji, nawet sądować i dlatego paradoksalnie lubiłem ich telefony, bo miałem wtedy kogo zbluzgać. Co ciekawe, kiedyś dali już mi spokój to sam zadzwoniłem do nich do sekretariatu i wyśmiałem, że są jeleniami, cieniasami i nic nie wskórali. Ba, zażądałem nawet, by zapłacili mi 5000zł (!) jako przegrany zakład, bo już na początku naszych zatargów powiedziałem im, że możemy się założyć nawet o 5000zł, że nigdy im nie zapłacę nawet złotówki. No i przegrali zakład. Więc powinni mi zapłacić tę kasę, nie? Tym bardziej, że facio po drugiej stronie słuchawki przystał na zakład i ja mam to nagrane. Zastanawiam się nawet na pozwaniem ich. Zakład to przecież nic innego jako normalna ustna umowa finansowa.
    • Gość: xxx Re: windykacja365 pl IP: *.centertel.pl 10.09.16, 22:55
      korzystałem z firmy 2 x, dobrze, mocno, skutecznie - chociaż nie są tani
      • Gość: Qwe Re: windykacja365 pl IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.16, 20:05
        Ale mnie qrwa rozbawiłeś. Jesteś ŻENUJĄCY.
    • biel113 Re: windykacja365 pl 12.09.16, 07:55
      Ja mam dłuznika i jedynie papierki ile jest mi winien.
    • stan031576 Re: windykacja365 pl 28.09.16, 08:27
      ostrzegam wszystkich przed firma windykacja365.pl to oszuści złodzieje prowadzi ja niejaki oszust podajacy się za marcina wyludzil odemnie 1500zl zaliczki i już przestal telefon odbierać a wyludzil pieniądze nie tylko odemnie maja piekna strone internetowa i na jej podstawie podaj wpierw jej adres żeby się niby uwiarygodnic co zawsze jest uwarunkowane wpłaceniem zaliczki wyludzaja zaliczki od ludzi i firm ostrzegam to złodzieje nawet wogole adresu firmy nie podaja bo wogole nie maja siedziby to zawodowi oszuści maja tylko piękne gadanie i wiele gwarantują żeby OD KLIENTOW PIENIADZE WYLUDZIC TAK JAK ODEMNIE I OD WIELU INNYCH.
      • Gość: Klient1 Re: windykacja365 pl IP: *.146.66.3.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.12.17, 18:30
        Mnie też nabili w butelkę wpłaciłem zaliczkę i cisza. Zero kontaktu robiłeś coś z tym?
        • Gość: Monika Re: windykacja365 pl IP: *.web.vodafone.de 18.02.21, 08:39
          Oszuści i złodzieje. Zleciłam sprawę, podpisałam umowę, wpłaciłam 2000 zł zaliczki zwrotnej, jeśli nic się w ciągu pół roku nie zadzieje. No i nic się nie zadziało. Mój dłużnik jak hulał tak hulał, 365 tylko prężyło muskuły w rozmowach, a teraz dwa miesiące już czekam na zwrot zaliczki. Więc raczej się nie doczekam.
    • Gość: Wierzyciel9999 Re: windykacja365 pl IP: *.centertel.pl 02.12.20, 12:07
      A mi pomogli w 7 sprawach na 8-9.
      może trochę drogo, ale działania prowadzone do skutku
    • Gość: ZIKI Re: windykacja365 pl IP: *.dynamic-2-waw-k-2-1-0.vectranet.pl 27.03.21, 13:13
      To jeden Pan - udający wielkiego z koneksjami w ABW/CIA etc, a tak w ogóle to prosty oszust - biorący zaliczkę i oczywiście jej nie oddający. Nawet w umowie nie podaje adresu i numeru dowodu. Nawet nie ma samochodu. Nie dajcie się "wpompować" na te jego opowieści. Omijajcie szerokim łukiem. Wiejski chłopczyk w garniturze. Żenada i ja też byłem żenujący, dając mu pieniądze. Powinienem sam sobie strzelić dobrego kopniaka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka