eryklim 23.07.12, 19:22 Nie takie głupoty robili kibice pod wpływem emocji. Bedzie miał "zakaz stadionowy " na resztę życia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlappande Powiedziała: Tak 23.07.12, 19:29 a co by bylo, gdyby powiedziala "nie" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PePe Re: Powiedziała: Tak IP: *.gorzow.mm.pl 23.07.12, 19:33 ON byłby wolnym człowiekiem... Odpowiedz Link Zgłoś
sebn Re: Powiedziała: Tak 23.07.12, 19:46 zlappande napisał: > a co by bylo, gdyby powiedziala "nie" ? skopa by mu dala haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek szkoda słów IP: *.play-internet.pl 23.07.12, 19:39 Słowianie mają inną wrażliwość, nie kopiujcie chorych hameryczańskich wzorców. Nauczcie się myśleć a nie kopiować. Odpowiedz Link Zgłoś
sebn Oświadczyny na memoriale Wagnera. Powiedziała: Tak 23.07.12, 19:48 widaźc że mokri ma w majtkach a za tydzień wyzwie go od pijaków boże ludzie to są walnięci a ten to juz za gwiazde chce robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Wspaniale-........ IP: *.namao.albertacom.com 24.07.12, 03:45 Hey, Brawo mlodzi... Choc oczywiscie , statystycznie, na zadne "szczesliwe zawsze i na zawsze" szans nie maja... Fajne jednak!!! Tak trzymac.. :)":):):)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Wspaniale-........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.12, 08:06 Po co ludzie robią takie szopki, gdzie romantyzm w takim publicznych oświadczynach. Nie liczy się ta jedyna, tylko ja moja niby pomysłowość, odwaga. Myślę, że to wynika z jakiś kompleksów, niedowartościowania. Odpowiedz Link Zgłoś