Gość: IIIks IP: *.ztpnet.pl 20.05.04, 19:03 Brawo Pani Bożenno! Życzę powodzenia i uważam,że ma Pani szansę.Trzymam kciuki:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: Eurostart z przytupem IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.05.04, 19:43 Chciałabym, aby Pani została naszym Posłem w Parlamencie Europejskim. Będę na Panią głosowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Eurostart z przytupem IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 19:59 dobra kandydatka, ale po co to odwołanie do chrześcijaństwa ? mi to nie odpowiada, zatem straciła trzy głosy w mojej rodzinie, szukamy innego kandydata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Eurostart z przytupem IP: *.ztpnet.pl 20.05.04, 20:42 Kandydaci SLD czekają na te Twoje trzy głosy.Zanieś im je na czerwonej tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: Eurostart z przytupem 20.05.04, 20:53 Bardzo ją lubię, ale dlatego nie będę na nią głosował, nie chcę żeby przestała być radną, bo wówczas nasza rada miasta będzie całkowicie jałowa, nie wiem kto będzie wtedy dbał o sprawy przedsiębiorców, uzbrojenie terenów inwestycyjnych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Eurostart z przytupem IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 20:54 jeżeli chcesz Jej pomóc, to lepiej się nie angażuj, nie wszystko co nie jest czarne jest czerwone - kumasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Eurostart z przytupem IP: *.ztpnet.pl 20.05.04, 20:57 Nie kumam.Objaśni łaskawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Eurostart z przytupem IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.04, 21:29 a ja uważam ,że robi mocny błąd Pani Bukiewicz mówiąc głośno ,że to przedsmak do kampani parlamentarnej i ,że jej bardziej zależy na posłowaniu niż do parlamentu Europejskiego. czas pokaże zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Eurostart z przytupem 21.05.04, 00:06 Podoba mi się ta niepełna aureolka z gwiazdek. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Eurostart z przytupem IP: *.168.1. / *.pl 21.05.04, 00:55 Uważam, że to zła kandydatura. Nie wyszło Jej w wyborach prezydenckich, a co takiego pokazała? To typowy dorobkiewicz. Gdyby lewica była silna byłaby kandydatem lewicowym. Będziecie żałować kiedyś tego wyboru to mówię Wam Ja i naprawdę jestem antylewicowiec, tylko trzeźwo myślący. Odpowiedz Link Zgłoś
cerie Re: Eurostart z przytupem 21.05.04, 11:22 Ja również jestem gorącą zwolenniczką bożenny bukiewicz.Jak na razie jest jedyną kompetentną osobą, która mogłaby reprezentować Nas i Nasze interesy w Unii, interesy Lubuszan.Powinniśmy także zwrócić uwagę na fakt,że B.B. zajmuje najwyższe miejsce na listach wyborczych w naszym okręgu, zatem to ona jest tym realnym kandydatem.Nie znam jej osobiście, ale wiem, że dobrze zna język agnielski i jest to na pewno jej atutem. Poza tym jest także kobietą, a tych ciągle jest za mało i w naszym parlamencie i w europejskim. Ja i moja rodzina na pewno na nią będziemy głosowć, bo jest to jedyny realny kandydat z LUBUSKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrman Re: Eurostart z przytupem IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 14:13 babka ma klase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Eurostart z przytupem IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.05.04, 18:28 jednym slowem zadbala o ekipe tu na forum, ekipe klakierow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: Eurostart z przytupem IP: *.gorzow.mm.pl 24.05.04, 14:21 tak, to dość żałosne i szyte grubymi nićmi. Odpowiedz Link Zgłoś