Gość: ela IP: *.gprs.plus.pl 13.03.09, 20:28 CZy Firma CENT ma prawo wysyłać do zakładu pracy list ,że jest się dłużnikiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyofdarkness-bs Re: Firma Cent Wrocław 22.03.09, 20:25 Firma CENT nie ma prawa informowac nikogo o Pani dlugu ;) I nie stosuje takch praktyk z pewnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dolar Re: Firma Cent Wrocław IP: *.tpn.ceron.pl 27.04.09, 21:12 Oczywiście że stosuje! Mafia jedna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds windykacji Re: Firma Cent Wrocław IP: 89.174.13.* 09.05.09, 01:51 bank na umowie zastrzega sobie prawo do przekazania dlugu innej firmie i danych dot dluznika. Jezeli firma ma ochote wyslac pismo na adres zakladu pracy- moze. Tylko adresuje pismo na imie i nazwisko dluznika wiec nikt inny w zakladzie nie moze/ nie powinien otwierac pisma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwak Firma Cent Wrocław IP: *.174.164.4.dyn.user.ono.com 19.05.09, 09:29 Do mnie dzwoniła kiedyś firma cent, mąż miał jakiś stary przedawniony dług.Nie wiedziałam o co chodzi, myslałam,że cent to nazwa jakiegoś kantoru.Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Firma Cent Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.09, 21:33 Ta firma Cent to mafia zatrudniająca samych chamów nie potrafiacych sie przedstawić......imbecyle od pługa granatem oderwani,rozmowy, które przeprowadzają z klientami nie są nagrywane więc dobór słów jest na poziomie dna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BillieJean Re: Firma Cent Wrocław IP: *.chello.pl 11.12.09, 18:14 Powiem Wam ze mam na obecna chwię do czynienia z centem, banda chamów, nie potrafią sie przedstawic, rozmawiają z dluznikiem nie jak z czlowiekiem tylko jak z gównem. Oszukują dluzników, na co innego się umawiają przez telefon, co innego piszą w pismach ktore wysylają przynajmniej jeden tygodniowo. nawet jak dotrzymasz terminu splaty raty to i tak dostajesz pismo ze kierują cię do sądu bo... nie placiles pieniędzy!!!! Mi ostatnio wcisneli kit ze bank poszedl mi na ugode w splacie długu, po mojej prośbie kiedy ugodę dostane do podpisu szanowna pani powiedzial mi ze przedkaze taką dyspozycje do odpowiedniego dzialu i przeslą mi poczta. po miesiacu zadzwonilam do banku i okazalo się ze zadnej ugody nie ma dla mnie. cent mnie oklamał. A NA DODATEK! TE GLUPIE FRANCE W CALL CENTER JAK IM SIĘ NIE PODOBA ROZMOWA TO PO PROSTU RZUCAJĄ CI SŁUCHAWKĄ W POLOWIE TWOJEGO ZDANIA!! Odpowiedz Link Zgłoś