Dodaj do ulubionych

Zlikwidować pedagogike na UZ

18.12.05, 17:54
ponieważ nie ma warunków do pracy na zajęciach na ul. Ogrodowej to proponuję
zlikwidować pedagogikę do czasu aż wladze uczelni wyremontują nowe budynki
dla jazzu. Jak można, mając świadomość, co się dzieje na ogrodowej zezwalać
na to, aby sytuacja dalej trwała w najlepsze. To jest możliwe tylko w
Zielonej Górze. Pytanie: Dlaczego? Czy ktoś kompetentny może powiedzieć jak
wywalczyć u rektora natychmaistową zmianę tej chorej sytuacji???
Obserwuj wątek
    • Gość: druchBoruch Re: Zlikwidować pedagogike na UZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 00:24
      a ja jestem za - pedagog powinien być muzykalny, cierpliwy i dążyć stanowczo do
      celu, nie bacząc na przeszkody
      kiss
      kiss ;)
    • Gość: lobes2000 Skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 00:31
      Zgadzam sie w 100%!!! Ogrodowa to jest nieporozumienie tego "uniwersytetu"!!!
      Na tylu studentów znajduje sie tam jedna ławka na której mozna coś porobić.
      miesci sie tam największy zakład UZ a nie przekłada sie to wogóle na warunki
      tam panujace! Skandal!
      • Gość: hist Re: Skandal IP: *.gorzow.mm.pl 19.12.05, 01:50
        Wreszcie! Zlikwidujcie tę historię na UZ! To totalne nieporozumienie! Uczniowie
        pewnej szkoły średniej twierdzą, że w ciągu siedmiu lat nauki historii nie
        mieli ani jednego nauczyciela historii z klasą! Sami przypadkowi dekownicy.
        Ich celem nie było nauczenie historii, czy przede wszystkim wpojenie miłości do
        ojczyzny poprzez historię.
        Przyjmowali natomiast taktykę "Kto kogo up...?!". Albo "Jak klasa mnie, tak ja
        klasie!".
        W ten sposób cierpieli w zasadzie tylko dobrzy, ambitni uczniowie. Przez tę
        cholerną zasadę zbiorowej odpowiedzialności!, stosowaną notorycznie w naszej
        rodzimej szkole.
        Na przykład jeden z ambitniejszych uczniów zaznaczał sobie kolorowo w
        podręczniku co ważniejsze informacje. I co na to uczitielka? Ano wyszukiwała w
        tym podręczniku informacje niezaznaczone i zadawała takie pytania. Czyż to nie
        chore?!
        Nie mogę tego dociec, ale podejrzewam, że w UZ lęgną się właśnie ci "pedagodzy".
        Jest jednak pewna jaskółka.
        Otóż dzisiaj dowiedziałem się, że jeden z tych uczniów o których wspomniałem,
        obronił doktorat na UMC z ...historii.
        I pomyśleć, że załamany postawą nauczyciela historii chciał studiować
        w ...seminarium duchownym.
        Co na to absolwenci historii UZ?
        • Gość: piter Re: Skandal IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.12.05, 11:50
          Skoro w średniej uczyli się siedem lat to ja nie mam więcej pytań :D
        • albercik20 Re: Skandal 19.12.05, 17:32
          szanowny Hiście, rozumiem że ci kiepscy nauczyciele historii są z Gorzowa. Cóż,
          widocznie poziom nawet na UZ dla gorzowian jest zbyt wysoki. A poza tym,
          zauważ, tylko podejrzewasz, że ci nauczyciele są po UZ, a może są po UAM lub po
          UWrocławskim albo jakimkolwiek? Niech nauczyciele w gorzowie się
          podokształcają!!!
    • albercik20 Re: Zlikwidować pedagogike na UZ 19.12.05, 17:29
      Ludzie! Cafe napisał z przekąsem. Chodzi o to że nie da sie prowadzić zajęć i
      uczestniczyć w nich na pedagogice na Ogrodowej z powodu jazzu, który słychać z
      góry. To chore żeby w sąsiedztwie lokować muzyków i innych studentów, bo muzycy
      nie pozwalają na normalne zajęcia. Zyczylbym sobie aby sprawą zajęły sie
      władze, ale oni mają to w d... Byle istnieje więcej kierunków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka