Gość: asia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.08, 12:02 Zepsuł mi się zasilacz w niani elektronicznej. Składając reklamację prosiłam o wymianę na nową. Sprzedawca wymienił tylko zasilacz, a samo urządzenie zostawił stare. Czy mógł tak zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Wymiana tylko zepsutych elementow IP: *.gprs.plus.pl 18.04.08, 13:27 Ale skoro działa już tak jak trzeba to czemu się jeszcze czepiasz? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Wymiana tylko zepsutych elementow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.08, 01:11 Nie napisalam, ze dziala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wymiana tylko zepsutych elementow IP: *.chello.pl 19.04.08, 17:28 ani też nie napisałaś że nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Wymiana tylko zepsutych elementow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.08, 09:59 up! Ciekawych informuję, że drugi zasilacz też się zepsuł. Możliwe, że to niania go psuje. Gdyby sprzedawca spełnił moje żądania i dał od razu nową nianię, to pewnie byłoby OK, a tak muszę się drugi raz użerać przez co czuję się poszkodowana. W dodatku jest to sprzedaż wysyłkowa i pierwsza reklamacja bardzo długo trwała, bo sprzedawca wybierał tanie i wolne przesyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Wymiana tylko zepsutych elementow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.08, 11:12 Dzwoniłam do skp i dowiedziałam się, że ponieważ sprzedawca nie usunął wady, to nienależycie wykonał zobowiązanie i mogę odstąpić od umowy. Kto w takiej sytuacji pokrywa koszty transportu? Odpowiedz Link Zgłoś