Dodaj do ulubionych

forum zamkniete

28.10.05, 12:01
Witam wszystkich klubowiczów i proponuję zamknąć część forum i to jest też
propozycja do założycielki, wydzielić Forum zamkniętę.Tam pogadamy bez
podsłuchu i z weryfikacją naszych "kwalfikacji".
Obserwuj wątek
    • julka15 Re: forum zamkniete 28.10.05, 13:27
      Moglibyśmy zrobimy niezależne forum zamknięte, dla pewnych i chętnych do
      współpracy osób... Bez trolli, kretów i innych....
    • detinka Re: forum zamkniete 28.10.05, 14:46
      Jestem za, nie każdy ma odwagę wywnetrzać zew swoich problemów na forum .... ;-)
    • plajtwoman Re: forum zamkniete 28.10.05, 21:38
      jesli cos takiego powstanie, chetnie bym tam zagladala.
      • pacio Re: forum zamkniete 03.11.05, 11:25
        Powodzenia!!!
        • pacio Re: forum zamkniete 03.11.05, 11:37
          pees

bardzo zły pomysł, lecz wola jest Wasza.
          Forum pomaga innym, którzy znaleźli się, lub znajdą w podobnej sytuacji, być
          może ja sam, wszak drogi przedsiębiorcy w polenlandzie to pole minowe. Pisząc o
          swoich problemach robicie więcej niż jakakolwiek instytucja rządowa. Jak widac
          ktoś radzi sobie lepiej, ktoś gorzej. Jeżeli zaprzestaniecie pisać na forum
          forum padnie śmiercią naturalną, a szkoda to może być przyczynek do całkiem
          nowych pomysłów.
          Adam i Andy idą dobrym tropem, oby tak dalej i moze z jakimś zyskiem dla Was?
    • adam022 Re: forum zamkniete 03.11.05, 12:56
      Ja jestem zdania,że forum powinno istnieć dalej...Pacio ma rację, że pomaga
      ludziom, nawet jeśli ktoś pisze tylko, by wyrzucić z siebie problem. Już samo
      mówienie o tym pomaga. Wiem z autopsji - ja swojej rodzinie nie mogłem nic
      powiedzieć, bo część z nich cieszyłaby się z problemu, część wpadłaby w panikę.
      A tego właśnie nie trzeba "człowiekowi na krawędzi"...Duszenie problemu w sobie
      to tylko stres, potem depresja...

Ja się w tej chwili znalazłem na takiej krawędzi, ale jestem typem człowieka
      upartego - nie dam się! Cały czas myślę, co zmienić, czym się dodatkowo zająć
      by przeczekać /bez komornika/trudny okres, znim znajdę następnego
      strategicznego klienta...Wpadłem na inny pomysł - przegladam fora w
      poszukiwaniu nowych klientów i kontaktów też dla moich odbiorców :) Skoro im
      się w Polsce nie sprzedaje, to może kraje Unii :) Wtedy i ja będę miał więcej
      pracy...
      Mam kilka lużnych pomysłów, w tym tą spółkę komandytową...część moich wyrobów
      spokojnie podpada pod działalność wydawniczą /a tam chyba jest 0% VAT dla
      odbiorcy :)- czyli, już pewna oszczędność. Szkoda, że doszedłem do tego sam - a
      biuro podatkowe nie wiem, za co bierze pieniądze :(
      Może razem coś uda się rozpocząć od Nowego Roku, może lepszego :)
      Pozdrawiam wszystkich
      • pacio Re: forum zamkniete 04.11.05, 16:02
        adam022 napisał:

> Mam kilka lużnych pomysłów, w tym tą spółkę komandytową...część moich wyrobów
        > spokojnie podpada pod działalność wydawniczą /a tam chyba jest 0% VAT dla
        > odbiorcy :)- czyli, już pewna oszczędność. Szkoda, że doszedłem do tego sam - a
        >
        > biuro podatkowe nie wiem, za co bierze pieniądze :(
        > Może razem coś uda się rozpocząć od Nowego Roku, może lepszego :)
        > Pozdrawiam wszystkich

Biorą kasę za zapłacenie jeszcze większej kasy, to niestety smutne i prawdziwe.
        Specjalistów od podatków jest niewiele, a jeżeli są to zajmują sie czymś innym i
        sami prowadzą sprawy podatkowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka