Dodaj do ulubionych

ZIELONA GÓRA TO NAJLEPSZE MIASTO....

29.01.06, 18:05
..... NA ŚWIECIE!!!

KOCHAM ZIELONĄ GÓRĘ!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ekipa z gorzowa Re: ZIELONA GÓRA TO NAJLEPSZE MIASTO.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 18:40
      heheheh najleopszy jest GORZÓW!!!!
      zielona gora to zacofane miasteczko zeby nie powiedziec miescina:)
    • Gość: ZG22 Re: ZIELONA GÓRA TO NAJLEPSZE MIASTO.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 18:59
      Też tak uważam! Piękne, przyjemne, mądre! I na pohybel mieszkańcom miasta X!
    • Gość: Chuck Noris Re: ZIELONA GÓRA TO PORAZKA IP: *.kam.pl 29.01.06, 19:27
      Hahahhaahha!
      A jej miszkańcy to najbardziej niedowartościowani
      ludzie na świecie.
      Muszą zakładać posty chwalące samych siebie
      ... co za frustracja! .. nikt was nie lubi więc
      sami się dowartościowujecie.

Co do miasteczka to powiem że nie wiem czym się
      tak podniecacie ... nic specjalnego.

Jaki jest prosty przepis na ZG?

-Kożuchów obudować osiedlami bloków
      z wielkiej płyty, w centrum wcisnąć kilka
      hipermarketów, wybudować fontanne, 2 ronda
      I jeszcze kilku oszołomów z Obrzyc przywieść,
      takich jak autor/ka posta, odstawić na 3 lata
      nic nie budować i ..... mieścina gotowa.
      • Gość: Kaninchen Re: ZIELONA GÓRA TO PORAZKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 08:49
        > -Kożuchów obudować osiedlami bloków
        > z wielkiej płyty, w centrum wcisnąć kilka

Prosze nie obrazac Kozuchowa, jakby nie bylo miasto to cos znaczylo w
        sredniowieczu o czym swiadcza zabytki w srodmiesciu Kozuchowa, ktorych nie mozna
        porownywac z zielonogorskimi, swiadczacymi, jaka podrzedna miescina przez wieki
        byla ZG.
    • ros_legnica Re: ZIELONA GÓRA TO NAJLEPSZE MIASTO.... 30.01.06, 08:20
      Zgadzam sie Zielona Góra jest super!!! A Gorzów Wlkp. to dziura zabita
      dechami!! Nuuuda... poza tym mieszkańcy mają kompleksy!!!! A Zielonogórzanie są
      super!!!

pzdry z Legnicy
    • gorzowianin1 Re: ZIELONA GÓRA TO NAJLEPSZE MIASTO.... 30.01.06, 08:25
      Zielona Góra to fajne miasto. Coprawda sa lepsze od niej, ale w tym
      województwie to Zielona Góra wg mnie jest najlepsza! Mówie tak pomimo tego, ,że
      jestem gorzowianinem i moim rodzinnym miastem jest Gorzów. Zawsze będe
      wyrużniać Gorzów bo to moje rodzinne miasto, ale jeśli mam coś powiedzieć na
      temat konfliktu między naszymi miastami, to uważam, że Zielona Góra jest jedyną
      stolica, a Gorzów to dziura. I przepraszam was za tego Karola i Andrzeja. Jak
      dorosną to napewno będa z nich ludzie..

pozdrawiam.
    • spearss Re: ZIELONA GÓRA TO NAJLEPSZE MIASTO.... 30.01.06, 08:28
      ekipa z gorzowa jak wyke sie popisała swoją głupota i wiesniactwem.

Co tzn. "najleopszy"??? Ja nie wiem, możliwe ze gożuf jest najleopszy, ale
      wiem, ze Zielona Góra jest NAJLEPSZA!!!!!

Gorzów to zadupie, prowincja, zaściankowe miasteczko itp. wystarczy popatrzeć!
      Wy tam nic nie macie, pod każdym względem my jestesmy lepsi!!! Połączenia
      komunikacyjne macie DO BANI!!! I głównie to decyduje o byciu prowincją.. więc
      ahoj prowincjo gorzowska;)
    • Gość: ZIELONKA Re: ZIELONA GÓRA TO NAJLEPSZE MIASTO.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 09:07
      Zielona jest najlepsza!!!! A gorzów to taki grajdołek.... nawet Kożuchów jest
      lepszy niż gorzów.
      • Gość: esfd Re: ZIELONA GÓRA TO NAJLEPSZE MIASTO.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 18:56
        zielone wzgórze to wiejskie miasteczko
        • Gość: zg TY---- ESFD--do Ciebie mówię!!! IP: *.ztpnet.pl 30.01.06, 19:44
          Zielona Góra to fajne,wiejskie miasteczko! I cóż w tym złego?
          Za takimi fajnymi, WIEJSKIMI "miasteczkami" rozglądają się co "LEPSI" tego
          świata.
          Zielona Góra jest fantastyczna.
          • Gość: Tomasz Re: TY---- ESFD--do Ciebie mówię!!! IP: 212.160.138.* 31.01.06, 09:17
            zawsze mnie bawi jak bardzo odwazne sa Falubazy gdy mozna z oddali dac upust
            swoim frustracjom i wysmiewac sie z mieszkancow innego miasta a jednoczesnie
            jak ta odwaga w nich slabnie gdy stana oko w oko z Gorzowianinem. Z wlasnego
            doswiadczenia wiem ze wystarczy tak od niechcenia pomachac Falubazowi piescia
            przed nosem by zaczal krzyczec "Niech zyje Stal! Falubaz to cioty!" Falubazy
            niestety nigdy nie byly godnym przeciwnikiem...
            • Gość: kiwia Zielona Góra to nie tylko Falubaz!! IP: *.ztpnet.pl 31.01.06, 10:01
              Rzeczywiscie,nasze miasteczko ,dla niektorych prowincjonalne, jest
              FANTASTYCZNE!!!
            • Gość: snooky zacofanie... IP: *.ztpnet.pl 31.01.06, 11:43
              Naprawdę,jestem pod wrażeniem niektórych pojawiających się tu postów.Myślałem,że
              takie sprzeczki są już przeszłością...Żadne z naszych miast do najlepszych nie
              należy.Jestem z Zielonej Góry i kocham moje miasto,uważam je za piękne,ale żeby
              mówić,że jest najlepsze a Gorzów to zadupie...Nie nie,to jest dopiero myślenie
              zaściankowe,a niestety takie zdarza się i w Zielonej Górze i w Gorzowie i w
              Kożuchowie...Pozdrawiam tych,co rzeczywiście potrafią docenić uroki nie tylko
              swojego miasta,ale innego...
              • Gość: snooky Re: zacofanie... IP: *.ztpnet.pl 31.01.06, 11:44
                Naprawdę,jestem pod wrażeniem niektórych pojawiających się tu postów.Myślałem,że
                takie sprzeczki są już przeszłością...Żadne z naszych miast do najlepszych nie
                należy.Jestem z Zielonej Góry i kocham moje miasto,uważam je za piękne,ale żeby
                mówić,że jest najlepsze a Gorzów to zadupie...Nie nie,to jest dopiero myślenie
                zaściankowe,a niestety takie zdarza się i w Zielonej Górze i w Gorzowie i w
                Kożuchowie...Pozdrawiam tych,co rzeczywiście potrafią docenić uroki nie tylko
                swojego miasta,ale innego...
            • spearss Re: TY---- ESFD--do Ciebie mówię!!! 31.01.06, 12:09
              Gość portalu: Tomasz napisał(a):

> zawsze mnie bawi jak bardzo odwazne sa Falubazy gdy mozna z oddali dac upust
              > swoim frustracjom i wysmiewac sie z mieszkancow innego miasta a jednoczesnie
              > jak ta odwaga w nich slabnie gdy stana oko w oko z Gorzowianinem. Z wlasnego
              > doswiadczenia wiem ze wystarczy tak od niechcenia pomachac Falubazowi piescia
              > przed nosem by zaczal krzyczec "Niech zyje Stal! Falubaz to cioty!" Falubazy
              > niestety nigdy nie byly godnym przeciwnikiem...

to sie nazywa zacofanie (piłeś nie pisz), już czuje że ZACOFANY I
              ZAKOMPLEKSIONY gorzowiaczek to napisał. Trudno sie dziwić.
    • pablos05 Re: ZIELONA GÓRA TO NAJLEPSZE MIASTO.... 31.01.06, 11:07
      Hehe fajny watek-mozna sie przyjrzec wszystkim zakompleksionym osobnikom z obu
      miast (no moze z Gorzowa jeszcze ze dwoch brakuje,ale moze jeszcze sie pojawia) :D
    • Gość: Marian Re: ZIELONA GÓRA TO NAJLEPSZE MIASTO.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:52
      Dziwnie się licytujecie a przecież zarówno Zielona Góra jak i Gorzów to miasta
      wybudowane przez zupełnie inną nację!!!
    • Gość: ZIELONKA Re: ZIELONA GÓRA TO NAJLEPSZE MIASTO.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:07
      gorzowianie nie dorasta do pięt Zielonogórzanom!

gorzów to dziura i prawie cała Polska tak sądzi. Jak byłam niegdyś w Wieluniu
      (okolice Częstochowy, Lublińca) to nikt nie wiedział co to jest Gorzów
      Wielkopolski. Słyszeli o Śląskim i Chrzanowskim.

Może to nieuctwo, ale jednak....
      • Gość: Chuck Noris Re: ZIELONA GÓRA TO NAJLEPSZE MIASTO.... IP: *.kam.pl 07.02.06, 17:08
        Gość portalu: ZIELONKA napisał(a):
        >Jak byłam niegdyś w Wieluniu ...

O ja pitole! Niemożliwe, Kiszonka yyy Zielonka opuściła
        choć raz w życiu Zieloną Górę!
        Przez ciebie ze śmiechu oplułem sobie herbatą monitor :p
        Napradę, uwielbiam twoje posty, one są iście rozbrajające.

PS Wszystkich się pytałaś o Gorzów w tym Wieluniu czy ankietę
        jakąś rozprowadzaś po mieście?

> gorzów to dziura i prawie cała Polska tak sądzi.
        po czym wnosisz? kolejną ankietę po kraju rozszyłasz?
        a może w OBOPIE pracujesz?
    • misiak38 Re: ZIELONA GÓRA TO NAJLEPSZE MIASTO.... 01.02.06, 23:44
      zaraz po Poznaniu!
    • Gość: fixmix Kto Bedzie nowym dyrektorem ARiMR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:12
      Macie jakies propozycje.
      • Gość: dawid Re: Kto Bedzie nowym dyrektorem ARiMR??? IP: *.gorzow.mm.pl 08.02.06, 10:21
        poprostu gorzow wlkp. bije zielonke na wszystkich frontach pozdro dawid z
        zielonej
    • Gość: ZG22 Panie, Panowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 10:51
      ZG to niezwykle miłe miasto. Mieszkałem we Wrocławiu ,w Toruniu i powiem Wam:
      wole mieszkać w takim ponad 100 tys., niż w takim Wrocku, gdzie czasem trzeba
      godzinę, by przejechać z końca do końca. Po prostu mi odpowiada taki rozmiar
      miasta, gdzie juz filharmonia jest, ale jeszcze nie jest to moloch.
      Pozdrowienia dla wszystkich.
    • Gość: ZIELONKA Re: ZIELONA GÓRA TO NAJLEPSZE MIASTO.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:32
      ja zawsze mówie: gdzie są chęci znajdzie sie i wiatrak:)

Mówie też: Gdzie jest coś dobrego o Zielonej to zaraz przywendruje pielgrzymka
      z gorzowa z karolkiem, andrzejem na czele (budrys jest nawet fajny więc niech
      przychodzi i gada o pogodzie).

Zielona Góra jest najjjjjjjjlepsza!!! I pod każdym względem jest lepsza od
      gorzowa... sorry taka prawda:)
      pzdr
      • landy do zielonki i spearss 08.02.06, 16:23
        niebawem bede w zielonej gorze
        prosze sie juz zaczac myc a szczegolnie podmywac
        i zebow nie zapomniec wyszorowac
        nalozyc stringi i czekac

gorzowianin przyjezdza zielonogorzanki wymyte
        jak zawsze dziewuchy no nie?
        pzdr
        • Gość: mmm Re: do zielonki i spearss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 17:01
          Poznajecie ten styl? Gorzowiak, of course!
    • Gość: ZIELONKA Re: ZIELONA GÓRA TO NAJLEPSZE MIASTO.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:02
      tak landy, w końcu w gorzowie wszystkie są brudne i śmierdzą (przynajmniej tak
      z tego wynika-z tego co napisałeś). Nic dziwnego, że landy jedzie do ZG na
      panienki, my jestesmy lepsze niż te wasze szprychy.
      • budrys77 Re: ZIELONA GÓRA TO NAJLEPSZE MIASTO.... 08.02.06, 21:01
        Nie udzielam się od jakiegoś czasu, bo ... mam depresję zimową:) Słucham
        głośno "Confssions on a dance floor" i wspominam leżakowanie nad Bałtykiem...
        Ta płyta powaliła mnie na kolana:))) Znikam hałasować.
    • Gość: falubaz Re: ZIELONA GÓRA TO NAJLEPSZE MIASTO.... IP: .1P3D* / 194.75.37.* 09.02.06, 00:48
      Falubaz rzadzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka