Gość: Jurek IP: 78.88.89.* 29.01.08, 16:40 Czy ktoś mi może powiedziec coś więcej o tej firmie. Dzwoniła windykatorka i była bardzo nieuprzejma i opryskliwa. Dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: CENT Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.08, 22:28 A co mają sie uśmiechac i prawić komlementy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxz Re: CENT Wrocław o ali IP: *.chello.pl 26.09.08, 23:28 szacunek powinien działac w dwie strony niewazne o co chodzi czy o dlug czy sól do śledzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: CENT Wrocław IP: *.gprs.plus.pl 13.03.09, 18:47 Szanowna Pani ALU czy Pani pracuje w firmie CENT bo tam chyba pracują osoby ,które łamią wszelkie prawa a ochrona danych osobowych dla tej firmy nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KorneliaIkea Re: CENT Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 12:04 Kiedyś mnie też bezpodstawnie CENT straszył w pracy. Jeśli chodzi i kulturalną firmę windykacyjną polecam Kancelaria "Noblesse" na Międzyleskiej we Wrocławiu, Kiedy CENT mnie straszył pomogli mi bez żadnej zapłaty wyjaśnić sprawę i CENT mnie przepraszał.Jestem NOBLESSE bardzo wdzęczna. A CENT jest bardzo wulgarny i często się mylą. Odpowiedz Link Zgłoś
zauber07 Re: CENT Wrocław 26.05.09, 15:46 Gość portalu: KorneliaIkea napisał(a): > Kiedyś mnie też bezpodstawnie CENT straszył w pracy. Jeśli chodzi i > kulturalną firmę windykacyjną polecam Kancelaria "Noblesse" na > Międzyleskiej we Wrocławiu, Kiedy CENT mnie straszył pomogli mi bez > żadnej zapłaty wyjaśnić sprawę i CENT mnie przepraszał.Jestem SPADAJ SPAMERKO...!!! j/w > NOBLESSE bardzo wdzęczna. A CENT jest bardzo wulgarny i często się > mylą. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: CENT Wrocław 13.02.08, 09:00 To znaczy co chcesz wiedzieć o firmie? Adres? Sposób organizacji prawnej? Obroty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: CENT Wrocław IP: 78.88.89.* 13.02.08, 16:33 Chodziło mi przede wszystkim o metody działania. Po co od razu wpadać w taki mentorski i cwaniacki ton? Zresztą sprawa już nieaktualna, dług uregulowany. Odpowiedz Link Zgłoś
majkel01 Re: CENT Wrocław 13.02.08, 18:07 cwaniakować to raczej ty chciałeś próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: CENT Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.08, 10:55 Cent to niezła bura...ludzie bez wykształcenia,zero normalności- obóz pracy...ludzie strzeżcie się przed tą firmą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: CENT Wrocław IP: 91.197.90.* 26.09.08, 22:48 również ostrzegam przed praca tam!!!nikt Cię nie doceni,a cokolwiek może osiągnąć tam tylko osoba, która nie ma zasad, jest bezwzględna i najlepiej jak doskonale "ściemnia"...........poza tym specjalnych umiejętności raczej nie wymagają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seed Re: CENT Wrocław IP: *.chello.pl 04.11.08, 16:19 heh no same poważne i na poziomie odpowiedzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Re: CENT Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.08, 16:35 Autor: Gość: xyz IP: 91.197.90.* 26.09.08, 22:48 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz "również ostrzegam przed praca tam!!!nikt Cię nie doceni,a cokolwiek może osiągnąć tam tylko osoba, która nie ma zasad, jest bezwzględna i najlepiej jak doskonale "ściemnia"...........poza tym specjalnych umiejętności raczej nie wymagają." a kto wymaga jakichkolwiek umiejętności od "windykatora"??