Dodaj do ulubionych

ZUS chorobowe

IP: *.net81.citysat.com.pl 24.12.06, 11:21
Orzecznik ZUS stwierdził że przerywa chorobowe - podważając L-4 wydane przez
chirurga . Co w takiej sprawie powinien zrobić mój klient. Czy lekarz
orzecznik moze podważać decyzję innego lekarza/ specjalisty/. Nigdy nie
chorowałam i nie wiem jak sie do tego zabrać. Proszę o poradę Wanda
Obserwuj wątek
    • majkel01 Re: ZUS chorobowe 25.12.06, 11:44
      nie to forum. Bardziej to:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35004
    • Gość: bankowiec Re: do Wandy IP: *.olsztyn.mm.pl 08.02.07, 22:23
      "nie oto Waść chodzi"
      • Gość: zosia Re: do Wandy IP: *.chello.pl 08.02.07, 22:38
        MÓJ KLIENT czyzby to byla ta sama wanda co tak zaciecie walczy przeciw
        dłuznikom teraz jest kim lekarzem czy adwokatem
        • Gość: Wanda Re: do zosia IP: *.net81.citysat.com.pl 09.02.07, 19:50
          Widze droga zosiu ,że na słowo Wanda , zaczynasz odczówać swędzenie w kroku .
          Zadałam pytanie na ktore ty zgodnie ze swoją wiedzą odpowiedziałas jak zwykle
          nie na temat .Mam do ciebie taką malutką prośbe - ODPIEPRZ SIE . Wanda
          • Gość: zosia Re: do zosia IP: *.chello.pl 09.02.07, 20:27
            a jednak to ta sama wanda bo sie powtarza a gdzie mnie swędzi to moja sprawa
            troche bylo spokoju i jedza znowu weszla na forum jechac na dluznikow ,kim ty
            jestes ze jak ci sie ktos napisze delikatnie co z ciebie za żmija to zaraz
            jedziesz tylko cie na to stac inteligencie .Zajmi sie swoim sumieniem tyle o
            nim pisalas a od dluznikow trzymaj sie z daleka nie ty jestes wierzycielem wiec
            nie pieprz tu tych farmazonow
          • Gość: Wanda Re: do zosia IP: *.net81.citysat.com.pl 09.02.07, 21:17
            Prosilem , czy mam powtórzyć ? Wanda
            • Gość: zosia do wandy IP: *.chello.pl 09.02.07, 21:59
              wando dosyc powtarzania ale sie [kobieto czy mezszczyzno]wstrzymaj z tym
              odpieprzaniem to jest nie fer tylko ty takich zwrotow uzywaz nie ladnie .Nawet
              jak ktos ci odpisuje nie po twojej mysli nikt ci w ten sposob nie jedzie i ty
              tez tego nie rob bo to tylko o tobie zle swiadczy
              • Gość: Wanda Re: do zosia IP: *.net81.citysat.com.pl 10.02.07, 11:42
                Moje komentarze ,są adekwatne do twoich . Jak masz głupio komentowac to
                najlepiej nie zabieraj głosu . Wskakuj na innego konika i z nim prowac dysputy.
                Wanda
                • Gość: zosia do wandy IP: *.chello.pl 10.02.07, 12:56
                  wydaje mi sie ze to ty nie na temat piszesz bo jezdzisz po dłuznikach jestes
                  zwykly dupek
                  • Gość: Wanda Re: do zosia IP: *.net81.citysat.com.pl 10.02.07, 15:46
                    Skończyłaś? To spóść wodę . Wanda
                    • Gość: zosia do wandy IP: *.chello.pl 10.02.07, 18:56
                      i co zabraklo argumenty --------wanda takie powiedzonka to dzieci na podworku
                      mowią a nie taka osobka jak ty no ale pustka w łepku sie zrobila WANDA sie
                      wypalila jak prowadzisz dyskusje na forum to glupolcu nie wyskakuj z takim
                      tekstem rynsztokowym
                      • Gość: wróg wandy! Re: do Zosi IP: 85.112.196.* 10.02.07, 20:07
                        Zosiu, ostatnio rzadko bywam na forum ale też zauważyłam to czupiradło Wandę.
                        Poczytałam też jej/jego wcześniejsze posty. Kto to jest bo raz pisze jak
                        kobieta a innym razem jak facet. Cyborg jakiś, czy co? W każdym razie chamidło
                        nieprzeciętne z tej osoby. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka