jbpl1 28.10.05, 12:01 Witam wszystkich klubowiczów i proponuję zamknąć część forum i to jest też propozycja do założycielki, wydzielić Forum zamkniętę.Tam pogadamy bez podsłuchu i z weryfikacją naszych "kwalfikacji". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka15 Re: forum zamkniete 28.10.05, 13:27 Moglibyśmy zrobimy niezależne forum zamknięte, dla pewnych i chętnych do współpracy osób... Bez trolli, kretów i innych.... Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: forum zamkniete 28.10.05, 14:46 Jestem za, nie każdy ma odwagę wywnetrzać zew swoich problemów na forum .... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
plajtwoman Re: forum zamkniete 28.10.05, 21:38 jesli cos takiego powstanie, chetnie bym tam zagladala. Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: forum zamkniete 03.11.05, 11:37 pees bardzo zły pomysł, lecz wola jest Wasza. Forum pomaga innym, którzy znaleźli się, lub znajdą w podobnej sytuacji, być może ja sam, wszak drogi przedsiębiorcy w polenlandzie to pole minowe. Pisząc o swoich problemach robicie więcej niż jakakolwiek instytucja rządowa. Jak widac ktoś radzi sobie lepiej, ktoś gorzej. Jeżeli zaprzestaniecie pisać na forum forum padnie śmiercią naturalną, a szkoda to może być przyczynek do całkiem nowych pomysłów. Adam i Andy idą dobrym tropem, oby tak dalej i moze z jakimś zyskiem dla Was? Odpowiedz Link Zgłoś
adam022 Re: forum zamkniete 03.11.05, 12:56 Ja jestem zdania,że forum powinno istnieć dalej...Pacio ma rację, że pomaga ludziom, nawet jeśli ktoś pisze tylko, by wyrzucić z siebie problem. Już samo mówienie o tym pomaga. Wiem z autopsji - ja swojej rodzinie nie mogłem nic powiedzieć, bo część z nich cieszyłaby się z problemu, część wpadłaby w panikę. A tego właśnie nie trzeba "człowiekowi na krawędzi"...Duszenie problemu w sobie to tylko stres, potem depresja... Ja się w tej chwili znalazłem na takiej krawędzi, ale jestem typem człowieka upartego - nie dam się! Cały czas myślę, co zmienić, czym się dodatkowo zająć by przeczekać /bez komornika/trudny okres, znim znajdę następnego strategicznego klienta...Wpadłem na inny pomysł - przegladam fora w poszukiwaniu nowych klientów i kontaktów też dla moich odbiorców :) Skoro im się w Polsce nie sprzedaje, to może kraje Unii :) Wtedy i ja będę miał więcej pracy... Mam kilka lużnych pomysłów, w tym tą spółkę komandytową...część moich wyrobów spokojnie podpada pod działalność wydawniczą /a tam chyba jest 0% VAT dla odbiorcy :)- czyli, już pewna oszczędność. Szkoda, że doszedłem do tego sam - a biuro podatkowe nie wiem, za co bierze pieniądze :( Może razem coś uda się rozpocząć od Nowego Roku, może lepszego :) Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: forum zamkniete 04.11.05, 16:02 adam022 napisał: > Mam kilka lużnych pomysłów, w tym tą spółkę komandytową...część moich wyrobów > spokojnie podpada pod działalność wydawniczą /a tam chyba jest 0% VAT dla > odbiorcy :)- czyli, już pewna oszczędność. Szkoda, że doszedłem do tego sam - a > > biuro podatkowe nie wiem, za co bierze pieniądze :( > Może razem coś uda się rozpocząć od Nowego Roku, może lepszego :) > Pozdrawiam wszystkich Biorą kasę za zapłacenie jeszcze większej kasy, to niestety smutne i prawdziwe. Specjalistów od podatków jest niewiele, a jeżeli są to zajmują sie czymś innym i sami prowadzą sprawy podatkowe. Odpowiedz Link Zgłoś