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seed Re: CENT Wrocław IP: *.chello.pl 04.11.08, 16:42 No to przede wszystkim ... ale tak to jest jak ktoś się wypowiada o czymś o czym nie ma pojęcia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ned Re: CENT Wrocław IP: *.chello.pl 04.11.08, 16:44 No tak pewnie "xyz" się nie sprawdził ... No wybacz nie dla każdego taka praca ... heh :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raben Re: CENT Wrocław IP: *.chello.pl 04.11.08, 16:47 Re: CENT WrocławIP: 91.197.90.* Gość: xyz 26.09.08, 22:48 Odpowiedz "również ostrzegam przed praca tam!!!nikt Cię nie doceni,a cokolwiek może osiągnąć tam tylko osoba, która nie ma zasad, jest bezwzględna i najlepiej jak doskonale "ściemnia"...........poza tym specjalnych umiejętności raczej nie wymagają." Skoro Cie nie docenili cienki/a byłeś/aś co zrobisz ... tak bywa i radze się z tym pogodzić :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KornelIkea Re: CENT Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 12:02 Kiedyś mnie też bezpodstawnie CENT straszył. Jeśli chodzi i kulturalną firmę windykacyjną polecam Kancelaria "Noblesse" na Międzyleskiej we Wrocławiu, Kiedy CENT mnie straszył pomogli mi bez żadnej zapłaty wyjaśnić sprawę i CENT mnie przepraszał.Jestem NOBLESSE bardzo wdzęczna. A CENT jest bardzo wulgarny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuwarek PL Re: CENT Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 14:28 Od 3 misięcy Cent Wrocław wydzwania do mnie o jakiś nieistniejący dług, przesyłkę za 10 zł. Ci to dopiero są zacięci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thuglife Re: CENT Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.08, 13:14 banda debili, niedorozwiniętych ludzi, którzy jak hieny naskakują na ludzi i co więcej na ich rodziny, udają cwaniaków, ważniaków a jak się zada im konkretne pytanie to jak dziecko dwu miesięczne srają pod siebie, że aż smród bije na odległość a co więcej żadnej konkretnej odpowiedzi tylko na twoje pytanie odpowiadają pytaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunka Re: CENT Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.12.08, 15:21 Wypowiedz godna czlowieka na poziomie. Jezeli nie odpowiada CI sposób w jaki ktoś z Toba rozmawia to po prostu nie rozmawiaj. Jezeli ktoś obraża CIebie lub Twoja rodzine idz na policje...i wykaz iz zostales obrazony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: CENT Wrocław IP: *.centertel.pl 25.11.08, 18:45 Do mnie też dzwoniły 2 bardzo niesympatyczne baby że natychmiast muszę spłacić dług bo inaczej będę miała komornika tylko ciekawe że obudziły się po 5 latach też nie wiem co to za firma bo podano mi konto bezpośrednio do banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunka Re: CENT Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.12.08, 15:24 Twoja wypowiedz swiadczy o braku wiedzy. Firma windykacyjna dziala na zlecenie banku, poniewaz zapewne Twoj dług nie został wykupiony pieniadze powinny byc wplacane na konto wierzyciela czy.banku. Kolejna sprawa...termin windykacji...nie regulowalas zadluzenia przez 5 lat - ne najlepiej to swiadczy o TObie druga sprawa jezeli uwazasz ze dlug jest przedawniony mozesz napisac pismo odnosnie umorzenia dlugu ze wzgledu na przedawnienie.Tylko sprawdz dokladnie termin przedawnienia bo zrobisz z siebie idiotke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: CENT Wrocław IP: 213.155.165.* 21.12.08, 05:48 Gość portalu: niunka napisał(a): jezeli> uwazasz ze dlug jest przedawniony mozesz napisac pismo odnosnie > umorzenia dlugu ze wzgledu na przedawnienie.Tylko sprawdz dokladnie > termin przedawnienia bo zrobisz z siebie idiotke Na razie to ty z siebie robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minicent Re: CENT Wrocław IP: 82.146.248.* 01.03.09, 13:01 no cóż moi kochani jeżeli ktoś zatrudnia się za psa to musi szczekać gryść i skomleć jak pies nie może myśleć samodzielnie ta profesja nie daje takiej możliwości. a długi zobowiązują należy je spłacać chociażby z opóźnieniem, to sprawa honoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: CENT Wrocław IP: *.chello.pl 02.10.10, 15:00 A 5 lat nie spłacać to OK. Daj sobie na luz ! Ludzie myślą, że wystarczy przetwać rok niespłacając kresytu i będzie dobrze. Wydaje im się, że naki zapomną o długu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: CENT Wrocław IP: *.gprs.plus.pl 13.03.09, 18:35 czy CENT WROCŁAW może przysyłać listy do zakładu pracy,że jestem dłużnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KorneliaIkea Re: CENT Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 12:03 Kiedyś mnie też bezpodstawnie CENT straszył w pracy. Jeśli chodzi i kulturalną firmę windykacyjną polecam Kancelaria "Noblesse" na Międzyleskiej we Wrocławiu, Kiedy CENT mnie straszył pomogli mi bez żadnej zapłaty wyjaśnić sprawę i CENT mnie przepraszał.Jestem NOBLESSE bardzo wdzęczna. A CENT jest bardzo wulgarny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: CENT Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 09:36 CENT, jak i każda inna firma windykacyjna ma takie same zasady działania. Z tego, co mi wiadomo, jest firmą, która zdecydowanie najdelikatniej rozwiązuje kwestie zaległości. Ale to zależy od człowieka. Każdy windykator to inna osobowość. Jeden wszystko załatwia uprzejmością, zrozumieniem, idzie temu dłużnikowi "na rękę", słucha go, czego dłużnik zwykle nie doceni, niestety, inny stanowczością i dystansem, rzeczowo i na temat. Dłużników w Polsce jest całe tysiące. Takie firmy są odpowiedzią na ludzką nieuczciwość i nieodpowiedzialność. Spłacajcie swoje długi, to nikt nie będzie niemiły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sMn Re: CENT Wrocław IP: *.trans.net.pl 02.03.10, 23:07 tu to chyba sami windykatorzy piszą - żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: CENT Wrocław IP: *.chello.pl 06.03.10, 17:09 trzeba zlozyc skarge bezposrednio do wierzyciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: CENT Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.10, 15:28 więc sprawa jest tak...prtzypuśćmy...masz kredyt..nie spłacasz go przez 4 miesiące...wchodzi na ciebie windykacja..tutaj cent...ustalasz z nimi cene spłaty zadłuzenia...i ją spłacasz co miesiąc ..ogólnie gó... ich obchodzi ze akurat straciłeś prace...masz spłacać i tyle. po pół roku jak zaczniesz spłacać reguralnie swoje zobowiązanie wobec nich zadzwoni do Ciebie klientka z tego bióra i zacznie Cię straszyć ze jak nie spłacisz całości to masz przerąbane..sprawa w sądzie itp...nie przejmuj sie tym bo masz umowne słowną z nimi i jest to nagrane wiec w trakcie nie mają prawa Ci tego zmienić(robią to po to ze dostają za to kase na infolinii,a sprawa wygląda tak że oni spłacili za Ciebie całe zadłuzenie i dla nich wygodniej jest żebyś spłacił wczesnie swoje zadłuzenie,ale ogólnie nie mają prawa ciebie tak straszyć bo wtedy Ty mozesz ich posądzic o "zaztraszanie") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: A co za problem zmienić numer telefonu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 18:59 i niech sobie dzwonią , ja całkiem z telefonu stacjonarnego zrezygnowałem , przez brata bo mieszkamy razem a jak szukają do niego kontaktu to TPSA czy NETIA im powie jaki numer jest pod danym adresem - tak było w przypadku C+ , dzwonili na mój numer firmowy w sprawie brata więc zrezygnowałem z usług Odpowiedz Link Zgłoś